![]() |
Hmm, idąć twoim tokiem i zgodnie z ustawą o ochronie naszego języka należy zdublować napis Afryka i będzie blizniaczy = twin :D
|
Wg mnie w październiku będzie już zimno... nie można by w połowie września??
wiem, że to jest zakończenie sezonu ale jak będzie cieplej to i z gorzałką będzie bardziej ekonomicznie he he... a jak ktoś się nie doczłapie po imprezie do domku to zaśnięcie na schodach nie bedzie groziło wyziębieniem organizmu o "organach" nie wspomnę :haha2:i co Tszoda na to?? Maćka |
Cytat:
|
Pewnie coś się szykuje tylko to narazie tajemnica, trzymają nas w niepewności :)
|
Cytat:
Październik może być różny, ale wcale nie znaczy że zły , jednakże bliżej "domyślnego " zakończenia sezonu bo sezon się nie zamyka tylko obecny się kończy 31.12 a nowy zaczyna 1.01. W sumie to i druga połowa września też może być :) , wtedy można pod koniec października zrobić " zakończenie zakończenia" :Thumbs_Up: |
Biorac pod uwage ot ze pracuje ostatnio do takich godzin jak teraz to mam nadzieje ze do tego czasu bede juz mial afri :)
Jakbyco to bedzie zakonczenie przesuniecia odroczonego zakonczenia. Nie mozna tej imprezy nazwac jakos inaczej :P Chyba mi nie powiecie ze przestaniecie jezdzic :) |
G3D, bez przesady - to takie symboliczne ma byc :D
|
Nie nie nie, jezdzisz napewno duzo dluzej niz ja, a nic nie rozumiesz ! :P
Po zakonczeniu moto na kluczyk do garazu, a owy kluczyk do dyzurnego. Kluczyki sa wydawane dzien przed rozpoczeciem sezonu, zebys zdazyl umyc machine :) Ja zaczalem poprzedni sezon w listopadzie i mykam caly czas z 2tyg przerwa na sylwestra [za duzy snieg :P]. Na afri bedzie never ending sezonek :) |
G3D, myslisz się bardzo co do mnie - ja dopiero kupować będę moto więc póki co jestem longway virtual rider :D
a co do zakonczenia - cóż, nie ma co ukrywać, że zaś nie będziemy się myć i będziemy pić ... i te klimaty :D |
i tak sobie mysle, czy by od razu nie polaczyc tego z Afri Tribal War :D
Bitwa na kólki - może być ciekawie :D |
Seaman, Ty też przed tym doniosłym wydarzeniem jesteś? :)
|
Cytat:
|
no to ja tyz przyjade tylko ustalta cos konkretnego
|
26-28 wrzesnia albo 3-5 pazdziernik
to są w miare konkretne terminy - wczesniej jest Juroendurzenie wiec raczej nie ma sensu tego łączyć. |
ale wez ramires to pod uwage, ze 4-go planowana jest kolejna edycja pyry (http://www.rajdy.duh.pl/) a tego przepuscic nie mozna :)
|
To Wy se sami ustalajcie daty ...
chcialem dobrze, a widze, że bida będzie bo ciągle coś... |
nie no ja tylko pisze ze "dla mnie" (i niektórych zapewne też) fajnie by było nie przegapić pyry więc z podanych terminów podałem który koliduje...
pzdr ramires :) edit: no po 5tym października weekendy przecież też są wolne, chyba że o czymś nie wiem ;) |
nie wszystkie - 9-go ramires chlac bedzie - 30 mi stuknie :)
|
to przynajmniej bedziesz swietowal w doborowym towarzystwie ;)
|
Ja jestem za 3-5, tym bardziej że 2 pażdzierniola ma urodziny. Wychlali byśmy moje zdrowie.
|
nie bede sie licytwał :D
ale moze jakies wspolne chlanie ;) |
Będzie coś z tego zakończenia? Trzeba chyba jakieś decyzje podejmować, robi się późno :oldman:
|
Mat, nawet nie mow, Uć się coś obija ... ja jeszcze tak daleko bez papiera nie pojade
|
Wypadało by żeby Warszawa a końcu coś zrobiła.. nawet już były bardzo wstępne rozmowy, ale chyba raczej w przyszłym roku damy radę dopiero coś zorganizować.
Mat gdzie Ty się podziewasz chłopie ? Ostatnio w ogóle się nie pojawiasz ?? |
Cytat:
A gdzie się podziewam? Wakacje, wyjazd, rodzina, robota - taki mały standard. A to musimy się spotkać przy flaszeczce to pogadamy :) |
Nie potrzeba trzeciego do tej flaszki :chleje:
Ja też myślałem o Zalewie Zeg. |
A po przedwczorajszym offie - chłopaki zrobili ponad 100km w terenie jakoś pod Grójcem - może tamte rejony.
Albo okolice ostatniej pojeżdżawy. Organizator - wystąp. Zewrzyjmy pośladki, bo widzę, że nici z tego będą. Proponuje zebranie zainteresowanych pomocą w organizacji w ciągu najbliższych kliku dni. Powinniśmy dać radę. Jak Bob Budowniczy :haha2: |
reszta świata czeka na wieści
|
i chyba sam pojade i to oblookam
termin - pazdziernik? |
Ramires, jak najbardziej, podjedź oblukaj co i jak bo wyjdzie że na forum spędzimy zakończenie sezonu.
|
Kilku ... tia, ciekaw jestem jak sie potem wytlumaczyc z kilkuset ... :D
Do rzeczy, do 12 wrzesnia musialoby byc WSZYSTKO juz dograne. Powiadomienie wladz, pogotowia, policji itp. niestety, to juz podpada pod publiczne zebrania i ... trzeba juz sie liczyc z tym. |
afryka
Cytat:
Napisał marcinkopara http://africatwin.com.pl/images/buttons/viewpost.gif Kilkanaście kilometrów od miejscowości Afryka znajduje się zalew Miedzna nad którym chyba jest ośrodek wypoczynkowy czy tam jakiś kemping, w drugą stronę miejscowośc Sielpia z jeziorem, mnogością kempingów i kiedyś dużym polem namiotowym. Trzeba by popytać. DANDY W Sielpi byłem w zeszłym roku ,ośrodków sporo w sezonie z rodzinką miejsc bez rezerwacji brak :mur:, ale zalew fajny tylko płyki + to że woda ciepła . Dojeżdżałem codziennie z Nowka koło Radoszyc mam tam rodzinkę. Offy zaje fajne , jeździłem siostrzeńca WSK-ą , ale tym hard enduro nie wszędzie dało się wjechać :haha2:. |
afryka
Ze wstydem powiem, że do sielpi i do afryki mam blisko bo ok 60-80 km. Znam te tereny jedynie od strony letniego wypoczynku. Z braku czasu i możliwości jazdy na moto nie mogę pomódz do 10.09.08. Później mam urlop i coś by w temacie mógł zrobić. 19 i 20 wrzesień też jestem wyłączony bo na poland trophy do morąga jadę. Jak w tym czasie będę mógł pomódz to o znak proszę.
|
Cytat:
Cytat:
|
spotkajmy sie w afryce w
danym dniu o danej godzinie a pozniej bedziemy myslec co dalej pojdzmy na zywol |
Rami ma rację dziś kilku - docelowo kilkuset za bardzo na żywioł się nie da - choćby daltego że nie chcemy potem być w TVN ...
Jaki to kemping? jakaś nazwa zadzwonić ustalić by trza..., |
Mamy dzisiaj 1 dzień WRZEŚNIA 2008 roku, za chwile będziemy mieli 2 dzień WRZEŚNIA 2008 ROKU, po jutrze będziemy mieli 3 dzień WRZEŚNIA 2008 roku....
|
No. A 29go mam imieniny :).
|
Ja też 29 :) I Chomik 29 wyjeżdża. Będzie głowa bolała :)
pozdr, laska |
29-go to ja w Poznaniu bede :)
|
Cytat:
|
a ja mogę mieć, tylko słowo i załatwie
|
a 14 ja urodziny,ludzie drodzy już 38,taki stary a taki guuuupi:haha2::oldman::bow:jakby kto w tym terminie przebywał w okolicach Rzeszowa lub Bieszczad to:kumbaya::zdrufko::chleje: zapraszam
|
nie popadaj w depresję mam 39 lat w dupie wiek , właśnie skończyłem jazde na bmx[trochę bolało ale nie marudzę bo nikt mi nie kazał] jak byś był wZielonej Górze -zapraszam
|
dzieki moze kiedys:),panowie jak widze jak sie zbieracie na to zakonczenie to do grudnia braknie czasu,ja mam pomysł na Bieszczady,miejscowosc Zatwarnica ,bardzo fajny osrodek,ognicho,grill,wyzywienie na miejscu,cena 22zl,za łózko(osobodoba),może ktos ma ochotę,oczywiscie pierwotny pomysł popieram,podaję tylko alternatywę lub propozycję odrębnego wypadu:)
|
Bieszczady są OK, jak by co, to ja w to wchodzę, byleście się ludziska zebrali i ustalili jedno miejsce - czas, kurna ucieka! :oldman:
|
no masz, ja tak czy inaczej w przyszlym tygodniu jade recon zrobic terytorium pod zlota i juz.
Bieszczady ... wyobraz sobie ekipe z pomorza co gnac przez cala polske musza ... dlatego Afryka optymalna jest bo prawie centralna polska to jest. |
mało casu, kruca bomba, mało casu...
|
no mało - ale jak kurna sie prosilo to moze jedna osoba miala czas aby cos tam naskrobac ...
Pyra przesunieta jest, wiec proponuje, aby w ostatni weekend pazdziernika zrobic spęd tszody |
Seaman, wrzuc jakis rozklad jazdy :)
moze cos sie da ten teges zrobic, abys byl :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |