![]() |
:drif::Thumbs_Up::brawo:
|
Cytat:
Jutro startujemy, więc następny kontakt pewnie dopiero po powrocie :) |
Cчастливого пути. Macie co robić:)
|
Obserwuję spota. Chłopaki idą jak burza. Patrzę na mapę i w zasadzie już za Uchtą zacznie się prawdziwa PRZYGODA !
|
Sebol daj linka do spota jak to nie tajemnica 👍
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Neno podał na 5 stronie tego wątku.
|
Dzięki .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Ktoś się orientuje co tam się u nich dzieje? - spot nie nadaje od wczoraj, ostatni ślad, wciąż ten sam - spod Peczory - jeszcze z tej strony rzeki.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
Tam takie zadupie że sygnał GPS nie dociera ;). Na poważnie to wygląda to tak jakby dojechali do rzeki i cofnęli się do wsi z powrotem. Może przeprawa jest co jakiś czas i nie było sensu tam garować. Ewentualnie już wiedzą że tam się nie przejedzie i dywagują co dalej.Puszczę SMSa do Henia, może coś odpisze.
|
Może mają dzień przerwy na zbieranie danych od tubylców i dalsze przemyślenia, albo popili i leczą ruskiego kaca :)
Z przedostaniem się przez rzekę teoretycznie nie powinni mieć problemu. Po drugiej stronie jest miasto, więc ludziska jakoś muszą tak się dostać. |
Heniu ma się dobrze, cofnęli się znad rzeki do wsi i jest zajebiscie. Wszystko u nich OK.
|
I najnowsze wieści od Henia.
Cytat:
|
Gratulacje!!!
|
No i super!
|
Spot był włączony cały czas ale jechali pociągiem i chyba stracił sygnał.
|
Dobrze, gdy rozsądek wygrywa z ułańską fantazją :Thumbs_Up:
Może komuś się uda dojechać...... zimą. To będzie WYCZYN i bardziej realne :D |
Cytat:
|
Już od soboty w domu, czyli, temat Workuty ogarnięty w trzy tygodnie.
Ostatni odcinek pociągiem, bo pomiędzy Peczorą a Workutą drogi naprawdę nie ma. Jak mówią miejscowi " Do Peczory jest trudno, a dalej tylko śmierć ". Nie obyło się bez problemów, ale przy pomocy życzliwych i uczynnych tubylców udało się je rozwiązać i szczęśliwie wrócić do domu. Jeszcze raz, dzięki MOTOMAXOWI za oponki. Przydały się, szczególnie na gruntowkach i piekielnym zimniku. Dzięki :Thumbs_Up: |
Gratulacje, jak odpoczniesz i rozpakujesz graty - napisz coś więcej... :rolleyes:
|
Gratulacje Henry, dla mnie teraz to będzie najbardziej wyczekiwana relacja w tym roku.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
Również czekam z niecierpliwością.
|
Gratulacje..
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Gratulacje..
|
Dawać foty! Te z pociągu też!!
:D |
Gratulacje!!
Niewazne gdzie dojechali.... wazne jak opisze i pokaze !!!!!!! |
haha Matjas parchu napisales w tym samym czasie!!
|
CHYBA TY!!!
każdy przecież widzi, że napisałem wcześniej :D :D :D |
Cytat:
a przeciez faceta poznaje sie jak skonczyl a nie jak zaczal!!!!!!!!!!!!!!:haha2: |
Cytat:
To nie ja podpinałem się pod temat Mateusza Widucha, mnie tu nie było, zostałem wywołany do tablicy przez innych. Mój temat związany z tą podróżą, jest na innym Forum, gdzie obowiązują trochę inne zasady, gdzie nikt nikogo nie ocenia, czy dał dupy czy może jednak nie. … a ponieważ nie biorę udziału w żadnych zawodach i z nikim o nic nie rywalizuję, to ja ustalam dla siebie zasady co jest słuszne a co nie, gdzie i kiedy pojadę, z kim pojadę i kiedy wrócę. Mam nadzieję, że wiesz gdzie mam czyjekolwiek zdanie na temat, czy to była aby „wyprawa” czy tylko wycieczka, czy gram fair, czy jestem uczciwy czy nie. Jak dla mnie, każdy mój wyjazd można nazwać spacerkiem z palcem w ….. , jest mi to absolutnie obojętne. W związku z tym, że „góra” nadal pozostaje niezdobyta masz przed sobą cel. Ustal zasady i jedż, ja na pewno nie będę oceniał w jakim stylu to zrobiłeś. Powodzenia życzę. |
Cytat:
ale , opiszesz jak to wszystko sie toczylo? |
Henry :Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Gratulacje..
|
Henry gratulacje! czekam na relacje.
Ciekawe są wypowiedzi osób które lepiej od innych wiedzą, jaki kto obrał sobie cel, do czyjej inicjatywy się dokleił, czy i w jakim stylu cel osiągnął, a jeszcze innym mówią czy wypada im gratulować czy nie ;) |
Również gratuluję! No i zazdro Przygody (celowo przez duże P), wiem, że była :D
|
Czytam słowa krytyki i zastanawiam się czy osoby krytykujące mają pojęcie o warunkach jakie są w tej dziczy. Pozdrowienia z północy RUS
|
Cytat:
Gratuluję I zazdraszczam. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |