![]() |
wreszcie w domu jest czas nadrabiam czytam jeszcze raz na spokojnie podoba mi się twoja opowieść
|
.........
|
.........
|
Zdjęcia są po prostu super!!!! Pisz dalej :)
|
Pięknie!!! :-)
|
.........
|
.........
|
.........
|
.........
|
.........
|
Wychodzi na to, że "spacerowałeś" całkiem blisko mnie (Sulmierzyce, Strzelce Wielkie). Pisz dalej :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
.........
|
Kurczę, z perspektywy Twojego obiektywu i świetnego opisu -ten kraj jest naprawdę piękny... (eeech, tylko dlaczego tak trudno w nim NORMALNIE żyć !?!..)
Szacuneczek za wytrwałość i rozległą turystyczną wiedzę :bow::Thumbs_Up: |
.........
|
Mazeno - na stacji w Kasinie czasami się coś dzieje. KLIK
|
.........
|
Bardzo się podobało :). Szkoda, że już koniec.
Szacunek za to co zrobiłeś i z jakiego powodu. Świetne zdjęcia i opisy, chciało Ci się lustro taszczyć?... bo pewnie takie coś miałeś? Trzeba będzie jeszcze raz na spokojnie przeczytać :) Pozdrawiam. |
.........
|
.........
|
5 kg aparatu foto i dodatkóf ? ... ale za to zdjęcia wypaśne :)
... tak tak chodziło mi o lustrzankę Mleko w tubkach, kiedyś w młodszej młodości się to wcinało :) |
Zdjęcia to po prostu mistrzostwo! Szkoda, że już koniec. Oddałeś wspaniały hołd chłopakowi.
|
.........
|
Film, o którym każdy marzy ale nieliczni sobie zapracowali...
|
Był taki czas, kiedy musiałam wiele razy przemierzać samochodem tą samą, nudną trasę. To znaczy na początku wydawała mi się ona nudna-potem odkryłam ,że praktycznie codziennie zauważam jakiś nowy element krajobrazu, którego nie widziałam wcześniej. Albo inny układ chmur.
Dzięki Tobie znów widzę krajobrazy, znajome przecież -w inny sposób, miejsca które jakby znane ale teraz pokazują swoją nową twarz. Dziękuję:) |
.........
|
.........
|
Dzięki Mazeniaku :D
Ależ będzie pięknie! Jeszcze tylko dwa miesiące. |
.........
|
Na nic się nie nastawiam. Luz i sponton. Mam kilka pewnych punktów, resztę podyktuje życie. Sam czy z kimś? Czas pokaże. Najważniejsze - bez napinki
|
dzisiejszy poranek na Babiej:
https://lh6.googleusercontent.com/-6...0/IMGP1768.JPG dzięki mazeno za inspirację :Thumbs_Up: |
Mazeno, czasami Mnie wQrwiasz swymi wpisami, ale mega nadrabiasz w tym wątku!!!
Generalnie możesz jeszcze dużo czasu mnie wqrwiać by wyszło na ZERO! :D Pozdro Orzeppe |
.........
|
...dobrze focisz, a to do mnie przemawia!
Pozdro wqrwiający Mazeniuszu - Orzeppe |
.........
|
.........
|
zdjęcia mega!
|
wszystko mega !
|
Mazeno mega !
|
trio lizusów :D
|
Czwarty!
|
.........
|
...czym ty focisz Mazeno?
Pomijam zacne kadry, ale foty w "trudnymŚwietle" są przekozackie! Zapisujesz w RAWie, czy joTpegi? Pozdro Orzep |
.........
|
.........
|
Poczekaj, poczekaj cFaniaczku!!! ;)
Walisz analogową 50tką? Czym skanujesz? Pozdro Orzep p.s. Mocno się mnie podoba twa fotografia, a jak kiedyś się trafi okazja bym :"ty tu nie wcinaj mi sie z takimi prymitywnymi pytaniami" w realu, to wątroba poprosi o litość! ;) Ps.psa. Rodzina może się cieczyć, że ma taką "Głowę", a ty Łbie się raduj, że masz takie ładne Córki i Małżowinę, które rozumieją Oszołoma! :D |
.........
|
...no dobrA, jeżeli "orzep, k*^#a!"
Jednak jak Cię spotkam, to popamiętasz!!!! ;) |
.........
|
.........
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45. |