![]() |
Kto rusza w sobote na kajak prosze o zapisy jak najszybciej, bo musze znac liczbę a na Hanczy tłok jak nigdy. I moze byc problem....
|
Cytat:
Nie ma u Ciebie mojej pianki ORCA? |
Jak wszystko się poukłada to jutro ok 16 startuję z Ostrołęki,podajcie koordynaty jak dojechać na miejsce.
|
Cytat:
|
Cytat:
https://goo.gl/maps/tS3pn6XtjBLNBcQ49 |
Cytat:
|
No to trudno, będziecie musieli mnie znieść, też przyjadę i to pewnie jutro, a co tak będę w domu siedział.... sam
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W zawodach na najlepszy econapoj wygrał Kubuś Emila. Gratulujemy!!! Jesli spodkacie Emila to powinen was poczętować Kubusiem.....
|
Emil ma BMW i dlatego a wiadomo ze najlepsze są .. jakie były kryteria szanownej komisji ??
|
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Komisja zamiast smakować to wyjeb....wszystkie trunki 😝 SKANDAL !!!!!
|
Praca w komisji była bardzo ciężka :)!, Gołębie dziękują wszystkim za świetną zabawę!
|
Rapapara,rapapara......... Dzięki Wszystkim za wsio:)
|
Również dziękuje. Znowu było ekstra.
|
Potwierdzam, było zamaszyście
|
Rapapara.... grało mi w głowie przez całą powrotną drogę i nie chce przestać :)Dziękuję za wspólnie, wybornie spędzony czas. Fajnie było Was poznać.
Zastanawiałem się wiele razy, skąd u Plaka ta motywacja prucia przez całą Polskę do Was. Powiem tyle, nie mam pytań...:Thumbs_Up: |
Dzięki Wszystkim za wspólną zabawę. Nie wiadomym zbiegiem okoliczności posiadam szarą bluzę Big stara w rozmiarze xl. Przyznawać się komu odesłać.
|
Marek, może właściciel/ka ma Twoją zagubioną podkoszulkę, to się wymienicie :)
|
Cytat:
|
10 Załącznik(ów)
Parę fotosów 😉
|
10 Załącznik(ów)
Parę fotosów 😉
|
Czy będzie edyszyn 2020?
|
Wszystko w rękach Tolka.
|
To jest tragedia... PODLASIE PADŁO!!! Co teraz?. Kurwa gdzie ja teraz znajdę normalność? . Gdzie znajdę ''Siejka''? https://www.youtube.com/watch?v=Apx-8IBZD9E
|
Siejka znajdziesz tam gdzie zawsze, Ty wiesz gdzie :)
|
A czemu ma nie być?? Podlasie tak łatwo nie pada. w lekarstwa i srodki ochrony osobistej i zbiorowej kazdy przyjezdzał zaopatrzony czyli z tym problemu nie ma i nie było. Moze w tym roku ich zuzycie moze wzrosnąc. Ile tam m2 na osobe trzeba???
|
Cytat:
|
No to czekam na termin bo planuje wakacyjną rajzę i mam nadzieję, że to będzie jeden z jej punktów.
|
Jesli bedzie konkurs nalewek to zglaszam sie dobrowolnie do rziri. Non stop podwyzszam swoje kwalifikacje i dorabiam kolejne cetryfikaty.
|
robo tam trza dużo smakować a nawet czasem poprawiać smaki bo nie dokońca skosztowałes .
coś wiem na ten temat |
No to ja w weekend Bożego Ciała sprawdzę czy u Tolka stoły do degustacji spełniają normy.
|
Uwaga !! Nowość!!! W trosce o głowy degustatorów pościnam rogi daszków.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kto w daszek choć raz nie za....bał niech pierwszy rzuci kamień :)
|
Cytat:
|
kto raz zajebał, następnym razem uważał :)
|
Gołębiowi opraw ten ucięty rożek w ramki, bo to jednak masa wspomnień... napiżdżał w te rogi jakby specjalnie :)
|
Niestety, nowe idzie i tradycja ginie...ale postaram te najbardziej zasłużone rogi pozostawić
|
1 Załącznik(ów)
Integracja trwa, kogo nie ma niech żałuje. :umowa
|
Zaden nie wyglada na zmeczonego. Czola bez uszkodzen. Nie zaliczam.
|
Żeby zaliczyć trzeba być ;)
|
1 Załącznik(ów)
Integracji ciąg dalszy
|
1 Załącznik(ów)
Tolka żona mistrzynią kuchni, nawet ślimaki są :)
|
Cytat:
|
Te stoły i rogi spełniają wszystkie normy jest ok. Tolek nic nie zmieniaj, kto ma przyp... to przyp... moja Kaśka nigdy nie przywaliła wystarczy tylko uważać
|
Dalsze dyskusje przenosimy na wątek VII Integracji Podlaskiej.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26. |