![]() |
Cytat:
Witam Sie robi :). Mamy z Marasem 80GB materiału, jest troche tego i trzeba coś wybrać :). Na szybkości powrzucałem pare fotek na Facebook.com/magadan2012 Teraz trzeba coś popracować, i zarobić pare złoty.Myśle że do końca roku coś sie wyskrobie, napewno jakiś film ale na to potrzeba czasu :). Co do afry, normalnie odpala i jerzdzi,może troche mniej ma mocy ale za to kopci jak simson i bierze 1litr oleju na 250-300km.Podejrzewam że motor był przegrzany przez poprzedniego/poprzednich właścicieli i nie ma już pierścieni zgarniających,to obstawiam.Może też puściły uszczelniacze na zaworach...nie wiem.Pękła mi też rama w dwóch miejscach,za dupek i niżej mocowania wahacza a wyżej stopki od strony lewarka od biegów.Bardzo dziwne miejsce...Narazie Afra umyta odpoczywa w garażu.Po nowym roku sie za nią zabiore,zrobie i będe dalej latał...bo dzieki niej mam PIĘKNE WSPOMNIENIA,których nikt mi nich nie zabierze...AMEN ;) |
ja obstawiam uszkodzony pierścień olejowy, zadupek pękł pewnie na grawiejce od wibracji i przeładowania, w miejscu przetłoczenia na pompę hamulcową to wada fabryczna rd07:( czekam na film i opis:)
|
Jest już film opis zdjęcia i relacja z podsumowania Magadanu w liczbach ?
|
Wyprawa w liczbach wygląda tak:
- przejechane 22tys km + 6tys na kolei - przejechane kraje: Ukraina, Kazachstan, Mongolia, Rosja, Litwa i Łotwa - wydane pieniądze ok. 14tys złotych - wyjazd 1 lipca i koniec 12 września - zdjęć i filmików mamy 80G Jak pojawią się zdjęcia gdzieś w necie damy znać. Filmik też się już robi. Chcielibyśmy już tu podziękować za pomoc przed wyprawą: - Sklepowi turystycznemu: http://www.multanex.pl/ - Hubertowi: http://motogumy.pl/ - Rabmbowi: http://www.facebook.com/gps.tszoda W styczniu odbędzie się pokaz zdjęć z relacją w Warszawie. Niestety Bóg nie obdarzył mnie "lekkim piórem" i jeśli Paweł (Granda) nie napisze nic więcej to prawdziwej relacji, pięknie opisanych przygód nie będzie. Ale sobie reklame teraz zrobiłem... Jeszcze raz podaję adres do funpage naszej wyprawy na facebook, która trochę pokazuje jak było: http://www.facebook.com/Magadan2012?ref=hl |
filmiki zajebiste Panowie:at::bow:
|
Granda się pewnie tu nie pochwali co stworzył bo zrobił się zbyt skromny po wyprawie, ale ja to uczynię. Czekając na full wersję powstał trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=_asxj3Pg8wo&feature=plcp |
Ciary na plecach murowane! Panowie, pełen szacun:Thumbs_Up: Kiedy można liczyć na coś więcej?
|
Zarąbiste.:Thumbs_Up:
Ps. można prosić autora i tytuł piosenki? |
Cytat:
|
Trailer zachęca do całości bardzo! więc myślę, że to będzie odpowiedni prezent na gwiazdkę :D
Konkret wyprawa! |
no ja pierd... :D niezły HARDCORE :dizzy::dizzy::dizzy:
Za rok pewnie bierzecie "Junaki 350" :D |
Cytat:
|
"lepsi" :haha2:
|
To tyle chłopaki :bow: !!!.
|
Wszystko mi sie podoba w tym filmie,zdjecia,muza,chce miec Africe Twin ! Nie znam Was,ale juz Was lubie :D.Swietna robota,gratuluje :Thumbs_Up:.
|
Panowie !!! kiedy pełen metraż ? :D
|
Mam nadzieję, że w jakimś kinie rzeszowskim uda sie coś wyświetlić. W razie czego ma znajomka w Zorzy:)
|
będę czekał na pełną wersję z większą niecierpliwością jak na tegorocznego gwiazdora :drif:
|
Zajebiste!
|
Jesteście Wielcy. Dzięki takim ludziom jak Wy wciąż mamy nowe marzenia:)
Nie tylko wielkich podróży ale i wielkiej przyjaźni! |
Dzięki!
|
chylę czoła i biję pokłony. :bow: Daj Panie Boże kiedyś tyle zdrowia, kasy i urlopu żeby przeżyć coś podobnego
|
Ide zebrać kopare z podłogi.
Bajka. Przez takich jak Wy później człowiek całymi dniami i nocami na niczym skupić sie nie może. Pozazdrościć |
Trajler świetny. Czekam na więcej lub relację na żywo.
Piszcie czy i gdzie będzie. Może chcecie pokazać swoją trasę 23 II 2013 w MDK Lubaczów ? Pozdrawiam i życzę kolejnych przygód w takim terenie :-) |
Pierwyj sort:) Trailer też pierwyj sort:)
Granda, odpowiedz mi proszę na priva. |
W imieniu Grandy i swoim dzięki wielkie za miłe słowa. Cieszymy się, że się podoba. W styczniu w Warszawie odbędzie się relacja z naszej podróży. Szczegóły już wkrótce.
Głazio, mnie ani Grandy w tym terminie nie ma w Polsce. Ja dopiero kwiecień lub teraz w styczniu jakoś. |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam Mirek |
Dziś o 20stej :Thumbs_Up:
|
to powinno być prawnie zabronione....... mówie o prezentacji takich trailer-ów.
Mam nadzieje, że Rambo, z tym terminem, to się wyzłośliwił tylko. I jakaś realna , terminowo, zapowiedż się pojawi. |
Jakby ktoś był zainteresowany jest relacja z podróży chłopaków w Rzeszowie !
Taką notkę znalazłem dziś rano na fejsbóku: Serdecznie zapraszamy na relacje z wyprawy motocyklowej MotoMagadan2012 która odbędzie sie 28.01.2012r w Red Zone Pub przy ulicy Torowej 3 (za Unimetem) startujemy o 20.00 :) |
Buli, dzięki za info - chętnie przyjadę. Tylko czy to na pewno 28.01 bo to poniedziałek. No bo o rok nie pytam - rozumiem, że pomyłka :-) Będziesz tam?
|
Tak na pewno to jest poniedziałek ;) rok jest raczej pomyłka ;) I ja na pewno będę ;)
|
Cytat:
|
czemu poniedziałek :dizzy: w sobote napewno by wiecej ludzi mogło przyjechac w tym ja :D
|
Fejsbuk, fejsbuk, wszystko na fejsie...masakra... :Sarcastic:
|
Cytat:
Zastanawiam się czy ja przez to że nie mam ... no właśnie czy ja istnieję :dizzy: |
Byłem , widziałem ,słyszałem , Ciekawie było.
|
Taak, też byłem i podobało się. Chwilami musiałem łapać dolną szczękę, żeby na zawsze nie została rozdziawiona :drif: Tak się podobało :bow: Teraz to przydałoby się Neno namówić na opowiastki w Rzeszowie, bo po Wawie same ochy i achy były.
|
Cytat:
|
O tym będziemy pisać w wątku Neno, a tymczasem DZIĘKI dla chłopaków za świetną relację z Magadanu. Osobiście najbardziej podziwiam determinację w jeździe w "złej pogodzie". Potrafię znieść cały dzień na moto w deszczu, trudno mi sobie wyobrazić spanie w mokrym namiocie i śpiworze po całym mokrym dniu. Ale 15 dni w taki warunkach to dla mnie "czarny sen". Tego już nie ogarniam. SZACUN Panowie!! Przy okazji: chętnie skorzystam z Waszych sponsorów, u Huberta już gumy kupowałem, a do Rambo mam zamiar się wybrać. SZACUN !!! :at::bow::at:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |