![]() |
My startujemy w piątek około południa z Wasilkowa. Około 6 motocykli asfaltem:spac:
|
Sluza, Marek - polaczmy sily zatem... czwartek po 18 by pasowalo, z bagazem bede wiec blocko po kolana odpada, ale cala reszta jak najbardziej.
|
Podpowiadam jak dfojechac na Camperowe Pole (za sklepem Wilczka zobaczycie tablice Camperowe Pole 100m i to bedzie tam Plaska 51).W razie czego dzwoncie 691281708.
|
Wasil, ten iż w awatarze mnie zmylił :)
|
Cytat:
Jadę tak: z Katrynki przez Czarną Wieś i bokami aż do Małowista potem na Trzyrzeczki i Wilkownię do Płaskiej nie dacie rady wcześniej? |
Cytat:
|
ze względu na to, że żonę z dzieciakami puszczam wcześniej, ruszam około 16, żeby im przed zmrokiem namioty rozbić.
Śluza namioty Frog rozstawi może się nie w kur... , a i Tolek będzie miał dwa duże wojskowe już roztawione. |
U nas wyklarowało się. Będziemy od soboty rano do niedzieli wieczór. Dwa osobniki dorosłe i trzy młodociane kaskadery.
|
1 Załącznik(ów)
Wasil dawaj w piątek, bo atrakcje najlepsze ominiesz:blues::kumbaya::friday:.A w sobotę nie będzie z kim już gadać!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Będę spływał Czarną Hańczą jak ktoś chce się dołączyć to niezbędne graty do zabawy zabiera ze sobą maska, fajka pianka. Spływ w pław z prądem, ok 10km czyli 3-4 godz. Oczywiście na swoją odpowiedzialność.
|
to nie będzie kajaków? :-)
|
Cytat:
|
Znajdzie się miejsce na namiot dla dwóch przystojniaków?
Mamy ochotę się pojawić A. i A. |
Frogu@@@ zapodaj coś o warunkach( tych dla matki z dzieckiem) ew.jalaś agroturystyka n
as interesuje |
Kajaki będą, ale ja lubię bezzz. Miejsca pod namiot jest mnóstwo. Wiem, że Tolek przygotował spanie pod dachem i w namiotach wojskowych nie ma czym sie martwić. Widzim się na miejscu.
|
Nu pajechali .
Ola Boga co to bedzie. |
Dojechali.dziekujemy wszystkim
|
Zapitalalem wracajac przygranicznymi szutrami, na jednym z zakretow pojawil mi sie niespodziewanie wielki potwor zniwiarski zajmujacy cala szerokosc drogi... wiec wyprostowalem prosciutko w pole... jak nawracalem to zobaczylem ze przejechalem nad rowem... czyli chyba lecialem? W jakiejs wsi na drodze przywital mnie wesoly prosiak i odnalazlem dwie kopalnie, co za dzien.... Mam nadzieje ze kulminacja imprezy nie bolala.
|
masz może gdzieś te foty z latawca z kamerki??
|
Ja mam cały czas zakwasy po meczu. Poza tym impreza git:bow:
|
Wrzućcie jakieś zdjęcia
|
Seba, nie tylko Ty :) Również podziękował Wszystkim za integrację. Do następnego.
|
Było grubaśno. Dziękujemy.
|
Drugi sobotni mecz w gałe to była masakra zakwasy mam do dziś .
Ostateczne ,,kumite,, w sobotnią noc to prawdziwa zagłada . Dziękujemy z wspólne obcowanie ,naszym dzieciakom jak zwykle podobało się u Tolka. Ciekawe kiedy kolejna edycja. Pozdrowienia .Wiola i Zbyszek |
10 Załącznik(ów)
Co tu pisać .Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
10 Załącznik(ów)
Dale było tylko lepiej;)
|
Dziękujemy wszystkim. Pozdrawiamy.
Śluza z rodziną |
Strasznie żałuję że byłem tak krótko. Krótko choć intensywnie. Dziękuję za miły wieczór.
Frog, ty przegrałeś w końcu tą muzykę? |
9 Załącznik(ów)
Cytat:
a tu fotki z telefona: |
Dziękuję Wszystkim za wspaniałą atmosferę, prezenty, życzenia i super zabawę. To były moje najpiękniejsze urodziny.
|
My również dziękujemy za megapozywtywny weekend, miejscówka super, towarzystwo super, bar Wodnik - piździec!!! Chłopaki z BIałego po raz kolejny zorganizowali świetną integrację :bow:.
P.S. Pozdrawiam WIR, w sobotę II walne zebranie;) |
a z innej beczki to wybiera się kto do Białej?
|
Chyba Pucznej:D
|
Kolesie przypomnieli mi o imprezie w Łomży http://www.mosir.lomza.pl/index.php?wiad=891
po przygotowaniach w Płaskiej muszę tam być i kurczę wystartować. Pudła nie będzie, chyba, że konkurencja nie wyjdzie z wody lub popłynie nie w tym kierunku co trzeba. |
Hehehehhe widze niezła wixa :D
Mam nadzieje że widzimy się na Podlaskim |
Marku uważa co byś z tej wody jakiegoś telewizora nie wyłowił :D
Do Białej wybiera się całkiem zacna grupa ;) |
Cytat:
|
Szkoda, że w kamerce nie ma zooma bo całkiem przyzwoity film by był. Pół nocy 5 min. filmu zasysało na youtuba,
https://www.youtube.com/watch?v=hlZn55W21ZA |
9 Załącznik(ów)
no to jeszcze ze kamery fociszcze.
|
6 Załącznik(ów)
i jeszcze te
|
Świetnie to wygląda.
Trzeba mi popracować nad kondycją przez zimę to w przyszłym roku się dołączę. |
W przyszlym roku zrobimy kilka dyscyplin wiecej.
|
Ja się pisze na bule :D
|
Cytat:
|
Ja też zainteresowany ,,OD PÓŁNOCY DO PÓŁNOCY,,
to świetny pomysł. Tolek zaczynaj obmyślać . |
Moze lepiej od rana do rana bo do polnocy to malo kto strzyma.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:01. |