![]()  | 

Również jestem zainteresowany kompletem ze stelażami. Proszę o info na priv 
	 | 

Ja również do swojej rd07 bym zamówił... prosze o info na priv 
	 | 

Te kufry to jeszcze aktualne? Sa jakies fotki? Thx z góry 
	 | 

aktalne....aktualne... 
	tu jest link: do aukcji : http://allegro.pl/aluminiowe-kufry-z...910973221.html a na zdjęciach kolega Hiszpan zamieścił moją lale :-) jak kiedyś u niego kupowałem :-) ps. oczywiscie nie musze pisac, że kufry przelacialy w tym roku 30.000 km i z tego w deszczu i w blocie rowniez i ..... i... i .. nic... wszystko lala..... jak nowe ....zajebiste... polecam.... :-)  | 

Czy dostępne są gdzieś produkty Hiszpana?  
	Linki w tym wątku nie działają.  | 

W maju działalo: Biuro@adventureparts.pl  tel 504285192 
	Polecam, produkty mocarne.  | 

Dzięki.  
	Wysłałem maila zwiadowczego i zobaczymy...  | 

Cytat: 

sam ich używam kolejny rok...... wypas.... w człowieki przypadkowe się.nimi zachwycają... :-)  | 

Cytat: 

Pozdrawiam.  | 

W niedziele lub poniedziałek ja lecę do Michała po kuferki :) Już się cieszę. 
	 | 

Możecie odświeżyć temat, jakiś link może foto, a i ceny ciekaw jestem. Dzięki 
	 | 

Również jestem zainteresowany kompletem ze stelażami do RD07A. Proszę o info na priv 
	 | 

A nie można samemu napisać na podanego mejla i się dowiedzieć? :rolleyes: 
	 | 

Ostrzegam wszystkich przyszłych kupujących u hiszpan11.  W zeszłe!!! wakacje zamówiłem u niego kufer centralny, podwyższenie kierownicy i stelaże do xl650-ki. Wysłałem pieniądze bo rzekomo już zrobił i wysyła. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zamówionego towaru. W zimę poprosiłem o zwrot pieniędzy (1500 złotych) ale mimo obietnic maili itp. gotówki nie widzę. Na dzień dzisiejszy telefonów ode mnie nie odbiera. OSZUST i KŁAMCA. 
	 | 

Ja już nie jestem taki zachwycony, jak na początku. Jeden boczny puszcza wodę(zasilikonowałem nity i zobaczymy), a centralny wypiął się w trakcie jazdy już dwa razy. 
	 | 

dziś płyta pod centralny.... doszła do mojego przyjaciela....  czyli chłop hiszpan .....żyje..... :) 
	 | 

Pany, a macie jakieś wieści czy Hiszpan11 działa ze swoją produkcją nadal? 
	Bo mi stelaż będzie potrzebny do LC8 w tym sezonie na boczne kuferki(a kufry mam właśnie Made in Hiszpan). Może jakaś stronka istnieje? Możecie podrzucić jeśli tak jest w istocie.  | 

2 Załącznik(ów) 

Potrzebuję aktualny numer telefonu do Michała nick  Hiszpan11. 
	Ktoś ma z nim kontakt i mógłby mi na priv wrzucić? Mam w telefonie jakiś stary , nieaktualny 504285192 (ATomek, też masz i mi dałeś właśnie ten stary , nieaktualny numer), oraz jakiś taki nr 527 375826 ...ale chyba z jakimś błędem, bo się nie mogę dodzwonić Z góry dziękuję :Thumbs_Up: Ewentualnie może macie jakiś namiar, do kogoś kto robi/dorobi takie stelaże jak na foto, do kufrów na foto. Załącznik 54383 Załącznik 54384  | 

Na razie kolezka Hiszpan jest niestety nie osiagalny. 
	 | 

siedzi w pudle? :D 
	 | 

Ostatnio go przenieśli  do Alcatraz ..... 
	 | 

Blisko po 2 latach hiszpan11 zwrócił mi całą kwotę za niezrealizowane zamówienie. Obyło się bez sądów i policji. 
	 | 

Hiszpan. Dużo zdrowia! 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |