![]() |
w tym roku w ogóle aut na pole (po za wyznaczone miejsca) nie wpuszczają ponoć.
Z ciekawostek, to kończą kopać kanalizację :/ |
Bedzie Ci brakowac klimatu toyek?
|
nie, po prostu emotki (skróty) mi się popieprzyly. Jestem zadziwiony raczej
|
skoro, juz, kur, nawet, woodstock sie cywilizuje..
..to gdzie do cholery my sie podziejemy..? :vis: |
To, że kopią kanalizację mi nie przeszkadza.
Wkurzyło mnie to, że gdzie 10 lat temu były namioty, teraz lidl, toi-camp, play itp., itd., potężne w atrakcyjnych miejscach tereny poszły na widzimisię sponsorów. |
To tylko znaczy że umowa na organizację łudstoku w Kostrzyniu została przedłużona na wiele lat.
W Żarach posypało się kosztem strefy przemysłowej i w miejscu sceny stoją zaje..ste magazyny. Pierwszy raz byłem na IV przystanku to był klimat którego nie zapomnę Aż mi się płakać chce jak sobie wspomnę I Ps.W czwartek melduje się u Diverków z synem |
Nie wiem, czy na wiele lat... ja odnoszę wrażenie, że Kostrzyn walczy o Woodstock, a wykonanie kanalizacji, to pikuś w porównaniu z dochodami z tej imprezy. W przyszłym roku też tam będzie, ale w połowie lipca ze względu na dni młodzieży.
Przez ostatnie 10 lat (opuściłem tylko 2 woodstocki) widzę na bieżąco jak to się wszystko zmienia. Strefa w Kostrzynie też się rozwija, więc zobaczymy jak to będzie. W Żarach niestety nie byłem nigdy i żałuję tego bardzo, bo podobno było zajebiście... pierwsze kostrzyńskie miały podobny klimat z tego co słyszałem. 2005, '07, '08 było super. |
ostatnia umowa jest na 5 lat czyli Kostrzyn będzie na pewno do 2018 r.
|
mam pytanie czy do Diverka może zawiatac każdy, czy jest to jakoś ograniczone głębszymi znajomościami?
|
Musisz mieć bląd włosy i długie nogi ;)
|
Mam blond włosy (ino ciemne) i długie nogi :D
|
nogi długie to i się znajdzie ale z tymi włosami bez farby nidyrydy ;) a tak to pytam bo może tylko jacyś bliżsi znajomi mogą wpadać, nie koniecznie wszyscy jak leci z forum, a że jestem względnie świeży to wole zapytać niż żeby mnie później z widłami i pochodniami ktoś gonił ;)
|
Musisz wykazywać się również ponad przeciętną tolerancją na alkohol :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja również planuję dojechać. Wioska motocyklowa będzie? Namiot Africa Twin, Flaga czy jaki punkt rozpoznawczy i zborny Afriki? |
Może się mylę, ale raczej w to wierzę.
Gdyby im się to nie opłacało, to jaki sens organizować taką imprezę w Kostrzynie, czy gdziekolwiek indziej. Już by dawno powiedzieli Jurkowi, poszukaj sobie innego poligonu. |
Cytat:
|
Chętnie bym się wybrał. Ostatni raz byłem z 10 lat temu. Ciekawe czy coś się zmieniło. Gdzie teraz najlepiej i najbezpieczniej (dla pijanego gościa i motocykla) przenocować pod namiotem?
Wszyscy jedziecie w jedno miejsce czy w kilka? |
Moj motocykl nie pije wiec ciezko sie wypowiedziec. Dubel stawia parasol i tam czujemy sie dobrze.
|
Jaki sens? to promocja miasta i jakby nie było zwiększone obroty w sklepach i handlu. A to oznacza, że choć miasto ma straty, to mieszkańcy mają szansę zarobić, lub nie stracić pracy. Czasem trzeba zatrudnić dodatkowe osoby do pracy przy sprzątaniu itp. A to jest ta wartość nie wymierna. Dla kasy miasta nie musi byc dochodowa. byle koszty były do zaakceptowania przez Radnych.
|
Diverek cszy możesz podać na siebie jakieś namiary aby mozna było trafić jak juz się będzie w okolicy?
|
Cytat:
|
Ziarko,Uważaj na pomarańczowy namiot Dubela w wiosce moto ,czas tam leci inaczej :D
Sołtys ,przecież jak Ktoś ma mniej jak 6 promili to trzeźwiutki jest :haha2: Ja w tym roku raczej w motowiosce,pytanie mam do samotnych jeźdzćów,potrzeba ze trzy/cztery plecaczki wprowadzić na wioske,dziołchy motocyklistki ino pociągiem przyjadą,no może jedna ze mną |
Będę sam wiec jak by co to jedna wprowadze ;) namiot jest pomarańczowy ale, ale ... punktem rozpoznawczym jest pomarańczowy parasol, w sumie on już ma kolor bliżej nie określony. Dawajcie znać ile miejsca trzymać. Będę na polu od wtorku.
