![]() |
Cytat:
Jeśli chodzi o inspiracje, to nie mieszać gorzały z bimbrem oraz albańskim koniakiem. Coś jeszcze chcesz wiedzieć Podosie?:D |
Ach, jeszcze jedno mi się przypomniało.
Jeśli chodzi o prezentacje filmów oraz zdjęć z podróży, to najbardziej utkwiło mi w pamięci zdjęcie Pigmeja z piłką tenisową lub grzechotką na penisie. Po tak szokującym widoku kilku z nas niestety musiano wyprosić z prezentacji. Ps. Jak sobie coś przypomną to napiszę:dizzy: |
:vis: ach wy wstretne tszodziarze, po cholere zescie tam pojechali, mogliscie sie pod plotem najepkować... Miale z żoną i córką przyjechać na kultularną imprezę, dobrze ze sie nie zdecydowałem:haha2:
|
1 Załącznik(ów)
|
Przyjemna impreza, dobrze, że chociaż Afryka była godnie reprezentowana, bo Trampków malutko przybyło.
|
O tak parę afryk było, a festiwal jak gadałem z innymi uczestnikami którzy byli na wcześniejszych edycjach, wypadł raczej słabo. Głównie dlatego, że pogoda nie dopisała. Ps: Obiecałem tam komuś z czarnuchów, że jak uda mi się kupić łożysko główki ramy za 7 dych to dam znać, jako że się udało, toteż daję linka http://www.dwa-kola.pl/szukaj/model,1,1996,XRV750T,6318 , rzecz w tym że to tylko jedno łożysko:)
|
24 Załącznik(ów)
Fort
Załącznik 7136Załącznik 7129 Sypialnia Załącznik 7137Załącznik 7149 Rozpoczęcie Załącznik 7131 Z uwagą śledzimy ekran Załącznik 7145Załącznik 7152 Najciekawsze wypowiedzi Załącznik 7144 I już jest git Załącznik 7146Załącznik 7148 Poważniejsze tematy Załącznik 7138Załącznik 7141 Załącznik 7142Załącznik 7143 Światło zabija Załącznik 7150 Odwodnienie tyż Załącznik 7151 |
-ufff. :0 było zajeb...- super impreza, z projekcji filmowych zapamiętałem rzecz o Katowicach (!) i Papuasach z piłkami tenisowymi na czubkach...fujarek :))- dalej nas wygnali z namiotu za głośne rozmowy :):)- dzięki wszystkim za towarzystwo(za bolący brzuch od smiechu również!)- do domu dojechałem na ok. 19.00, nie przekraczając 120 /szprychy!!/- Sławek- super foty i filmik..pzdr:):D:D
|
a królem balu był Jarek po tabletce ......... samogwałtu :lol19:
ps dzieki za spotkanie - słyszałem, że było GIT |
Cytat:
|
Lepiej późno niż wcale:):
http://picasaweb.google.pl/MaciekRP/...aGora05_09_09# P.S. Doszło kilka nowych zdjęć:). |
ufffff...dobrze, że tak mało tych zdjęć...:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |