![]() |
A ja mam daleko ale na 90% będę.
|
1.Zaczekaj
2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aaniś 8. Doodek 9. Ofelia - nie jedzie :mur::vis: 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 14. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 15. tropicielka 16. Malena 17. Dona ( opcja namiotowa ) 18. Megi (opcja namiotowa) 19. Kuma 20. Bawarka 21. popkate 22. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 23. hardenne |
Jako ze dostałam zaproszenie na ślub Ofelii i Leffa z wielkim bólem ale muszę zmienić plany :( uważam ze ślub ta para będzie miała 1 raz w życiu i nie ładnie by było odmówić :)
|
A ja się w takim razie zapiszę, bo właśnie się okazało, że mogę wtedy wziąć urlop [tzn. wolny weekend ;) ] - chyba jedyny termin w czerwcu-sierpniu :/
|
Brawo Mygosia!
|
aktualizejszyn
1.Zaczekaj 2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4. Mygosia 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aaniś 8. Doodek 9. olacka 10. mucha 11. Maciejka 12. Lara07 13. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 14. tropicielka 15. Malena 16. Dona ( opcja namiotowa ) 17. Megi (opcja namiotowa) 18. Kuma 19. popkate 20. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 21. hardenne |
Niezła gromadka się uzbierała! Postaram się być:)
|
Kurczę no....
Jak tu się rozdwoić? Ja też bardzo chciałabym być i na weselu i na zlocie... Może jednak zlot tak tydzień albo dwa później? W końcu 17,39 % zlotowiczek chciałoby być na ślubie ;) |
Cytat:
|
Nie wiem jak pozostałe 85% dziewczyn, ale ja osobiście ustawiłam sobie urlop pod ten zlot [ w konkretnie w tym terminie].
Zaczęłam o to walczyć już w lutym. Teraz sie udało. Więc zmienianie reguł w czasie trwania gry uważam za nie fair. Tez bym chciała mieć ciastko i zjeść ciastko, ale zazwyczaj cos trzeba wybrać :) |
Cytat:
Co z pozostałymi dziewczynami? Jesli mialaby nastapic zmiana terminu, to ja niestety bede zmuszona zrezygnowac z organizacji zlotu, bo pierwszy wolny kolejny termin u mnie, to wrzesien, a we wrzesniu na Mazurach tyłki Wam w namiotach pomarzną. Za głupia jestem by znaleźć wyjście salomonowe z tej sytuacji. Ciśnie mi sie na usta że "nie zawsze coca-cola" Może my wypijemy Wasze zdrowie, Wy wypijecie nasze, a potem się wymienimy fotami? |
Trochę trudna sytuacja nastała.
Zmiana terminu byłaby najlepszym rozwiązaniem dla tych chcących wziąć udział w weselu, ale przecież nikt nie będzie robił problemów AdzeWu, jak i innym uczestniczkom zlotu. Trzeba coś wybrać. Choć bardzo chciałabym być na jednym jak i na drugim. Ja określe się do końca maja. |
ahoj,
że tak zapytam, jak to Ofelia planowała, że zorganizowała sobie wesele w Zlot Czarownic ;-) karne offkółko w błocie po pachy, będzie musiała zaliczyć, jak przyjedzie na zlot na poprawiny :-) a tak serio serio, to konsekwentnym trzeba być ....uszanować deklarację większości i zaangażowanie AgiWU..... termin, został ustalony dużo wcześniej, żeby dziewczyny miały bufor czasu, by zaplanować sobie wolny wekend w pracy czy w domu, dla niektórych to jedyna legalna okazja, by wyrwać się na moturzenie w babskim towarzystwie... jak to mówią nie zawsze kawior, a życie to pasmo kompromisów czyli dwie strony niezadowlone :lobby: do zobaczeniaaa |
Sorki że sie wtrącę.
A nie mozna by po prostu wesela urządzić u AgiWu? Zrobiło by sie żarcie z kociołka, wielkie ognicho etc... Było by na pewno jedyne w swoim stylu ;-) |
AndreZ, ja pie....e - czy widziałeś kiedyś wesele bez facetów?
|
No to ładnie. Wesele Leffa i Ofelii bez Leffa :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystko się da :)
Tylko nie zawsze jest sens :D Zresztą AndreZ - i tak przecież by Cię nie było :P |
Ale to że tak naprawdę tylko kobity?? ;PP
|
Potwierdzam, ostatnio jak byłem to były same kobity :lol8:
|
Ja tez potwierdzam, że byli ino bezjajeczni...
:P |
nie zapominajmy o xiędzu proboszczu ;)
|
Ej, ale mieszacie!