Pozdro |
Dubel ,na Ciebie liczyłem ofkors :D
No ze dwa/trzy miejsca bym wstępnie zarezerwił :bow: rozumiem,że Twój mobile PL czynny :beer2: |
Czynny ;)
|
Bede od czwartku.W koncu trzeba sie integrowac.
|
Ravi,a kiedy te "motocyklistki" przyjadą? My jedziemy w środę, też na motowioskę tym razem. Prawdopodobnie w 3 lub 4 motoory.
|
Dubel, w takim razie ja w swoim imieniu proszę o miejsca na 3 namioty
|
"Ja w tym roku raczej w motowiosce,pytanie mam do samotnych jeźdzćów,potrzeba ze trzy/cztery plecaczki wprowadzić na wioske,dziołchy motocyklistki ino pociągiem przyjadą,no może jedna ze mną"
Będę od środy i jedną osobę mogę wprowadzić nie ma problemu - jak coś to pisz |
Dubel jak możesz to dorzuć jeszcze miejsce na mój namiot
|
O moim namiocie chyba nie muszę wspominać ;)
Co do koleżanek to na miejscu zawsze się coś zorganizuje. Nie ma się co wcześniej umawiać bo nie wiadomo kto będzie na miejscu i do tego komunikatywny ;) |
Wybieracie się na warsztaty?
"„Tęczowe Rodziny Pełne Sił i Blasku” – to tytuł warsztatów organizowanych w czasie tegorocznego Woodstocku. Podczas festiwalu zaprezentują się zwolennicy wychowywania dzieci przez dwóch gejów oraz autorzy „bajek” dla najmłodszych o pierwszoklasiście-transwestycie. A także stowarzyszenie, które wpisało miecz Szczerbiec na listę symboli faszystowskich." |
Sprzedawcy jajek i pomidorów mogą zarobić...
|
To już sam nie wiem gdzie szukać tolerancyjnych ludzi jak nie tam :(
|
W czwartek melduję się u Diverków z namiotem :)
|
Na moto wiosce oprócz wspomnianego namiotu stanie także pawilon 3x3 wiec będzie więcej cienia ;) Ci co byli wiedzą jak owy cień jest potrzebny
Pozdro PS. Gdzie można zakupić taśmę zabezpieczająca ta w paski biało czerwone? |
castorama , obi
|
Dzięki
|
głupie pytanie :) za to pytanie masz bana :) jasne że może do nas każdy :)
|
|
Dubel,jak się uda to w środe wieczorem melduje się pod parasolem :)
Na JP II przyjdziemy na sałatke z wiadrem bimbru :D Jaro,dziołchy w czwartek majo być,nr do Ciebie chyba mam |
Teeee, abstynent piwny ;)
|
Elwood, jak w poniedziałek rano ruszysz na tej Twojej wierchowinie (zabierz dużo wina ;) ) to do środy się Dotelepiesz
|
Ja w tym roku jestem nieco spóźniony z nalewką. Spirytus już kupiłem. Teraz jak na weekend zjade do domu to lecę na rynek po jakieś owoce i będzie ekspresowa produkcja. A jeśli nic sensownego nie będzie, to znowu będę was truł porterówką. Oczywiście Porter z lokalnego browaru. W tym roku palimy ognisko. Kilka osób może spać pod dachem w altanie.
|
Widzimy się w środę wieczorem. Przywieziemy niespodziankę :)
|
To my (Sołtys, Młody, Michał O, Kuba)meldujemy się w czwartek rano.
Młody już KTMa plakuje na wyjazd :D |
Sprawy się poukładały:Thumbs_Up:,Grzela dzwonił wczoraj do mię, startujemy w czwartek rano,około 7/8 rano z Trzebnicy 13/14 w Kostrzynie.
Dubel, poproszę miejsca na dwa namioty duże :) jak z prohibicją w Kostrzynie? miasto czy gmina ? nie bede wiózł ankoholu przez pół Polski :) |
Więź by nie zabrakło :)
|
Piwo w sklepach normalnie kupisz, mocniejszych chyba nie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |