![]() |
Loncin wymyslil spedzenie rolnikow do hali i prace przy tasmie. tyle jego wkladu. nie ma chinskiego silnika - tak jak nie ma chinskiego samolotu, helikoptera, procesora. bida zapedzona do roboty w systemie 12h 6d. opowowiesci o sztucznych ogniach ROTFL. chinczyk ma robic cudze a nie myslec. za daleko ma do glowy. przeciez te miliony ludzi nawet nie wiedza co i po co robia. chlop w polskiej fabryce Toyoty wie dlaczego 18 a nie 20? jaaasne :) wieczorami w domu pracuje nad nowa technologia.
|
Aż muszę popatrzeć co mam napisane na swoim, z tego co pamiętam i zawsze miałem z tyłu głowy to silniki do g650xch rotax produkował w Austrii, produkcję tych nowszych z f650 przenieśli do longcin w chinach.
Jeżeli chodzi o ciężko chodzące sprzęgło to jest na to myk opisany w internecie, kupuje się kilka pierdółek i modyfikuje dekiel. Z innej beczki moja honda wave jest robiona przez honda china, jest to najmniej awaryjny sprzęt jaki kiedykolwiek miałem, a lekko u mnie nie ma. |
Panie a skąd się pozyskuje taka Wave? Mówimy o tej co biegi latają w kółko?
|
Cytat:
|
Podziękował.
|
są teraz 2 sztuki na mobile
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=437466307&isSearchRequest=true&ms= 11000%3B%3B%3Bwave+110i&ref=srp&refId=0fe2861f-d85d-ce3f-7c97-4d815a5d0c94&s=Motorbike&searchId=0fe2861f-d85d-ce3f-7c97-4d815a5d0c94&vc=Motorbike" |
Cytat:
Przymierzam się do niego od dawna i zawsze ostatecznie decyduję się na inne moto. W DE trafiają się fajne egzemplarze z dobrym wyposażeniem ale często mają spory przebieg. Czy np silnik jest zamienny ze zwykłym bmw gs czy innym 650 z tego okresu? Pytam bo wydaje mi się, że zdecydowanie łatwiej kupić silnik niż np duże zbiorniki. |
Cytat:
tylko przebieg praktycznie nie rośnie, bo nie ma czasu na tę wyprawę jechać... także nie pomogę z pytaniem o silnik, jeszcze ta wiedza nie jest mi potrzebna |
Cytat:
Silnik to chyba tam nie jest źródłem potencjalnych problemów. |
Cytat:
No co mam Ci nicponiu - zaczepniku odpisać ? Aktualnie faktycznie są z takimi nalotami jak piszesz ale trafiają się za sporo mniejsza kasę takie z przebiegami około 80 tys + i to dla singla uważam, że jest już nalotem, który może przynieść jakieś niespodzianki zwłaszcza planując tym moto dalsze wyjazdy. Ok. Nie zaśmiecam już wątku Voge. |
Hehe, nic nic. Przejedź się może czar pryśnie. ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:14. |