![]() |
A co lewa też się łamie?
|
A jak ma sie oslona na lewa strone z okienkiem rewizyjnym?
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 76324 czy pytasz kolegę mada... o postępy w pracy? sorki bo może się "rozjechałem" - dzisiaj święto:) |
Mowa jest o tych carbonowych od mada.Moze lepiej by bylo tak jak w lc8?
|
1. darius,
2. Geolog, 3. Radarman, 4. Myku, 5. Grzechu2012, 6. siwy, 7. Novy, 8. HarryLey4x4 na 100%. 9. Viper (śrubki z atestem pse.) 100% 10. Jaskola (wywracam sie zawsze na lewą stronę, ale może kiedyś się przyda ) 11.Szwedu 12.Colles 13.Sneer 14. Lakrua 15. cygan 16. Machoni 17. Dzinks 2 szt Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka |
1. darius,
2. Geolog, 3. Radarman, 4. Myku, 5. Grzechu2012, 6. siwy, 7. Novy, 8. HarryLey4x4 na 100%. 9. Viper (śrubki z atestem pse.) 100% 10. Jaskola (wywracam sie zawsze na lewą stronę, ale może kiedyś się przyda ) 11.Szwedu 12.Colles. 13.Sneer 14. Lakrua 15. cygan 16. Machoni 17. Dzinks 2 szt. 18. Googels. |
Carbonowa osłona robi się, na weekend mamy mierzyć poprawioną wersję, najgorzej jest zrobić pierwszą, żeby wszystko pasowało to musi wszystko idealnie przylegać. Myślę, że wzmocnieniem podnożka i z osłona będzie dopiero po świętach i wstrzymam się, aż obydwie rzeczy były gotowe żeby ewentualnie wysyłać razem.
|
Cytat:
|
1. darius,
2. Geolog, 3. Radarman, 4. Myku, 5. Grzechu2012, 6. siwy, 7. Novy, 8. HarryLey4x4 na 100%. 9. Viper (śrubki z atestem pse.) 100% 10. Jaskola (wywracam sie zawsze na lewą stronę, ale może kiedyś się przyda ) 11.Szwedu 12.Colles. 13.Sneer 14. Lakrua 15. cygan 16. Machoni 17. Dzinks 2 szt. 18. Googels. 19. Szymon89 |
Jak tam z dostepnoscia oslony?Kiedy mozna liczyc na montaz?:D
|
W lutym.
|
Luty to okuj buty a nie podnozek :D
|
Proponuję w jednym wątku nie mieszac carbonowych oslon z podporą podnóżka, bo kto nie czyta calego wątku moze ominąć zapisy
|
8 Załącznik(ów)
Załącznik 77440
Załącznik 77441 Załącznik 77442 Załącznik 77443 Załącznik 77444 Załącznik 77445 Załącznik 77446 Załącznik 77447 Po wielu bojach i kilku przegranych bitwach mam gotowy projekt...:vis: Na razie zrobione 8 kompletów pierwszy leci do Łomży na testy. Płyta z amelinium, reszta z nierdzewki spawanej TIG(nierdzewka jest lepsza bo nierdzewieje-motto życiowe mojego spawacza, choć ponoć to nieprawda...:D) Po weekendzie jak wszystko będzie grać u Grześka to roześlę resztę. Liczy się kolejność zapisów na liście. Pozostałe komplety będą gotowe za ok 3tyg. jak mój spawacz wróci z Danii. Cena 350zł z wysyłką kurierem Inpost. Założę wątek w PID Chyba że czekacie na karbonowe osłony bo też już są na ukończeniu... |
czekamy na wszystko :)
NAT Tjuning carbon look będzie pełno gębo :) |
Tak z ciekawości taki komplecik waży 414gram;)
|
to teraz tym bardziej moto będzie przewalało się na prawo :confused:
|
Kurteczka, Mada, Lecę do Maroka w marcu, a mam rozgrzebany moto w serwisie. Jestem akurat 8 na liście i nie wiem czy się załapię w pierwszym rzucie, a nie ukrywam, ze nie chcialbym na ostatnią chwilę się organizować. Bardzo by mi się to wzmocnienie przydalo. Jesli by się okazalo, ze nie załapię się w pierwszym rzucie, to może ktoś przede mną mógłby poczekać te 3 tygi bez straty. Oczywiście sprawa tylko za dobrowolnym zgłoszeniem. Z góry dzięki za zrozumienie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wyśle ci jutro moją sztukę.
