![]() |
Oryginalną, pizga Ci muchami po zębach ? Jak jeżdżę w kasku z daszkiem to wali mi powietrze w daszek, ale bez daszku jest ok. Zresztą ja tak często jeżdżę że czasem zapominam że go mam.
|
Cytat:
|
Panie, tak szybko ta ja nie jeżdżę :).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie 1100/1150 zawsze sie podobał. Kwestia gustu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Adagiio,gdzie serwisujesz Stukati (zawory,paski..) ? |
Sam robię serwis.
|
To mnie zaskoczyłeś :) A tyle lat w związku z Trampusiem i zdrada ....
|
Cytat:
|
Herni,już Cię nie lubię za to co Napisałeś o Giełesach :D
Trampka sprzedałem i zakupiłem 1100 :dizzy: Jak stoi na centralce to piwo można spokojnie postawić i na zbiorniku i na ramce bagażnika .Zrobisz tak na Stradzie ? ;) Nie zmienia to faktu,że multitulti podoba mnie się |
Cytat:
Hehe jak trampka nie sprzedam.... A ten twój Gełes 1100 to nie dość że paskudny to jeszcze kiepsko jeździ pod każdym względem w porównaniu do Ducati.:haha2: A po za tym to strada jest do zapierdalania i dawania przyjemności a nie do patrzenia się na nią... |
Cytat:
W sumie dziwie się że Włosi którzy potrafią robić świetne i piękne motocykle tak dali popał robiąc przód tej Multistrady. Parę lat później w 1200 widać że popracowali solidnie nad stylistyka. Dobrze, że w zamian świetnie jeździ :Thumbs_Up: |
1 Załącznik(ów)
Dawno, dawno temu jak zobaczyłem taką multistradę myślałem, że jest to najbrzydszy motocykl na świecie.
Podobnie było z LC8. Minęło parę lat, w 990 jestem zakochany, a multistrady zaczęły się mocno podobać. Nie tak dawno pooglądałem taką i stwierdziłem, że gdyby nie trochę za dużo sprzętów w domu to bym sobie kupił. Wcale nie wygląda gorzej od dziobatej nowej czy 1290. Załącznik 91620 |
Cytat:
Widzę ,że KAT obuty jest w Pirelli trial 2 i jak na mokrym się sprawuje? |
Na mokrym czy suchym rewelacja. Trwałość też bardzo dobra.
|
Cytat:
|
Cytat:
W990 zrobione ponad 10tys, dokładnie nie wiem. Zaszkodził jej zlot pingwina w tym roku i się starła. W 1290 zrobione ponad 11 i jeszcze jej trochę zostało, z tym że kupiłem na nich nowy sprzęt i było mocno odkręcane przeze mnie i paru kolegów. |
Trial II rewelacja, każdy z kolegów który ją kupił nie może się nadziwić jak dobrze trzyma.
W nat lekko 20tyś tył zrobi. |
Cytat:
|
Odezwę się Raf.
|
Cytat:
ta czerwona z foto to wersja S na zawieszeniu Öhlins. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Adagiio ,jak myślisz o sprzedaży swojej MTS to daj namiary foty itp. bo miałbym kupca. |
Nie myślałem nad sprzedażą, włożyłem trochę kasy w moto, rozrząd, opony, serwis przód/tył zawias, napęd, klocki, świece, filtry, olej. A z moimi przebiegami to wiele lat jazdy. Jest jeden motorek, który mnie jeszcze kręci Multi 1260 Enduro. Tylko że w obecnej sytuacji zero wydatków, bo nie wiem kiedy znów będę mógł pracować.
|
2 Załącznik(ów)
Wymiana filtra powietrza jest upierdliwą czynnością w MTS, trza pruć wszystko i mieć sucho w baku żeby się nie gimnastykować przy montażu. Następnym razem przy serwisie zaworów, będę profilaktycznie wymieniał filtr, żeby nie rozkręcać do tego całego moto. Dziś pojechałem na pierwszą od kilku miesięcy przejażdżkę na okoliczne winkle, zapominam jeździć po szosie.
|
Cytat:
Mnie na jesień czeka gruby serwis MTS:zawory,paski, filtr powietrza ,przepustnice itd...:mur: |
Ja robiłem wczoraj serwis, jedziemy za tydzień pojeździć po górkach w IT, w tym sezonie całe 480 km przejechałem. To straszne, nie sądziłem że przyjdą czasy, kiedy będę motorki w garażu omijał i wsiadał na rower :dizzy: .
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
PS. Adagiio ,widzę ,że nie posiadasz centralki a kumpel ma do sprzedania taki unikat.:) |
Dopiero teraz przeczytałem o stopce, daj znak na priv ile sobie winszuje za stopkę.
Dzięki. |
Cytat:
|
Cytat:
To nie Trampek, czy V-Strom z tanim generalnie wszystkim z eksploatacji. Emocje pod manetą + marka nieco bardziej wymagająca serwisowo po prostu kosztują ;) |
Cytat:
Nie żałuję ani grosza na ten motocykl bo odwdzięcza mi się fantastycznymi właściwościami jezdnymi. Niestety jeżeli ktoś kupuje Ducati lub inny motocykl europejski i liczy na to ,że będzie tanio . To nie nie będzie tanio. lndywidualności kosztują |
Cytat:
|
3 Załącznik(ów)
Ducat otrzymał właśnie unikatowe siedzenie Corbin,które udało się kupić w PL za śmieszne piniondze.Kanapa w porównaniu do desek ori to jest przepaść:bow: .
|
Siedzenie z dziurką??
Różne są zboczenia i tolerancyjnym trzeba być ;) zdrowia |
to dziurka do pierdzenia? czy jaką to funkcję pełni? :D
|
Hernius chyba lubi chłopców..
LGBT..:lol19: |
Cytat:
|
Cytat:
He he , kto wie... najprędzej to dizajner Corbina |
1 Załącznik(ów)
MTS V4, ma to być inżynierski majstersztyk, tak przynajmniej piszą. 215 kg i 170 KM. Estetycznie jakoś nie zachwyca, dla mnie ładniejsza jest MTS Enduro, ale z tym sinikiem to musi pięknie jeździć.
|
1 Załącznik(ów)
Tak już ładniej chyba...
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Ducati wygrywa klasyfikację konstruktorów MotoGP 2020 :brawo: .
|
Jak już doklepię swoją do 10 lat to se taką MTS sprawię;) Cena tej 10-letniej już też będzie normalna;) Pytanie tylko poza tematem czy będzie to „za 10 lat”?
|
Cytat:
https://www.olx.pl/oferta/ducati-mul...38d7d;promoted |
Mam MTS 1200,jeżdzi się tym znakomicie,miałem okazję pojeżdzić na MTS Enduro ,też fajnie tylko z tyłu głowy miałem jej cenę i bałem się wykorzystać jej możliwości.Nie wiem czy V4 to silnik z Panigale,wiem jedno pod knajpę dla motocyklistów w Słoweni pdjechało wypasione Panigale z akcesoryjnym wydechem,wielu motocyklistó wstało zobaczyć co podjechało.Ja tej pracy nie zapomnę.Niestety cena tego cacka to jakiś kosmos.
|
Każde Ducati brzmi niesamowicie fajnie i charakterystycznie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |