![]() |
Szerokości Don Orzeppe!
Sent from my RM-941_eu_poland_247 using Tapatalk |
Łza się w oku kręci... Orzepie, będzie Ciebie brak...
|
Orzeeeeepeee będzie nam tu Ciebie brakowało :(
Choć na żółtym bajq spod znaku śmigła byłeś prawdziwym Czarnuchem ! Lubiłem Cię czytać i wierzyłem w Twoją siłę i chęć walki o dobre imię bawarczyków. Mam cichą nadzieję, że gdzieś TAM, wraz z Izim, Anią oraz Kamilem cioracie po szutrach w krainie wiecznego szczęścia. Smutno to czytać i jeszcze trudniej przyjąć to do widomości. Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. RIP [i] [i] [i] P.S. Admini ! Przyciemnijcie forum ..... Za Ciebie :chleje: |
Panowie to jakiś beznadziejny żart.... to nie może być prawda...
|
szkoda... wielka szkoda.... [*]
|
Wypoczywaj w spokoju bracie. Znowu dales nam lekcje zycia
|
Życie jest jednak kruche ..... zbyt kruche...... :(
|
cofnąć czas Kolego Orzepe
|
Od lat nic mnie tak nie zdołowało , fajnie było mieć wsparcie w tych śmiesznych sporach kolegi gieesiarza , dalej nie mogę uwierzyć . Teraz jedyne co po nim zostanie to pamięć i tak długo będzie żył jak długo będziemy o nim pamiętać , a ja będę .
Cytat:
Wysłane z mojego XT1032 |
życie jet kruche :-([*]
szczere kondolencje rodzinie |
:( fajnie że byłeś..... nie fajnie że tak krótko :( papa Orzep.....
|
Szkoda chłopa człowiek nie miał okazji nigdy go poznać jednak czytając jego posty człowiek odnosił wrażenie że równy z niego chłop dobrych ludzi zawsze szkoda jak tak szybko odchodzą.
Żegnaj kolego[*][*] |
No zesz ku*wa !
... |
Wielka strata dla rodziny, wielka strata dla forum. Moje wyrazy wspolczucia najblizszym tego wielkiego, serdecznego faceta.
|
Kolejna osoba, której nie zdążyłem poznać...
|
Wielka strata[*]
|
Żegnaj Orzep[*]
|
Ciężko mi strawić tą wiadomość :/
|
Sprawiedliwość ma opaskę na oczach, a szczęście to kawał skurwysyna. Żegnaj kolego!
|
Nie wierzę...
|
Za późno do nas przyszedł i za wcześnie odszedł....
|
Bardzo smutna wiadomość.
Wyrazy szczerego współczucia dla Jego najbliższych. |
[*] Orzep lewa w górze
|
Kurde a czytałem jakieś info na tvn24 o wypadku jakimś i wlazłem tu z nadzieją, że nie zastanę takiego tematu....
Nie poznałem Orzepa, a miałem... Chłopaku - trzymaj się!! |
Właśnie wróciłem z Kłodzka.Wczoraj przy winku obrabialiśmy dupę Orzepowi.Stwierdziłem, że on kiedyś powinien dostać honorową statuetkę za wierność przekonaniom.Padło hasło.
-Ty słuchaj,że jemu się chce? Zajebisty jest nie?No niezły gość. Godzinę może dwie po naszej rozmowie, dostaliśmy tą parszywą wiadomość... Smutne! |
Nigdy Cie nie poznałem choć mysle że wiele tematów mielibyśmy wspólnych. Gdziekolwiek jesteś mam nadzieje że zaczynasz dzien od pomacania wielkiego żeberkowanego cycuszka swojego wymarzonego GS-a. Szerokości i bezpiecznych dróg po niebianskich szutrach. Spoczywaj w pokoju.
|
Wielki żal, smutek i złość ! Wyć się chce !
|
chociaż nie znałem Orzepa osobiście to zamieniliśmy parę zdań na forum, to bardzo przykra wiadomość, bardzo.... brak mi słów.
|
I co tu napisać???[*]
|
Bardzo rzadko udzielam sie na forum ale dużo czytam nigdy go nie widziałem a wydaje mi się jak bym go dobrze znał zatkała mnie ta wiadomość dzisiaj rano.[*]
|
brak słów :( do zobaczenia na niebieskich szutrach....
|
do 11.40 to była ładna niedziela.
ech... żal Ciebie Orzep. bez Ciebie to forum straci kolejnego fajnego kumpla, mocny charakter piszący bez ogródek co mu leży na sercu. fajny gośc do kielicha i popierdzielenia o dupie Maryny. co tam jednak My... Szczere wyrazy współczucia dla najbliższych. Moje myśli są z Tobą - gdziekolwiek jesteś. [i] |
Bardzo przykra informacja.... Spoczywaj w pokoju .
|
Ja pierdole. Staliśmy w poniedziałek dookoła grobu Iziego rozmawiając o przezytych groznych momentach na moto. Kurwa, brak słów.
|
Kondolencje dla rodziny ['] ['] [']
Nie znałem osobiście, ale często dyskutowaliśmy na forach. Charakterny gość. |
Kondolencje dla rodziny[*]
|
szok![*]
|
Załamka. Czuję że straciłem naprawdę Bliskiego Drucha...
|
Brak slow... Jakie to zycie kruche..
[*] |
To się nie dzieje naprawdę...
Szok... Żegnaj i do zobaczenia na niebiańskich ścieżkach !!! |
żal, znów żal :(
Panie Orzepie, dzięki żeś był. dzięki za gadki na poprzednim Izim, dzięki za ducha czarnucha, którego tak śmiało wniosłeś w to forum... niewiara na całego, w Grodźcu oko podświadomie będzie wypatrywało czerwonego kubraczka "Pan Orzep" współczuję bliskim ['] |
nie dociera do mnie ta wiadomość
|
Trzymaj się Orzep, gdziekolwiek teraz jesteś.
|
Daniel już wie czym po niebie grzmią burze wywołując. My też się wszyscy dowiemy, prędzej czy później. Kondolencje dla rodziny. Bliskim jest najtrudniej zrozumieć nasze pasje zwłaszcza w takich momentach. [*]
|
Pomimo, że nie znałem osobiście, zawsze gdy czyta się takie wiadomości czuję się jakby odszedł ktoś bliski z rodziny, bo przecież jesteśmy wielką rodziną. Wielki żal i smutek. Człowiek chciałby, żeby takie wiadomości były tylko złym snem. Kondolencje dla rodziny i wspaniałych szutrów gdziekolwiek jesteś !
|
R.I.P zaoraj nam chmurki na niebiańskim BeEmWe.
|
Żegnaj...[*]
|
żegnaj [']
|
Barwna, wyraźna osoba na tym forum⌠będzie go brakowało⌠spoczywaj w pokoju
|
Nie poznałem osobiście,ale bardzo ceniłem to wielki szok...A miałem nadzieję poznać Cię Orzepie(...)
Kondolencje dla rodziny. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:49. |