To w końcu zlot z facetami czy bez? :confused: Bo ja to sobie inaczej wyobrażałam. To w końcu spotkanie Kobiet na motocyklach tylko z nazwy??? |
Ekranik - a czemu masz jakies wątpliwości?
ps. Jeśli masz jakieś wątpliwości, to wal bezpośrednio do organizatorki :) |
Cytat:
dobra koniec żartów - na serio bez :D ksiądz się nie liczy prawda? ;) cytując klasyka "będzie Pani zadowolona" ;) |
Ej nooo...
1.NIE ZMIENIAMY TERMINU ZLOTU! Ja juz mam ustalony urlop i ciężko będzie mi zmienić! 2. Panom, Samcom, Testosteronom Dziekuję Natomiast Książę Proboszcz... mam nadzieje, że zaopiekujesz sie swoimi owieczkami. Ekranik, zlot jest Babski! Nie panikuj Mała! |
Potwierdzam - zlot babski tylko dla babek. Miejmy nadzieje,eże Książę Proboszcz o swojej trzodce nie zapomni.
A ja mam pytanie do babek z zeszłorocznej edycji babskiego zlotu - jak to jest, że babski zlot bez facetów, a ja teraz weselicho robię |
Cytat:
|
To był drugi Zlot - gwoli ścisłości :)
|
na pierwszym też nie było facetów... ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
:vis: :p |
To pianke windsurfingowa brac?
|
Cytat:
|
Cytat:
dobry humor weź :) |
Jak bedzie gdzie i na czym sie poślizac to bioree:-)
|
jak chcesz to bierz, ale nie bierz ;)
|
Poszła wiadomość nt. miejsca i kosztu zlotu do wszystkich Dziewczyn z listy, gdyby ktoś jeszcze się zdecydował - proszę się dopisywać do listy lub dawać znać indywidualnie.
Podlasianki!!! Co z Wami? ;) |
Są są ale niestety termin nie pasuje :(. Ale będę z wami myślami :)
|
Cytat:
wypijemy Twoje zdrowie :D |
1.Dunie- łożka mi nie potrzeba
2.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 3. Mygosia 4. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 5. asti - trawa pod karimatę wystarczy 6. Aaniś 7. Doodek 8. olacka 9. mucha 10. Maciejka 11. Lara07 12. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 13. tropicielka 14. Malena 15. Dona ( opcja namiotowa ) 16. Megi (opcja namiotowa) 17. Kuma 18. popkate 19. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 20. hardenne Usunęłam się z listy:vis:. Miałam twardy orzech do zgryzienia ale decyzja podjęta. Bawcie się dziewczęta dobrze, mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy w tym sezonie :D |
Ja, podobnie jak Tagdb i Zaczekaj....
więc 1.Dunie- łożka mi nie potrzeba 2. Mygosia 3. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 4. asti - trawa pod karimatę wystarczy 5. Aaniś 6. Doodek 7. olacka 8. mucha 9. Maciejka 10. Lara07 11. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 12. tropicielka 13. Malena 14. Dona ( opcja namiotowa ) 15. Megi (opcja namiotowa) 16. Kuma 17. popkate 18. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 19. hardenne |
update:
1.Dunie- łożka mi nie potrzeba 2. Mygosia 3. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 4. asti - trawa pod karimatę wystarczy 5. Aaniś 6. Doodek 7. olacka 8. mucha 9. Maciejka 10. Lara07 11. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka) 12. tropicielka 13. Malena 14. Dona ( opcja namiotowa ) 15. Megi (opcja namiotowa) 16. Kuma 17. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 18. hardenne ps. lista wpłat w pierwszym poście :) |
13. Malena - również nie jedzie, więc:
1.Dunie- łożka mi nie potrzeba 2. Mygosia 3. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 4. asti - trawa pod karimatę wystarczy 5. Aaniś 6. Doodek 7. olacka 8. mucha 9. Maciejka 10. Lara07 11. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka) 12. tropicielka 13. Dona ( opcja namiotowa ) 14. Megi (opcja namiotowa) 15. Kuma 16. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 17. hardenne |
nie tylko Malena ;)
więc: 1.Dunie- łożka mi nie potrzeba 2. Mygosia 3. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 4. asti - trawa pod karimatę wystarczy 5. Doodek 6. olacka 7. mucha 8. Maciejka 9. Lara07 10. tropicielka 11. Dona ( opcja namiotowa ) 12. Megi (opcja namiotowa) 13. Kuma 14. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 15. hardenne 16. agawu |
ja niestety również odpadam
1.Dunie- łożka mi nie potrzeba 2. Mygosia 3. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 4. Doodek 5. olacka 6. mucha 7. Maciejka 8. Lara07 9. tropicielka 10. Dona ( opcja namiotowa ) 11. Megi (opcja namiotowa) 12. Kuma 13. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 14. hardenne 15. agawu ___________ |
Hejka
Czy któraś z dziewczyn nie będzie jechała na Mazurską dzicz w piątek po pracy przez Łódź, Sochaczew, Wyszogród lub choćby Szczytno? Można by się jakoś zgrać. Pozdrawiam |
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:18. |