![]() |
Łoś to świnia, zniweczył plan ablucji.
|
Fajno było jak zawsze. Dziękuję wszystkim. Są u mnie rękawiczki Modeka. Właściciel poszukiwany.
|
Impreza zacna - Polecam
|
Niestety straty muszą być:
-Parę plastików -pół kierownicy w ktm -pies -kot -łoś -gołąb |
14 Załącznik(ów)
Impreza z gatunku NAJ.
Najlepsze: -towarzystwo -motocykle -trunki -zakwaterowanie -trasa -dziewczyny :D Dziękuję |
Dziękuję wszystkim za spotkanie. Chyba nareszcie pierwszy rajd, kiedy wszystko pamiętam. Nawet to, że umówiłem się na Erg Chebbi, żeby robić nie powiem co z nie powiem kim :D Jeśli to możliwe, to chciałbym to zmienić na wydmy w Łebie
Bardzo się cieszę, że wszystko się udało, nie było poważnych awarii, tylko Gołębia szkoda. Najpierw ślub z tą wariatką, teraz ta złamana noga.... :) Miło, że tak duża frekwencja. To ma sens, więc na wiosnę widzim się koniecznie. Byle do wiosny |
Dziękuję za wspólnie spędzony czas i za ratowanie XR-ki.
Dźwignia zmiany biegów trzyma jak nowa, do wiosennego pewnie wytrzyma. |
8 Załącznik(ów)
I ja tonę w podziękowaniach dla WIR za poświęcony czas, za zaproszenie i wspólną jazdę w fantastycznej akalicy. Jędrusiowi za koszulki rajdowe. Szkoda, że zrobiłem tak mało zdjęć, ale dałem się ponieść rajdowej fali i utrzymanie tempa jazdy sprawiało mi wyjątkową przyjemność. Dziękuję Dobrym Ludziom za dwukrotne wyciąganie spod afryki i za popchnięcie, kiedy zbrakło prądu. Nawet nie wiem, kto był z tyłu :D
Dziękuję Nowopoznanym i Starym Rajdowcom za opowieści i wszystko, co składa się na udany rajd Załącznik 119540 Załącznik 119541 Załącznik 119542 Załącznik 119543 Załącznik 119544 Załącznik 119545 Na pamiątkę zabrałem wszystkie barwy podlaskiej jesieni: Załącznik 119547 Załącznik 119548 |
Widać, że to był dobry balet. Urazowcom zdrowia dużo i szybkiego powrotu do formy.
|
Cytat:
Ale tylko taka niespełna rozumu była gotowa na Tą niebanalna osobowość..:rules: Hasła wyjazdu::umowa: -Masz papier jakiś? -A co chcesz srać? -Nie już byłam.. Ale muszę wytrzeć.. :D -Dlaczego jeździsz małym KTMem? -Bo chciałem mieć motocykl który waży mniej niż ja.. -No Gołąb też ma..:haha2: Dla mnie się bardzo podobało i lagi przestały kapać na hamulec, naprawiły się chyba.. :) |
"Jesteśmy tak samo tłuści, tylko on jest wyższy ode mnie" :)
|
To ja dodam jeszcze jedno hasło, jakie usłyszałem od Marka tuż po jego powietrznych akrobacjach na Transalpie, po wjechaniu w jamę torfowiska ciut większą od koła:
Ląduj płasko- nie zaryjesz! :D |
Było krótko ale intensywnie :) Tramal nie pozwala zapomnieć jak bardzo Was lubię!!!
Do zobaczenia na Wiosennym!!!:) |
Cytat:
|
Motocykl spadł płasko na gmol, który spełnił swoją rolę, po czym się urwał :D Zero strat.
Niestety Markowi spadochron się nie otworzył i pikował, ale jak pisałem wyżej, nie zarył :D Prosił, żeby jeszcze raz podziękować za towarzystwo i wspaniałe przeżycia rajdowe. |
Nieźle mnie chłop nastraszył , ale widać z gumy ma kości ;)
|
7 Załącznik(ów)
Organizatorom wielkie dzięki, fajnie było zobaczyć te szczęśliwe, roześmiane gęby.
Szacunek dla Demolki ma dziewczyna ..Charakter. Rannym powrotu do zdrowia. Pamiętajcie hasło ''Kawa '' szybka odpowiedź bo się rozłączy "biere" |
Mi sie po prostu geba smieje za kazdym razem z Wami :)
I to juz jest takie normalne, ze tu nic odkrywczego nie napiszę. To tyle. Dziekuje za kazdy ogrom pomocy, fizycznej i mentalnej! :D Dzieki Rakiet, ale ja to charakter miewam chyba trudny ;) Szacunek raczej dla każdego kto ma odwage przyjezdzac w te otchłanie piekielne! Łoś nie przeżył, chociaz podobno to był łosoś.. Zdjęć niewiele, bo jak powiedział Robo <<jakos tak fajnie bylo..>> https://photos.app.goo.gl/sqEDLEGVYDsKjjcQA |
O, takie spostrzeżenie :
Samochodów = 0 (zero) |
Dobra, robiłem co mogłem i dałem z siebie 30%. Siwy coś dorzucił i coś się ulepiło. Ale faktycznie, jakoś mało materiału z tej edycji, ale złoty
Postaci z filmu są fikcyjne |
Sluza :Thumbs_Up::)
|
Cytat:
|
A przed wyjazdem mamusia mówiła: załóż synku dobre oponki...
Rajd żyje w nas. Zaczyna się już w tym zawołaniu : oby do wiosny! Najpierw jest wyczekiwanie na zaproszenie. Nie wiadomo gdzie i nie wiadomo kiedy. Potem jest zagadywanie przy każdym spotkaniu- jedziesz? Potem tylko zostaje rozwiązać rebus Śluzy i się jest! Integracja, rajdowanie... Rozstanie jak z bliskimi- czasem już przez warkot motoru słychać Wojtkowe pieszczotliwe "spierddalajcie!" i pa pa rączką na pożegnanie. Rajdowe koszulki w niedzielę czy do pracy przedłużają wspomnienia.. jak widzę żonę w podlaskiej koszulce to wiem, że ma dobry humor.. A Śluzy filmik utrwala to, co było najistotniejsze. Pokazany komuś "z zewnątrz" jest tak kosmicznie nierealny, że aż miło, że brało się w tym udział. Nieważne, że ten kozak w błocie to nie ja- cienki bolek. A to, co chcę tym wpisem wyrazić, to ta ulotna chwila, kiedy tak siedzieliśmy z Onufrym przy ognisku i pokazywałem mu zdjęcia z pierwszego rajdu, potem z 2010, potem z 11 aż padła bateria. Rajd żyje w nas. |
Film petarda!
|
żeby niektórzy mogli się bawić, niektórzy musieli tyrać ;-(
zazdraszczam i żałuję niecodziennego widoku , jak kobieta daje się prowadzić na sznurku ;-) Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |