![]() |
Cytat:
https://www.google.pl/maps/@44.28570...6n_j7n7r3A!2e0 |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Plaku szukaj takich oznaczeń
|
Wolly, o nagrody to trzeba pytać dyrekcję. Może to będzie uścisk dłoni prezesa albo inna równie cenna nagroda np. w płynie;)
|
w nagrodę worek błota z podlasia
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czy ty wiesz jaka moze byc kara za wysprzeglenie sie ze szczegolow? nie da sie tego ogarnac trzezwym umyslem.
|
kara może być taka że będę siedział w domu ;)
|
Wolly zemnie prezes jak z huj... mlotek.A z resztą tam gdzie będzie 1 nocleg,jest dużo brzozy i mgła straszna, nawet orzeł będzie miał problem z lądowaniem.Potem żeby nie było płaczu!!!!!!!!
|
To w takim razie trzeba brać paszporty w karman a wklejka wizowa to u kogo będzie i kto wypełni wremiennyj woz .I panie wklej koordynaty choć jedną N lub E bo orzeł w nie w takie mgły i lądował a jakieś brzozy mu nie straszne bo un jest jak FENIX a czasu coraz mniej i nie wykręcić się tajemnica VIR a bo dobrze wiesz źe wróg czówa
|
Cytat:
Wolly, a Ty szykuj motór. Ewentualnie jakiś inny ekonomiczny pojazd z noclegownią w sobie |
Kudłacz powiedz Niziołkowi,że jedziesz do Kowaxa :D na pewno nie będzie się martwic o Ciebie!!!!!!!!!! Szczegóły są takie,że będzie fajnie :kumbaya:!!!! VIRrrrrr ...........
|
Znaczy podlaski VIR w butelce, regionalnym szum jak zwał tak zwał ale trzeba mieć zdrowe bebechy
|
VIR wirem, ale czy przybysze wiedzą co ich czeka po odszyfrowaniu tego skrótu?
|
Cytat:
|
Podobno Dama atakuje tylko najprzystojniejszych facetów na rajdzie... plotka głosi ze ów nieszczesnik po przebudzeniu dostał sygnał do mózgu od kupy ze spotkanie w spodniach ale dopadło go wielkie zdziwienie jak przy probie otwarcia namiotu za suwakiem podążał drugi suwak uniemożliwiając mu wydostanie się na zewnątrz a czasu robiło się coraz mniej....
dlatego strzeżcie się! |
Wojtek BBI przeczytałem ze zrozumieniem Twój post nr 69 i śmieję się już 0.5 godziny.
Do zobaczenia na rajdzie. ps. Mam nadzieję że opowiesz co było dalej. |
Ojaaa przypomniałes mi Wojtek o klątwie Damy Trytytkowej, którą zwabiło ciche pochrapywanie przystojnych rajdowników:haha2:
|
Następnie zwabił ją zapach mielonki, którą właśnie natenczas otworzył inny, równie przystojny osobnik. On jednak był bardziej zaradny i mniej oszołomiony domowym alkoholem i za pomocą swojego scyzoryka, który zawsze ma w kieszeni, zdążył wydostać się z namiotu w ostatniej chwili (zdążył oddalić się tylko w okolice cienia rzucanego przez sąsiedni namiot). Teraz, już w błogim nastroju i czując się lekko po utracie 1,5 kg masy ciała zabrał się za otwieranie mielonki swoim legendarnym scyzorykiem. Gdy był już w połowie okręgu wycinania pokrywki, kątem oka zobaczył zbliżającą się damę. Scyzoryk się łobymsknoł i czarach po palcu. Alaboga! Jucha się leje no to sip palucha do gęby. Po chwili wyjął go jednak bo przypomniał sobie, że 3 minuty temu posługiwał się liściem łopianu, przez który ów palec zdołał się przebić.
|
pękne Wasilu, masz talent :)
|
Wasil. Czy ta opowieść oznacza, że rajd wychodzi z krzaków i jego nowe hasło to"sranie w łopianie"?
|
Cytat:
otóż po tym jak on sam teleportowal się w łopian i zajął "pozycję na belce" będąc na etapie wyjścia z progu" jego oczom coś się ukazało. Jakoż wzrok był jeszcze nie ostry a obraz rozmazany dostrzegł niewielką postać z lekka wpadając w odcień czerwieni. Pomyślał se tylko jedno Matko Boska z którego kolwiek bądź obrazka ratuj! Nadmiar złego ta postać rzekła do jego samego Babciu babciu dlaczego masz takie duże czerwone oczy? Czując z lekka dyskomfort psychiczny szybkim ruchem poprawił celulit na rzesach i stanowczy głosem rzekł Bo sra... co?! Babciu? Jaka Babciu?! i w tym momencie tajemnicza postać niczym bańka mydlana znikła z tego świata... Po 2 sekundach intensywnego myślenia mam to te Lubliniaki i ich termosik z paliwem rakietowym daje takie fazy! Cała ta sytuacje skwitował tak "Jak ja nie cierpię pić wódki :D" Jaki z tego morał "Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilosciach" |
a potem było:
- stary budź się, zasrałeś cały namiot |
Piękna proza Wasilu.
|
Hmmm musi na Rajdzie zrobimy kankurencję na najlepszą historię z Damą Trytytkowa :)
|
Z tego co wiem to tak bedzie:https://www.facebook.com/RMotoSerwis...51516598293870
Po kolei dla wszystkich ,przynajmniej troche czesci zamiennych pojawi sie na rynku wtornym he,he... |
Na górze trzeba dwóch z siatką i trzeciego z papierem.
|
1 Załącznik(ów)
Nieładnie samemu się zgłaszać do swojej propozycji konkursu, ale fotka nie jest mojego autorstwa.
|
No ładnie, wyglądasz Seba jakbyś miał już wódę za sobą a teraz spokojnie czekasz na R. Ładna propozycja ;]
|
No Panie i Panowie muzycznie już lecimy.Stroje tak jak w teledysku przewidziany konkurs Mis VIR i Mister VIR.https://www.youtube.com/watch?v=xYvjwr_ffsM
|
Frogu, a może zamiast panterki:
http://allegro.pl/przebranie-biker-s...257275226.html |
Cytat:
|
Nie no jak Wy za platformy naciskowe sie bedziecie przebierac to ja korek od wina zabieram ze soba
|
To i kalesonom na dobre wyjdzie:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Uważam, że lepsza i skuteczniejsza metoda to nie stosować liścia łopianu. Powinno odstraszyć to intruza a jeżeli nawet nie odstraszy, to otarcia będą mniejsze. |
Jak dobrze ze moj korek od wlewu paliwa, jest na kluczyk:haha2:
|
czy nocne wilcy też będą?
|
W tych rejonach jest gdzieś dama trytytkowa,jak zaatakuje też będziesz wył jak nocny wilk:D
|
http://pogoda.interia.pl/prognoza-dl...ystok,cId,1197
Nie będzie padać = brak błota :mur: |
Jak to Kononowicz mówił niczego nie........
|
"http://pogoda.interia.pl/prognoza-dl...ystok,cId,1197
Nie będzie padać = brak błota :mur:" Pogadaj z Sebą. On nawet na pustyni w najgorętszy miesiąc błoto znajdzie.:) |
Cytat:
|
Wasil średnica wydechu hmmm?. Z ogórków kiszonych to ja jeszcze nie strzelał z wydechu:D.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
rozchlapciocha z twojego wydechu
|
bedzie krwawo :)
|
ranne kakao, pierwsza krew :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |