Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Xvii rajd podlaski vir edyszyn (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=28959)

jendrus 20.04.2017 12:50

Ja tam nie widzę problemu żeby pogodzić jedno z drugim, cała sobota jest na dojazdówkę, można se pierdyknąć traskę że ho, ho :)

calgon 20.04.2017 13:25

Cytat:

Napisał Ivi (Post 528228)
Calgon ale musisz wziąć ze sobą strój Maczety,w którym byłeś na Sylwestrze w Ziołowym Zakątku. Okoliczne dziewczęta do tej pory wzdychają do Maczety ::

Maczeta jest już starym flakiem,ale na Podlaskim odżyje!

wasilczuk 20.04.2017 15:03

Wieloletnie doświadczenie i praktyka potwierdziły maksymę Pana Kononowicza, że nie będzie niczego. Chodzi o to, że im mniej atrakcji zapewniamy, tym mniej jest pretensji i fochów od twardzieli na motorach. Najlepiej ograniczyć się do legalnego miejsca kaźni wieczornej i objechania wcześniej trasy. Heta wsio.
Śluza- zastanów się co Cię spotka, jak ktoś pojedzie sam z trackiem i np. padnie mu nawigacja. Pół dnia będzie szukał zasięgu żeby się do Ciebie dodzwonić. Jak się dodzwoni to powie: "Stoję pod drzewem i nie wiem gdzie jestem. Przyjedź po mnie."
buhahaa

wasilczuk 20.04.2017 15:05

Aż strach myśleć, co się z takim zagubionym czerwonym kapturkiem może stać jak błądząc po lesie wpadnie może nie na wilka ale na leśną bimbrownię. Chłopaki go żywego nie wypuszczą.

Lucky Luke 20.04.2017 15:12

Nie jeden na pewno chciałby wpaść na taką bimbrownię.

Zmyler 20.04.2017 15:13

Wpadłbym.

kudlacz 20.04.2017 15:51

Wklejam standardową liste pytań (można uzupełniać), onanizator odniesie się.

1. A toaleta będzie?
2. A koszulki z dzikiem beda?
3. A jakie opony?
4. A na Anakach przejadę ?
5. Czy będzie szarlotka z rodzynkami?
6. A ser spod-laski ?

nie będzie niczego, nawet anaków
Mnie tyż nie będzie ni mam moturu.

Ivi 20.04.2017 17:39

Cytat:

Napisał kudlacz (Post 528282)
Wklejam standardową liste pytań (można uzupełniać), onanizator odniesie się.

1. A toaleta będzie?
2. A koszulki z dzikiem beda?
3. A jakie opony?
4. A na Anakach przejadę ?
5. Czy będzie szarlotka z rodzynkami?
6. A ser spod-laski ?

nie będzie niczego, nawet anaków
Mnie tyż nie będzie ni mam moturu.

I dobrze że nie masz,nie zgubisz się :). Ciebie to i bez motura wpuściliby,ale że bez rękawiczek nie pojedziesz a na pewno jeszcze ich nie znalazłeś to Cię nie będzie. I dobrze bo mnie też :)

mygosia 20.04.2017 19:14

Ja bym wolała wpaść na wilka :)

WojtekBBI 20.04.2017 19:15

Ivi&Kudłacz to ja Was teraz zdenerwuje taką wisienkom na torcie:dizzy::D:osy:

https://www.youtube.com/watch?v=mxtcCUlcIX0

golab 20.04.2017 19:28

Ivi i Baba gwiazdy na maxa :)!!!!

WojtekBBI 20.04.2017 20:32

Maly bilans tej imprezy:
Siekiera w nodze
Jakis przybyly lokales po zintegrowaniu polamal nos jak sie wypie...:vis:
Harmonisci grali do upadlego tzn zaliczyli zgona wstawali grali... a jeden rozwalil przy tym nosa:vis:
Przynajmniej jeden namiot zniszczny poprzez wjechanie moto:lc8:
Na trasie prawie poszly w ruch widly bo przeorano pole dla rolnika:at::vis:
Kolega spal cala noc na "bezprzewodowej wtyczce WIFI":D po czym rano "ozdobil" nowke namiot dla swego zioma:D
Byl zespol Disco Polo
Byly dwie kapele Rockowe
Przybyli mieli do wyboru Zurek Barszczyk Rosol z jednego garnka:D
Reszta to cenzura....:D
Ogolnie taka tam popierdawka i sranie po krzakach:D
A i jednemu kurtke ukradli:D

Złom 20.04.2017 20:38

Z przyjemnością obejrzałem to wiekopomne dzieło!

Złom 20.04.2017 20:41

IVI, Ty się wstaw u małżonka co bym miał co pojeżdżać na rajdzie, proszę!

bankowy 20.04.2017 20:51

To ja pierwszy w tej petycji

Ivi 20.04.2017 21:42

Kurcze ten Złom to tak zmontuje film,że z grzecznej Ivi i Baby zrobi mniej grzeczne :D. Złomku nie bój nic,motur do Rajdu mąż ogarnie,a mnie będzie miło Cię u nas widzieć :).

robertG7 20.04.2017 23:42

Cytat:

Napisał WojtekBBI (Post 528135)
Lokalesy jak składali meldunek na MO to twierdzili cytuje
"Panie ze 300 motorów pojechało":vis:
Drugi słynny tekst to
"Wiesiek! Wiesiek! Krowy się zmieszli":D
Ogólnie narobili wtedy trochę rozpierduchy:vis::dizzy:
Ogólnie wcześniejsze rajdy to było pod 100 motorów i noclegi w dwóch różnych miejscach.
Podczas jazdy tworzył się długi wąż :at::at::at::at::at::at::at::at::at::at::at::at::a t::at::lc8::at::lc8::at::at::D co dawało piękny widok.
Ps nas podlasianianow bylo ok 30 szt

Milego ogladania i wspominania

https://www.youtube.com/watch?v=2uB0ihJ5WIw

https://www.youtube.com/watch?v=cViyp5TVy-8

https://www.youtube.com/watch?v=zRHs1z9ERBY

https://www.youtube.com/watch?v=--wA5Bb44nA

https://www.youtube.com/watch?v=bJD1E1MDmWw

Jeszcze wtedy ATomek nie miał brody, Wasil długich włosów, a Talib nie był talibem

wasilczuk 21.04.2017 08:01

Druhu Boruchu.
Zapomniałeś napisać o szczególe ale dość istotnym. To, że był zespół disco polo, to jeszcze mało. Ten zespół miał ze sobą dwie tancerki. Do dziś zastanawiam się, dlaczego nie chciały ze mną tańczyć. Wszak miałem gumofilce, pognieciony kapelusz i siateczkową koszulkę.

siwy 21.04.2017 08:55

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 528395)
Druhu Boruchu.
Zapomniałeś napisać o szczególe ale dość istotnym. To, że był zespół disco polo, to jeszcze mało. Ten zespół miał ze sobą dwie tancerki. Do dziś zastanawiam się, dlaczego nie chciały ze mną tańczyć. Wszak miałem gumofilce, pognieciony kapelusz i siateczkową koszulkę.

Ten zespół z tancerkami pośrodku łąki nad Bugiem to była najgrubsza z rajdowych atrakcji. Wybawiłem się jak nigdy :-)

bicio 21.04.2017 09:09

Widzę, że na V to same gwiazdy były, nawet Stachu Jones :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=m12P_mE8AW8

wasilczuk 21.04.2017 09:25

Buhaha.
Ojapierdolę. Gwiazdor był naszym gościem na krzywy ryj. Powiedział, że w wiosce muzykę usłyszał i przyszedł potańczyć. Wojtuś? To tego gwiazdora wyprosiłeś z imprezy kopem w dupę?

WojtekBBI 21.04.2017 09:43

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 528410)
Buhaha.
Ojapierdolę. Gwiazdor był naszym gościem na krzywy ryj. Powiedział, że w wiosce muzykę usłyszał i przyszedł potańczyć. Wojtuś? To tego gwiazdora wyprosiłeś z imprezy kopem w dupę?

Drogi Pawelku toc ja niespotykanie spokojny człowiek. Pewnie chodzi wam o gościa którego kapela z Hanoi przywiozła spod GieeSa. Ten co na kopach wyszedł to był z wioski, przyszedł i szperal po stołach. Prosiłem grzecznie żeby rano przyszedł i se zbierał te puszki jak chce, ale on się ze mną w chowanego zaczął bawić. No tak się zdenerwowalem że Matko Boska hej! Na kopach pod górę go gnalem:D szkoda że nikt nie nagrał bo by był 10000000 wyświetleń na internatach :vis:

tomek77 21.04.2017 09:53

o ja pier....le to ten Stachu to taki gwiazdor , sąsiad to je mój przez kilka podwórków ....

wasilczuk 21.04.2017 10:07

Czyli, że jak? Stachu Jones jest spod Hajnówki? Domyślnie nasunęło mi się, że on tam z Gnojna na rajd przyspacerzył.

WojtekBBI 21.04.2017 10:32

Stachu gwiazda przybył z kapela z Hanoi, a ten rozrabiaka był z Gnojna.

wasilczuk 21.04.2017 12:30

Kurka siwa. Mogę być dumny. Przy ognisku rozmawiałem, wódkę z gwinta piłem i tańczyłem obok Stacha Jones'a.

bicio 21.04.2017 12:42

Takie rzeczy tylko na Podlasiu :D
Wyszkolił Was w jeden księżyc?

plaku 21.04.2017 12:52

Wojtuś ''ten z wioski '' był wcześniej reanimowany Ja i Marchewa sklejalismy mu nosek i ręke, a Ty Go jeszcze na kopach pognał.....ale to nie koniec; nasz powrót tz.mój i marchewy na afrach do agro noclegu przez las na totalnego zgona. Gleba za glebą,jak nie miałem już sił wstawać to troszkę odpocząć zapragnął ja, ale coś mi nie pasi,patrze w lewo ciemno w prawo ciemno i coś charczy,co jest ? wiem że marchewa jest dalej i też glebuje. Dobra! wstaje,łatwo nie jest, opieram rękę.........O! Jezusicku! Człowiek chyba?.......zgadnij kto to był?

wasilczuk 21.04.2017 12:56

Buhahaaa...
Zapamiętasz na całe życie ten jeden księżyc.

buhaahahahaaa....

plaku 21.04.2017 12:58

To do tej pory NAJLEPSIEJSZA moja impreza motocyklowa....CHCĘ TAK JESZCZE RAZ. Tak na marginesie wszystkie naj były na Podlasiu...DZIĘKI WAM!!!!

WojtekBBI 21.04.2017 13:00

Cytat:

Napisał plaku (Post 528437)
Wojtuś ''ten z wioski '' był wcześniej reanimowany Ja i Marchewa sklejalismy mu nosek i ręke, a Ty Go jeszcze na kopach pognał.....ale to nie koniec; nasz powrót tz.mój i marchewy na afrach do agro noclegu przez las na totalnego zgona. Gleba za glebą,jak nie miałem już sił wstawać to troszkę odpocząć zapragnął ja, ale coś mi nie pasi,patrze w lewo ciemno w prawo ciemno i coś charczy,co jest ? wiem że marchewa jest dalej i też glebuje. Dobra! wstaje,łatwo nie jest, opieram rękę.........O! Jezusicku! Człowiek chyba?.......zgadnij kto to był?

Oj mniej alkoholu pany.
Ranny został odprowadzony i wtedy przyszedł ten co po stołach szperał. To był ciężki wieczór

plaku 21.04.2017 13:03

To ilu miało noski na biało?

wasilczuk 21.04.2017 13:04

Ano. Dało się zauważyć Plakuś, że Ci na podlasiu powietrze sprzyja. Przypomniało mi się, jak na Agro Disco w niedzielę nad ranem zmuszaliśmy Cię do pójścia spać, bo za kilka godzin czekała Cię długa droga do domu.
Nie zapomnę Twojej odpowiedzi:
-"Przypomniałem sobie, że mam do odwiedzenia ciotkę na mazurach."
hahahahahaa

WojtekBBI 21.04.2017 13:06

Cytat:

Napisał plaku (Post 528442)
To ilu miało noski na biało?

Dopiero teraz to wszystko ma sens. Bo pojawił się w nocy taki jeden z artefaktem i my już byli gotowi walczyć ze smokiem zwłaszcza po szkoleniu u Stasia a wtedy była pełnia.... :D

wasilczuk 21.04.2017 13:08

Tomek 77. Dasz radę przywieźć na rajd sąsiada Stacha Jones'a? Problem tylko taki, że u nas impreza dwuksiężycowa.

plaku 21.04.2017 13:10

Tak to prawda, do domu docierałem 3 dni.nie! 4!

Ivi 21.04.2017 13:38

Oj działo się. To była impreza na którą za 700 zl udało się zorganizować 2kapele i 2 akordeonistów. A od rana ja,Wasil i Siejko robili prąd we wiacie: "kierowniczko polej bo robota nie idzie". I polewałam. Gości my witali ledwo żywe!

wasilczuk 21.04.2017 13:54

Iwonko! 3 kapele, dwóch akordeonistów, dwie tancerki i Stachu Jones.

siwy 21.04.2017 13:59

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 528453)
Iwonko! 3 kapele, dwóch akordeonistów, dwie tancerki i Stachu Jones.

no, dobra to była impreza.
Pamiętam tą młodą kapelę punkową. Chłopaki zagrali świetny koncert, ja już się zbieram do stolika zadowolony że taki bogaty program artystyczny a tu podjeżdża bus i rozkładają oświetlenie disco, tancerki wysiadają ;) i dopiero się zaczyna właściwa impreza.

Ivi 21.04.2017 14:19

Łooo panie to aż tyle tego było,wszystko to były wschodzące gwiazdy,teraz to za tyle imprezy nie zorganizujem ;). Aaaa tej disco polo kapeli ukradli wycieraczki z busa,pamiętam że dyszcz lał a oni bez wycieraczek musieli wracać.

wasilczuk 21.04.2017 14:26

Pamiętam Iwonko jak się o nich martwiliśmy. Dopiero dziś możemy odetchnąć spokojnie bo wiemy, że jechał z nimi Stachu Jones. Na pewno dojechali w jeden księżyc.

emilxtz 21.04.2017 15:35

Stachu Jones to wtedy chyba moją kurtkę do busa Baby schował ;) a jak byście chcieli to my Stacha na rajd przytargamy noł proglem :)
A tak naprawdę to takich rajdów już nie ma... Fantazji brakuje... Szok...Ech...

Złom 21.04.2017 17:10

Chyba połowy repertuaru nie pamiętam!

redrobo 21.04.2017 17:15

E tam. Zawsze jest inaczej ale zajebiscie. Wezmy na ten przyklad ostatnia impreze na jesien...

Onufry22 21.04.2017 17:25

Tak na jesieni to się najeździliśmy:)

Złom 21.04.2017 17:39

Trudno mi będzie pobić ten rekord przejechanych kilometrów! Okrągłe ZERO.

golab 21.04.2017 19:32

Spokojnie Złomie, ja też po jesiennym mam Twój wynik :)

emilxtz 21.04.2017 21:36

No jesienią to za wiele kilometrów nikt nie wykręcili ale za to promili było sporo ;)

trzykawki 21.04.2017 22:05

Cytat:

Napisał Kici (Post 528247)
Aż się zdenerwowałem!!!
Nie psujcie klimatu, wole "rano" przepychać krowy przez rowy, bagna i nie wiem co wy tam jeszcze wymyślicie z ludźmi z którymi wieczorem rozmawiałem o sensie życia niż przelecieć na wścieklaku nie pozostawiając żadnych wspomnień. Co raz więcej imprez zamienia się w wyscigi!!!

Cytat:

Napisał emilxtz (Post 528514)
No jesienią to za wiele kilometrów nikt nie wykręcili ale za to promili było sporo ;)

Obawiam, ja Ci się, że wiosna może też być taka.... Właśnie popatrzyłem na prognozy

henio 21.04.2017 22:56

No ostatni rajd był bardzo intensywny. Przybyliśmy o 16 o 20 było już pozamiatane

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31.