![]() |
Cytat:
|
Wpłaty spływają, bardzo ładnie :D. zastanawia mnie tylko, dlaczeguż na naszej liście brak Hajnouki no i Białystok jakos słabiutko :(. Wnioskuje z tego,że nas nie lubią, a szkoda!!!
|
Nu i waluta zmieniła właściciela....poszło
|
|
Sprzedaje nerke i po Niedzieli wpłacę :)
|
To i My przyjedziemy ponownie popróbować Waszej słoniny, bo bimra nie piję.
1. Elizabeth + Waśka 2. Siebieś jedzie z nami albo my z nim 3. Złom + Hannah 4. Gumis + Ewelina 5. Ivi+Szymon,Wasil cho z nami 6. Jorge - pókoj jedynka proszona 7. Biker - bi or not tu bi ;-) 8. Onufry22 + Ewa 9. Marta + Ewa+ Bożena 10.siemek i żona madzia 11.kowal i bogusia 12.kazek i iza żona 13. Kornik i Kornikowa 14. Siwy i Kala 15. Izeczka i Gołąb 16. Kama i Jendrek, jak nic nie wypadnie 17. Pietia, Marzena, Andrzej, Krysia. 18. A i Tomek 19. Leżan i Kasia 20. Marcin vel Parnik + 6 osobów 21. Pucz , żona , Strażak , Mały + 2 osoby 22. Wojtek & Hania |
1. Elizabeth + Waśka
2. Siebieś jedzie z nami albo my z nim 3. Złom + Hannah 4. Gumis + Ewelina 5. Ivi+Szymon,Wasil cho z nami 6. Jorge - pókoj jedynka proszona 7. Biker - bi or not tu bi ;-) 8. Onufry22 + Ewa 9. Marta + Ewa+ Bożena 10.siemek i żona madzia 11.kowal i bogusia 12.kazek i iza żona 13. Kornik i Kornikowa 14. Siwy i Kala 15. Izeczka i Gołąb 16. Kama i Jendrek, jak nic nie wypadnie 17. Pietia, Marzena, Andrzej, Krysia. 18. A i Tomek 19. Leżan i Kasia 20. Marcin vel Parnik + 6 osobów 21. Pucz , żona , Strażak , Mały + 2 osoby 22. Wojtek & Hania 23. Szwedzkie |
Opłaty zaczęły spływać, przypominam,że najpóźniej do 17 stycznia chciałabym mieć wpłaty. No i zapraszamy chętnych, miejsca jeszcze są ;)
1. Elizabeth + Waśka 2. Siebieś jedzie z nami albo my z nim 3. Złom + Hannah- zap. 4. Gumis + Ewelina- zap. 5. Ivi+Szymon,Wasil cho z nami 6. Jorge - pókoj jedynka proszona-zap 7. Biker - bi or not tu bi ;-) 8. Onufry22 + Ewa- zap 9. Marta + Ewa+ Bożena-zap 10.siemek i żona madzia-zap 11.kowal i bogusia- zap. 12.kazek i iza żona- zap 13. Kornik i Kornikowa-zap 14. Siwy i Kala-zap 15. Izeczka i Gołąb-zap 16. Kama i Jendrek, jak nic nie wypadnie 17. Pietia, Marzena, Andrzej, Krysia.-zap 18. A i Tomek- zap. 19. Leżan i Kasia 20. Marcin vel Parnik + 8 osobów 21. Pucz , żona , Strażak , Mały + 3 osoby 22. Wojtek & Hania-zap 23. Szwedzkie -zap 24. Paweł i Irena + znajomi - zap 25. Batman i Magda- zap 26.Siostry W.- 2 osoby 27. Piotr Gaweł - 2 osoby -zap 28 Hubert Mroofka i Kinga- zap 29. Oczek + żonka - 2 osoby 30. Kłos |
Kasa poszła:)
|
Ze spraw onanizacyjnych: proszę o ujawnienie osoby, które nie jedzom mięsa, będą dania gorące bezmięsne ;)
Wyklarował się cel naszego balu, długo to trwało, bo rozmowy trwały z pewna placówką, z która niestety nie udało mi się porozumieć :(. Zdecydowaliśmy,że pieniążki, które uda nam się uzbierać do słoika przeznaczymy po raz drugi dla Domu Dziecka z Białowieży. Tak więc, uprasza się o zabranie funduszy przeznaczonych do wrzucenia do słoika. |
To ja poproszę bez mięcha :)
|
Czyli okoliczne łanie, łosie i żubry mogą spać spokojnie:)
|
Po liście nie widać, ale mamy 70 osób :D. Ojj bedziem tańcować!!! Kto jeszcze chetny niech się nie wstydzi, niech się pisze, do jutra po południu muszę podać listę osób :).
Zapomniałam dodać, że impreza rozpoczyna się o 19, alkohol we własnym zakresie :) |
Hej,
chciałbym być, jutro dam znać do ok 14 czy się uda. Byłoby nas 4 osoby. |
Cytat:
|
Jest wolny pokój dwuosobowy jak ktoś potrzebuje, Batmany jednak wracają na noc
|
oj chyba będzie się działo :)
|
10 Załącznik(ów)
Oj będziecie się bawić ............Powodzenia kaliumna odpoczywa :)
|
To żeś teras Frogu przypomniał :D. Jakie króliczki rozbawione :D
|
UWAGA komunikat!!!
Śnieg pada, jak samochód stanie w śniegu to się zabiera z niego wódkę i idzie dalej pieszo. Dozwala się odkręcenie wódki i wyrzucenie nakretki bo już nie będzie potrzebna!!! |
Nakrętka od wódki przyda się do dawkowania zapojki coby nie zabrakło :D
Wódka z gwinta a zapojka z kapsla ojj będzie będzie.... |
Szefowo?
A czy analogicznie należy postąpić w drodze powrotnej do samochodu? |
Hmm, musisz się trzymać blisko mnie, zawsze po balu mam najwięcej flaszków :D
|
Dobrze. Wezmę koszyk na prowiant.
|
Hej, czy S8 jest czynna wokół Zambrowa ? lepiej via Białystok czy Podlaski - inaczej mówiąc ...
|
Jom nie wychylam nosa z domu ale światowe mówili, że w woj. podlaskim cała S8 już gotowa i oddana furmanom.
|
Szefowej dziekuje za ciastko i herbate. Bylem, widzialem te cisze przed burza.
|
|
Cytat:
Ślicznie, serdecznie bardzo dziękujemy. Było zacnie :Thumbs_Up: Pozdrawiamy mocno. Szwedzkie |
Zrobiłem tylko jedno, jedyne zdjęcie ...
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2018...5be7ebb44c.jpg |
Cytat:
|
Ojj działo się działo :dizzy: Kto ma zdjęcia, to niech się pochwali!!! Dzię kuję wszystkim przybyłym za klimat, za tańce, za pozytywną energię i w ogóle za wsio!!!! No i oczywiście za datki, tu należy wspomnieć o Siemku, który w bardzo kulturalny i skuteczny sposób przeszedł się ze słoiczkiem i zebrał datki :D. Nazbieraliśmy 1860 zł, myslę ze na grzejniki wystarczy ;). Dziekuję i do zobaczenia za rok :D
|
Znaleziono marynarkę piekną, ktoś tak tańcował,że zapomniał o odzieniu wierzchnim. Jakby komus brakowało to piszcie.
|
Cytat:
|
Bo to był Duch Puszczy, który elegancko Was nawiedził a potem odszedł w swoje wymiary, gdzie elegancja jest zbędna lub inna.
|
Czekamy i czekamy żeby zobaczyć Was jak się bawiliście
a tu TYLKO jedno zdjęcie. WY COŚ ukrywacie. Cała europa czeka na Wasze zdjęcia. Ciał |
|
Jorge do tablicy!
|
Łysy na pierwszym zdjęciu jakiś taki niewyraźny a moja Izeczka to wszędzie wlezie :)!
|
Ja trochę mam od pana fotografa,ale duże i potrzebuję dużo czasu co by je wstawić. Potrzymam Was jeszcze w niepewności..... i całą Europę też :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52. |