![]() |
Podłączam się do informacji kaowca Tupka.
Wszystko zgodnie z planem. Guma powoli się zaciska. Ale dalej luźna. Do zobaczenia :D |
Ode mnie poszła kasa za dwie osoby.
Czy będzie trasa ON, bo nie wiem czy brać błoto w sprayu ze sobą ? |
jakaś tam ON będzie. Cos po drodze wymyślimy :)
Będzie Pan zadowolony...... |
I jeszcze jedna ważna informacja
Ośrodek przyjazny dla zwierząt, możecie więc zabrać swoich pupili - kosztuje to 50 pln za noc |
1 Załącznik(ów)
Na zachętę....
Trasa off spokojna, na duże motocykle, bez napinki - z luźną gumą :-). (piaskownica też się znajdzie po drodze). |
Czy to na zdjęciu to jest przejazd na druga stronę w wersji Off czy On bo nie wiem czy maska i rurka się przyda ;)
|
Zrobiłem błąd przy zamawianiu koszulek proszę o poprawienie.
Lucky Luke-koszulki: S damska i M męska |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
-- Jarek |
Zapodajta kiedy listę zamykacie. W 1 poście jest 23.V a Tupek pisze że za tydzień. Ja to się chcę dopisać, ale....sprawa się waży. Podsumowując: jak luźna jest jeszcze ta guma?
|
23 wypada w piątek. ponieważ nie panujemy nad krzyżówkami sesji eliksir między bankami weryfikacja wpłat odbędzie się w poniedziałek :D
|
Cytat:
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać ;) |
Kasa poszła :)
Cytat:
|
Cytat:
|
Co do terminu wpłat/deklaracji to niestety z racji pewnych zmian :( w robocie od 1.06 decyzję wiążącą będę mógł podjąć dopiero w pierwszych dniach czerwca.
Szansa na powodzenie jest ale do końca miesiąca jednak istnieje pewna niewiadoma. |
Rodezjany się raczej nie pojawią, ponieważ w sobotę jest piknik olimpijski w którym będziemy uczestniczyć.
|
No żesz...żeby trzeba było ludzi namawiać na meeting???
poprzewracało się we łbach.....:):):) pzdr:D:D:D PS- Dzieju....maskę to od urodzenia masz,a rurka??- cóż....chyba masz tam coś w gaciach?:):):dizzy::D:haha2: |
Cytat:
Dawno dawno temu w odległej galaktyce...... znaczy początkach forum było tego mniej to i frekwencja dopisywała. PS. a pigułek to dzisiaj nie pomyliłeś , bo te coś ci nie służą :dizzy: :D |
Cytat:
A poza tym to wszyscy, którzy przyjadą mają w ryj ;) |
ok, Mat- musisz jedynie załatwić taki mały taborecik i ustawić przed sobą....:)
pzdr |
Cytat:
|
Macie w ryj i tyle... Tym tradycyjnym zaśpiewem chciałem wyrazić wam swoje zainteresowanie, wsparcie, sympatię i coś tam jeszcze. To mówiłem ja Jarząbek, trener trzeciej klasy ...
|
Felini z nieba mi spadłeś.
Towarzyszu pomożecie przy trasie ON ? |
Nowy jestem, nikogo nie znam. Do tego na caly zlot czasu brak, bo obowiazki.
No ale chetnie wpadlbym na troche by poznac ludzi i pogadac, ale nie wiem czy tak sie da no i nikogo nie znam ;) |
Ja będę się starał, jak tylko finanse pozwolą to zrobię wszystko żeby być :) jeżeli jest oczywiście taka możliwość dla spoznialskich...??
|
Czesc !
troszkę zamuliłem ale da rade jeszcze sie dopisac? Namiot , 1 osoba , koszulka L kaskę przelewac? Pozdrawiam |
Sorki za opieszałość, ale wygląda na to, że mi się uda być.:haha2::)
Ponieważ kasę wysłałem, to wnioskuję, że dzisiaj dotrze. Mitręgę postaram się okupić na miejscu korzyścią alkoholową. do widziska Kwintal |
Cytat:
ino napisz, że puściłeś przelew |
Cytat:
Bo już montowaliśmy grupę uderzeniową celem osobistego zapytania dlaczego kolegi nie ma na liście :D |
Mat...szanse w naszym wypadku wzrosły z 25% do 70%...jestem dobrej myśli:)
|
no bajrasz, ja będę , to Wy też musicie się zjawić :Thumbs_Up:
|
Przelew wykonany Panie Sierżancie !
|
Nie wiedziałem jak się wykręcić od obecności, ale w końcu wpadłem na świetny pomysł i wsadziłem sobie nogę w gips. Może zajrzę na kilka minut, pozbieram autografy.
|
uo masz... to już pochwal się co za pirueta wykręciłeś.
i nie ma wymówek, jakąś siostrę Dżeki zorganizujemy, coby się zaopiekowała :D |
Cytat:
|
To był piękny piruet podkoszowy. Trener Kwintal byłby zachwycony:D
|
To domyślam się, że to "tylko" staw skokowy, a nie kolano
To prawie każdy w baskecie przechodzi. Nie ściągaj za wcześnie gipsu, bo będzie się wlokło. Kuruj się szybko. |
Tak jest, skokowy. Nie pierwszy raz to. Pozdr
|
Uwaga do osób, które planują przyjazd w ostatniej chwili - z zaskoczenia.
Nie przewidujemy takiej opcji. Podobnie jak w zeszłym roku większość jedzenia kupujemy sami i nie możemy sobie pozwolić na obżeranie osób, które zapłaciły w terminie. Do tego musimy wcześniej podać ilość uczestników w ośrodku, bo inaczej nas pogonią. Ze względu na małą ilość uczestników każda dodatkowa sztuka zawiesza Matrixa. Istnieje takie coś jak e-mail czy telefon. Dziękuję za uwagę. |
Oczywiście we wszystkie trunki każdy musi zaopatrzyć się sam.
Najbliższa, całodobowa stacja jest około 1 km od ośrodka w stronę Wyszkowa, Najbliższy sklep około 3 km. Na terenie ośrodka jest jedynie automat z małymi napojami i batonikami. Na terenie ośrodka obowiązuje zakaz spożywania napoi alkoholowych :) |
Wielki UJ, nie mogę tym razem być :(
|
Szkoda. Wypijemy Twoje zdrowie :D
|
Pojadę samochodem.........
A od tej chwili słowo ciul można zamiennie używać ze szwedzkikucharz. Zastawili mi rusztowaniami kanciapę w której trzymam swój motocykl.... |
Jarku- przygotuj murarczykom jakąś potrawkę, po której będą spitalali z rusztowań do klo....wtedy rozbierz rusztowania i itd,itd,itd.....ot, taki ze mnie Wujek DobraRada:):)
pzdr |
Cytat:
|
lubię ciule :)
ciule tulony, ciule... :D starczy ;) |
To może od razu się umówmy że wszyscy puszkami co? To nie będzie dyskryminacji :haha2:
|
Cytat:
|
Cytat:
W każdym razie jutro z rana podejmę jeszcze próbę pertraktacji z ekipą która tam majstruje co do pomocy w wytaszczeniu biduli. Ciekawe ilu potrzeba chłopa by podnieść Afrykę.... Choć i tak chyba jest tam zbyt wąsko. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |