![]() |
I do góry :Thumbs_Up:
|
:Thumbs_Up:
|
Panie Henry, zrobicie mi gmole do Afryki?
Jeszcze motora nie mam, ale chętnie bym miał gmole już teraz. Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wersja dla prawdziwych mężczyzn ;-)
Nie spieszy mi się, ale jeśli akurat masz wolne i chcialbys się tym teraz zajac, to się pisze na to. |
Henry ,
Mam gmole do DCT z SWMotech . Ale one nie osłaniają pokryw silnika po obu stronach. I poszukuję dodatkowych gmoli , które zabezpieczą właśnie te pokrywy . Czy robiłeś już takie ? |
Cytat:
|
Cytat:
Nic innego, specjalnego nie robię, tylko ten model który masz na zdjęciu na pierwszej stronie. |
Czy ktoś może potwierdzić (lub zaprzeczyć), czy gmole od Henry'ego nie gryza się w jakiś sposób ze stelażem do kufrow Apduro?
|
Radek miał taki zestaw na początku i się nie gryzły chyba
|
który Radek? tzn jego nick to Radek?
czy moglbys mi podac jego dokładny nick? pozawracam mu glowe trochę.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
:Thumbs_Up: ...
|
|
A gmole z nierdzewki też robisz? Albo białego koloru?
|
Cytat:
|
|
Nadal aktualne.
|
Cześć. W nawiązaniu do naszej rozmowy potwierdzam chęć zakupu GMOLI do mojego nowego cuda. Tak jak mówiłem w rozmowie model z maja 2017 roku. Oczywiście czarne.
Jeszce jedno pytanie na załączonym zdjęciu widzę ze cacko ma założone stopki dla pasażera, gdzie mogę takie kupić? |
Co to są stopki dla pasażera?
|
Kolego OCHRAMEK, swoje dane do przesyłki podaj Henremu privem lub inną drogą prywatną. Stopki pasażera- podnóżki, zapewne nówki w Hądzie kupisz albo używki na allegro czy olx. Pozdro.;)
|
Cytat:
Będę informował na bieżąco. |
|
I kolejne gmole od Henrego zostały zamontowane na NAT... Współpraca,wykonanie i efekt końcowy super. Każdemu polecam, zupełnie inna jakość niż fabryczne rurki... jeszcze raz dzięki i oby się nie przydały...
|
Widzę, że od dłuższego czasu wątek nie był ruszany więc odświeżam pytając czy można zamówić gmole do CRF1000L 2018. Ile gmole ważą? Czy cena jest bez zmian?
|
Witam
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale miałem problem z dostępem do internetu. Gmole oczywiście do zrobienia, waga 6 kg. cena bez zmian. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |