![]() |
:umowa: proszę o dokładne zdefiniowanie Off-a na lekkie i ciężkie :D. Czy to chodzi o to że moto ciężkie, trasa ciężka, a może chodzi stan umysłu w sobote rano:dizzy: :D w takim razie mogę s8ię dopiero ranow sobotę zapisać
|
Początkowo miał być podział na ciężkie sprzęty (tzw. mastodonty) i lekkie (krzaki). Wszystko jednak będzie zależało od stanu co poniektórych po piątkowej imprezie i pewnie skończy się na wspólnym offie i odcinkach bardzo specjalnych :D
|
Mat mam nadzieję, że utrzymacie wysoki poziom trasy z Zakończenia sezonu dla lekkich krzakojeźdzców ;). Co prawda nam pomogła pogoda, ale lepiej równać do góry niż do dołu :D.
|
Cytat:
Byłam widziałam, u Kujasów pod górę motocykle wciągać pomagałam :) , Jarku możecie być pewni, że NIKT was w kategorii trasaa OFF długo nie pobije ;) :bow::D |
Cytat:
Ważna informacja: jeżeli ktoś nie wie jeszcze czy praca mu pozwoli lub będzie mógł wpłacić dopiero w połowie czerwca, a bardzo chce być i jest zdecydowany - proszę o informację. Ze względu na to, że część rzeczy szykujemy sami, musimy mieć pojęcie ile osób będzie na zlocie. |
kasa poszła- domek- może być chętnie z Tomkiem sixty four
pzdr, :) |
Przelew zrobiony poprosimy pokój 2 os :)
|
mój przelew poszedł i pewnie już dotarł, jeśli to możliwe pokój 2 os. plissss :)
|
Zrobiłem przelew.....
Pozdrawaim |
Kasa poszła.
|
W szkole nie nauczyli to może na forum ktoś nauczy czytać ze zrozumieniem...chcąc wcisnąć się do pokoju 2-osobowego należy się 350 zeta?
|
Cytat:
Wystarczy dokoptować jedną babeczkę i gitarra. Taka lola - onanizatola. Cynciu będzie na bank. Nie wiem jeszcze czy sam czy z plecakiem. Jestem w trasce. Ostateczna deklaracja i przelew po 10.06. pozdr. |
Przelane. ;)
|
poszła kasa
|
Kwintal z bratem, domek, przelane.
|
Ofelia, Spozo - namiot - wpłata do wieczora będzie zrobiona :)
|
flinster, domek . przelane
|
Uwaga, uwaga!
Lekkie zmiany w pierwszym poście. Przedłużyliśmy termin dla niezdecydowanych. |
Cytat:
|
Kasiora poszła :)
Mat daj nam do domku jakiś normalnych ludzi :lol8: |
Jaki jest status tego zlotu? Na noc to raczej nie, ale jeśli uda się podjechać czysto socjalnie to chętnie bym przyjechał... :)
|
Cytat:
|
Cytat:
I co jest się kulturalnie pytam? |
Cytat:
|
Mat, ja za dzień - dwa będę wiedział na 100%. Bardzo chcę przyjechać i jestem dobrej myśli. Jak mi się poskleja wszystko to w tym tygodniu kasa ode mnie będzie na koncie.
Pozdruffka! |
Cytat:
Czekamy z niecierpliwością :D |
Ja też, ja też, wybierz mnieeeee..
przelew poszedł:D DTN.. |
Dokoptował babeczkę i rownież jedzie! Poproszę pokój 2-kę! Przelew poszedł.
|
Będzie ktoś z jakimiś dzieciakami?
Tak pytam bo ja na pewno chcę być ale zdecydowania nie ma w 2/3 drużyny no i... takie info by pomogło się przełamać pewnie. Jest jeszcze jakiś domek ewentualnie? |
Gregory będą z Oliwką :)
szansa na pewno jest :) |
Cytat:
Ośrodek fajny, jest basen i postaramy się, żeby dla dzieciaków był dostępny. |
Ważne informacje.
Uwaga, uwaga!
Kilka ważnych informacji zlotowych. Z przykrością informujemy, że ze względu na raczej małą ilość uczestników musieliśmy zrezygnować z części atrakcji. Nie odbędzie się wycieczka po Warszawie. Będzie jeden, wspólny off. Wszystkie zmiany nie wpłyną na wspaniałą atmosferę i zabawę, którą dla Was szykujemy. Z dobrych informacji - będą koszulki dla każdego uczestnika. I stąd prośba o podsyłanie "na wczoraj" rozmiarów. W wątku, albo na PM. Muszą się jeszcze zdążyć wyprodukować :D Dzisiaj będę wiedział czy będzie osobna rozmiarówka damska i męska. Wiecie, taki ostatniochwilizm... |
Lista koszulkowa
Moorelka 1 szt. L Hubert 1 szt. XXXL |
Potwierdzam obecność. 2 osoby.
|
Lista koszulkowa
Moorelka 1 szt. L Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL |
Lista koszulkowa
Moorelka 1 szt. L Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M |
Lista koszulkowa
Moorelka 1 szt. L Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S |
Moorelka 1 szt. L
Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S Borewicz 2 szt XL i L |
Cytat:
|
Rozmiarówka
rozmiar - wzrost - klatka piersiowa
S - 168 - 92 M - 176 - 96 L - 182 - 100 XL - 185 - 104 XXL - 188 - 110 XXXL - 188 - 116 - ten rozmiar jest przedłużony |
Lista Koszulkowa
Napisał Borewicz http://africatwin.com.pl/images/buttons/pl/viewpost.gif Moorelka 1 szt. L Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S Borewicz 2 szt XL i L Jarek 1 szt L Wujek 1 szt M |
Moorelka 1 szt. L
Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S Borewicz 2 szt XL i L[/I] Jarek 1 szt L[/I] Wujek 1 szt M ocoloko 1 szt. XL |
Moorelka 1 szt. L
Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S Borewicz 2 szt XL i L[/I] Jarek 1 szt L[/I] Wujek 1 szt M ocoloko 1 szt. XL Slaw 1szt. XXL |
Hejka :)
A co jeśli jakiś maruder chciałby przejechać się offem, niekoniecznie z noclegiem? ;) |
Cytat:
|
Moorelka 1 szt. L
Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S Borewicz 2 szt XL i L[/I] Jarek 1 szt L[/I] Wujek 1 szt M ocoloko 1 szt. XL Slaw 1szt. XXL Gregor. Xl Dżastina. L Oliwka ?????:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Moorelka 1 szt. L
Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S Borewicz 2 szt XL i L[/I] Jarek 1 szt L[/I] Wujek 1 szt M ocoloko 1 szt. XL Slaw 1szt. XXL Gregor. Xl Dżastina. L Oliwka ?????:D Blink 1szt L |
Moorelka 1 szt. L
Hubert 1 szt. XXXL Kwintal 1 szt. XXXL,+ 1 szt XXL Mhv 1szt. M tupek 2szt L+S Borewicz 2 szt XL i L[/I] Jarek 1 szt L[/I] Wujek 1 szt M ocoloko 1 szt. XL Slaw 1szt. XXL Gregor. Xl Dżastina. L Oliwka ? Blink 1szt L rodezjan XXXL |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |