![]() |
PAnowie o jak? Cisniemy dalej czy rezygnujemy?
|
Rezygnuję.
|
Ja biore na 100%. Koledzy deklarujmy sie zeby temat ruszył z miejsca.
|
Witam. Dzis wieczorem powysylam priv reszcie ludzi i probujemy dzialac
|
Witam Pany ! Zostalo Nas chetnych 9 tankoverow i 1 tankbag. Wyslalem zapytanie ale mysle ze nie potraktuja to jako zamowienie zbiorcze . wiec czekam na odpowiedz... Jezeli cena wzrosnie zamykamy temat.
|
Aktualizacja 1 post !!!!!!!!
|
|
Ruszaja wysylki !!!!! Wyslalem priv do osob ktore nie podaly nr telefonu - jest on potrzebny kurierowi w celu ustalenia dostawy. Prosze o odpisanie do niedzieli 11.marca wieczorem.
Mozliwe że ktoś dostanie juz w poniedziałek. W tygodniu powinno dotrzeć do wszystkich |
Bagsterek już u mnie jest :D , pikny lśniący i pachnący fabryką ( zaraz będzie pachniał benzyną oczywiście)
Dziękuję Zibiano za podjęcie trudów organizacyjnych. Z braku czasu sam pewnie nie wymieniłbym bagsterka aż sam by z moto nie odpadł. Jeszcze raz dzięki Zibiano. |
Cytat:
|
U mnie też wylądował.
Tak jak pisze R2D2, lśni i pachnie. Jest Piknie |
Szczesciarze:) czesc zamowien wyszla w piatek, czesc dzis, ostatnia partia zostanie wysłana jutro wiec bankowo w tym tygodniu dojdą. Taką wiadomość dostałem. Nie mam wpływu w jakiej kolejności są wysyłane.
Cierpliwości Panowie |
Mój także dotarł, już siedzi na zbiorniku.
Dziękuję Zibiano za zorganizowanie zamówienia. |
Bagster - dotarł :Thumbs_Up:
Wielkie dzięki Zibiano :bow: |
Nie ma sprawy Panowie. Zamowienie dla pasjonatow motocykli to przyjemnosc. Moj tez dotarl. Moze w branzy moto poszukam roboty :)
|
a co ja przeje.....lem ,że niestety nie otrzymałem towaru ? PS. dosłownie po kliknieciu ENTER usłyszałem pukanie do drzwi , no i jeeeeeest , dzięki za fatygę i pozDRowionka !
|
Bagster na miejscu, dzięki Zibiano.
|
Mam i ja. Dzięki!
|
Nie ma sprawy.
Mam nadzieje że już wszyscy dostali Do zobaczenia ! |
Doszly mnie wiesci ze i moj dotarl!wielkie dzieki.
|
Witam. Okazalo sie ze zostal jeden bagster 1245k (chyba jeszcze sprawdze) zalozony na chwile na moto. Stan jak nowy. Gdyby ktos chcial priv
|
up up up
|
Zibiano może byśmy odświerzyli tamat przed sezonem .ja chętnie bym przytulił 1245v
Jak mi podasz namiar na ten sklep w którym robiłeś zamówienie mogę zająć się tematem Chyba że tTy chcesz to coś tam ogarnąć . Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka |
Kamil wysłałem priv z nr telefonu do człowieka z którym załatwiłem zbiorcze zamówienie. Pozdrawiam
|
A jakie szanse na Bagstera 1709B?
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |