![]() |
Na samym początku pisałem że to wróżenie z fusów .Jak się nie czujesz na siłach rozbierać daj motocykl komuś kto się na prawdę zna albo do konkretnego serwisu .
|
Napiszę to co na FXT
Halo no więc chyba po temacie. Dziś posłuchalismy mojej "Z"tki (fabrykowej niuni, dbanej chuchanej i serwisowanej u zaufanego Yamach-majstra) i z tego co mówił Mateusz to pyka tak samo:) Zupełnie nie grożne ( dla mnie słabo słyszalne) i ja osobiscie nie przejmowałbym się zupełnie. Dbaj o zuzycie oleju, filtry, swiece i spalanie..... a bedzie Pan zawodolony |
No właśnie, już mnie Jacoo uprzedził.
Stuki okazują się być naturą tego silnika. SIC! do teraz jestem w szoku, nigdy nie słyszałem tak niekulturalnego motoru. Dzięki wszystkim za udzielanie się w wątku! :) Jacoo oczywiście za umożliwienie posłuchania Tenerki i przy okazji wielki szacun za nią! Panowie, nie polecam do niego przyjeżdać!! Zawsze podchodziłem do XTZ z dystansem, wydawał mi się brzydalem, ale po zobaczeniu w/w sztuki, z głowy mi nie chce wyjść i zamieniłbym się R za Z od ręki :D pozdro! niekończącego się sezonu ;) w końcu śniegu nie widać :) Mateusz |
Cytat:
|
Przepraszam, ale widzę że to odrobinę i mój temat. Jak odpoalę moję AT to wydaje dźwięki, czy to jest normalne, czy raczej awaria?
sorry taki żarcik |
Cytat:
eh stare dzieje:Thumbs_Up: no ale pewnie nie stukało w silniku:umowa: |
Ale miga-nie miga-miga-nie miga-miga-nie miga czy nie miga-miga-nie miga--miga.
|
Zawsze to lepiej zarazić się stukofobią niż robić remont . A i leczenie tańsze niż remont. :-)
|
Ja po przesiadce na EXC z Trampka, który cykał jak szwajcarski zegarek staram się nie dopuszczać do głowy dźwięków silnika RFS ;) a jak już coś tam doleci to powtarzam sobie, że tak ma być
|
Jak to klasyk powiedział : - okmena na uszy hopak założy ,pojedzie w pole orać ,nie bedzie traktora q....a słyszał !!! Zdróweczka .
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |