![]() |
Bardzo przykra wiadomość
Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół |
Straszne. Współczucie dla bliskich i najbliższych.
R |
Być może śmierć była ceną za wcześniejszą pomoc innemu motocykliście. W tych warunkach każdy nadprogramowy wysiłek może być śmiertelny ale podjął to ryzyko. Nie wiadomo ile sił go to kosztowało.
http://dakar.onet.pl/rajd-dakar-mult...odnikowi/svwpk |
Wyrazy współczucia rodzinie.
Dziwny jest ten świat... |
Kondolencje dla rodziny i przyjaciół. Nie miałem okazji poznać Michała, pewnego dnia spotkamy się na niebiańskiej szutrostradzie...
|
Kondolencje dla calej rodziny......
|
O Panie, daj mi pewną rękę, dobre oko, doskonałą uwagę, bym nie pozostawił za sobą płaczącego człowieka.
Ty jesteś Dawcą Życia - proszę Cię przeto, spraw bym nie stał się przyczyną śmierci tych, którym Ty dałeś życie. Zachowaj, o Panie, wszystkich którzy będą mi towarzyszyć od jakichkolwiek nieszczęść i wypadków. Naucz mnie, bym kierował pojazdem dla dobra drugich i umiał opanować pokusę przekraczania granicy bezpieczeństwa szybkości. Spraw, aby piękno tego świata, który stworzyłeś, wraz z radością Twej łaski, mogły mi towarzyszyć na wszystkich drogach moich. Amen. |
[*] - hipertermia, dehydratacja - to nie powinno się zdarzyć.
R.I.P |
Wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych[*]
|
Wryrazy wspolczucia dla rodziny i bliskich
|
R.i.p. :(
|
Przerażające...
Kibicowałem mu. Nie wiedziałem, że był z FAT.[*] |
Wyrazy współczucia dla rodziny
|
R i P :(
Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich ..... |
|
|
To nie jest hyde park i kolejny temat gdzie można pisać byle co ! " to pamiętnik gdzie głupie komentarze nie będą mile widziane "
|
Nie wszyscy zyja dla Zony, Dzieci i urzedu skarbowego. Sa jeszcze Ci ktorzy poswiecili zycie dla innych celow, ryzykowali przy tym, cierpieli. Niektorzy z nich osiagneli cel, inni zgineli. Dzieki nim mamy motocykle, samoloty i inne niebezpieczne narzedzia. Jadac na dakar wie sie ze mozna z niego nie wrocic.
Wszyscy kiedys umrzemy, wiekszosc z nas samotnie w pokoju szpitalnym samotnie i "niespodziewanie" nie majac kontroli nad swoim cialem. Jakbym mogl wybierac to chcialbym wlasnie na dakarze obojetnie w jaki sposob. Kolego Davidoff, Wasilczuk nazwal ta smierc piekna, Ty moze nazwiesz samotne umieranie w szpitalu inaczej, ale nie wyciagaj Rodziny Michala robiac z tego argument. Kazdy ma inne wartosci w zyciu i nalezy je uszanowac. koniec dyskusji. ps. Duzo czytam o ich projekcie dakar, szukam linkow, wiadomosci. Ciezko pracowali dazac do spelnienia marzen. Mozna jaki watek zalozyc gdzie bysmy to wrzucali wszystko dla siebie i potomnych? |
A wiadomo kiedy pogrzeb?
|
Pogrzeb ma byc we wtorek, prawdopodobnie, bo to juz drugi termin po poniedziałkowym. Kosciół na Salwatorze - przynajmniej takie były plany. jak będzie wszystko wiadomo to podam informacje. Wieniec jest zamówiony.
|
Jest juz informacja o pogrzebie.
Wtorek godzina 12.00 w kaplicy cmentarzu salwatorskim . |
Kondolencje dla rodziny.
R.I.P. [*] |
Wyrazy współczucia dla rodziny[*]
|
[*] Kondolencje dla rodziny
|
(*) Współczucie dla rodziny.
|
[*] spoczywaj w pokoju.