|
Cytat:
|
Kiedy wysyłasz moto, pasowałoby Ci też dostarczyć carbosłone na testy.
|
Ja chętnie poczekam na komplecik z osłoną. Narazić po drogach jeżdżę wiec nie mam sraczki
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do oslony, to przyglądam się wątkowi, ale nie mam przekonania, czy jestem chętny na to. Napewno jestem pełen podziwu dla Twojej pracy Mada! 👏 Moze w trybie ekspresowym zająłbyś się wzmocnieniem poprzeczki pod GPS w NAT? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Każda opcja podparcia mnie interesuje , choć myślałem o zakupie camela lub madocamela |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Tak, widziałem ten patent. Ważne, że działa. Jesli nie bede mial innego wyjscia to również go zastosuje. Pałńk jednak bardziej do mnie przemawia. Ta guma wprowadza element dodatkowych drgań co niekoniecznie musi dobrze wplywac na czytelnosc nawigacji
|
nie przesadzaj, w navi zerkasz, a nie oglądasz jak TV ;)
|
Czasem zerknięcie potrafi zbyt dużo kosztować. Ryzyko należy minimalizować.
|
Zerkasz choćby w lusterka to nie jest argument. Kwestia preferencji.
|
dobra pany koniec offtop'u
dostałem dzisiaj osłonę i zainstalowałem, nie powiem ile mi zeszło bo pierdoliłem się z tym ze 3-4h, chciałem iść na łatwiznę bez demontażu gmoli od Henrego. Niestety nie dało się mimo że bardzo próbowałem, to też czas montażu i demontażu się przedłużył. Ogólnie sprawa jest banalnie prosta tylko trzeba zachować kolejność (fajnie jest mieć podnośnik żeby nie kucać jak ja przez 3h :( ) pasuje jak dupa do sedesu, czyli idealnie :) https://images84.fotosik.pl/974/142824e80e89c03cmed.jpg https://images83.fotosik.pl/974/065ba9d8bf8f5417med.jpg https://images83.fotosik.pl/974/0bbb5776975bc14emed.jpg https://images84.fotosik.pl/974/eada4687215161cdmed.jpg https://images83.fotosik.pl/974/26b49c1fadfb88efmed.jpg https://images81.fotosik.pl/975/5f3fedfab42a3448med.jpg |
A to oryginał czy madafakingoversion?
|
Madafakowy :)
Dostałem do testów, znaczy przymiarki |
Wydech zdejmowałeś, żeby to założyć tak jak sugerują w oryginale?
|
Tak zdjąłem, ale można go lekko zwiesić. Miałem fantazje wypolerować kolektory także trochę więcej miałem zabawy tym bardziej że gmole mi przeszkadzały.
Poza tym plug&play |
Mada, ja czekam tylko na twoje wzmocnienie i moja afra jest wreszcie gotowa. Nic wiecej na niej nie przywiesze :lol8::lol8:
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 77500
Myku jeszcze tylko moje wzmocnienie i będziesz mógł sprzedać;) 1. darius, 2. Geolog, 3. Radarman, 4. Myku, 5. Novy, 6. siwy, Ludzie z listy! Czy są dalej zainteresowani? jeśli tak proszę o dane do wysyłki. Na priv. |
:lol8:...zebys wiedzial. A raczej zamienic ba 2018 Sport Adv ;)
|
madafakinges czy jest szansa na kolejne zestawy?
Byłem na liscie 15-ty więc w pierwszym rzucie pewno się nie załapię, Jakby co to prośba o wiadomość na priv ile kaski przelać - jestem chętny na to ustrojstwo. |
Będę za ok 2 tyg pozostałe
|
Super
|
Wzmocnienie dzisiaj dostałem, dzięki.
Kaskę wysłałem. |
Cytat:
|
Chwalić się kto już zamontował??
|
Jutro bede je montowac.Oprocz tego na montaz czeka wzmocnienie stelaza pod navi i deflektor anty-strumieniowy :D.Dwie butelki whisky i dobra muza powinny pomoc zapomniec ze bedzie zimno :lol8:.Zdjecia wieczorem na fejsie.
|
Moje wzmocnienie podnóżka made by Mada już jest zamontowane. Niestety moto w serwisie, wiec o ile sie uda w sobote odbiorę. Pochwalę się fotką
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |