![]() |
Cytat:
Ale widzimy się na zakończeniu sezonu - na 100%! Tymczasem życzę wszystkim piachu pustynii, camelgrasu a po wszystkim zimnego piwska! :haha2: |
wow bosko jadę "chyba " :)
mam tylko pytanie co do benzyny jeśli trasa ma trwać od 06-12 h jak będzie z kończącą się beną na trasie ;) |
Cytat:
|
Tym razem se nie odpuszcze :rules: - mam nadzieje
|
obym mógł się pojawić bo szykuje się piękna zabawa
|
Cytat:
W ttrce mysle, że wystarczy ci okolo 8-10l. Po przejechaniu 30km "rajdu" bedzie po drodze stacja benzynowa tak więc można bedzie uzupełnic płyny :beer: Pzdr.:rules: |
mam nadzieje że mi się uda tym razem na AT zjawić.
pozdrawiam. |
Chłopaki, jadę :) Znowu muszę kostkę założyć :)
pozdr, laska |
Tata a jak z Enduraskami
Tata, jedziemy z Adasiem. Pytanko czy na Enduraskach to my sie nie będziemy nudzić na tej trasie? Może jest wersja dla tych na lżejszych moto? Boję się o Adasia , że jak mu się będzie nudzić to wykupimy piwo z knajpy.
|
o, kurna, w morde,..i takie tam.....akurat 15.09 zaczynam urlop rodzinny /moto wyjazd z Dzikiem w Dolomity i Tuscany/....Kajtek, wielka szkoda, zanotuje tym razem absencję-widzimy sie na Kropuchowej imprezce...pzdr:mur::mur::haha2::p
|
Cytat:
Tatus nie martw sie, specjalnie dla ciebie cos extra wymysle i gwarantuje, że nie bedziesz się nudził...:vis: |
Mario popracował w temacie i mogę już zwiastować swoje i Dżolki przybycie:). Swoją drogą masz te wejścia w pzpn-ie Mariusz!! W kwestii szczegółów, pozwolimy sobie na kontakt:tel:
|
Chyba uda mi się pojechać!!!
|
To możde i mnie się da podjechać. W końcu poznam zacną część Afrykańskiej braci.
|
Cytat:
|
Najpewniej tez pojawie sie z plecaczkiem :)
|
Jeśli noga wyzdrowieje ( a to na pewno :) ) i Wrocław przygarnie po drodze, to i ja zerknę, co tam jak tam :D
|
Baba, zawsze możesz dołączyć do TEAMu polerek :D
|
zależy co do polerowania ? :D bo jak do polewania to nie ma problemu :chleje:
|
Cytat:
|
no dobra, juz nie bede
(gdzie jest ten emotek z popiołem na głowie ... ) |
OK kaska poszła :) Już nie mogę się doczekać ...
|
Będziemy razem z Pawłem. W zeszłym roku jeszcze na WR-kach, tym razem już na Afryczkach. Kaska poszła za 2 osoby.
Do zobaczenia. |
Kasa poszła za 2 osoby, tzn. melduje się ze szwagrem.
Do zobaczyska |
Melduje się Wawa Gregor, Dabal i jeden plecaczek(Justyna), poprosimy wersje z wyrkiem. Kasa poleci niebawem:)
|
Witka.
Tak jak pisałem w pierwszym poscie informacyjnym" Ps.4. Ilośc miejsc ograniczona" Ogłaszam ,ze zamykam listę enduro maniaków !!! Niebawem ukarze sie lista osób które wpłaciły $$$ Pozdrowionka Hej !!! |
a ja nie wplacilem, bo bede tylko goscinnie :)
|
No to dupa :(
pozdr newrom |
Nie martw sie ..w namiocie pewnie sie da przespac...kajtek nie bedzie taki srogi... To duza dla nas radosć...Jak kółka sie kreca...
|
Bede z piatku na sobote. No i na rajdzie.
|
Witam,
wlasnie mialem sie zapisac, gdy okazalo sie ze lista zamknieta:mur: (wczesniej nie wiedzialem czy bede w kraju). Jednak kolega forumowy "laska" zdecydowal sie odstapic miejsce. No wiec przyjade w piatek :). JAk nie znajdzie sie jeszcze jedno miejsce to bede musial jakos przemycic plecaczek ;) Pozdrawiam. |
A na namioty tez juz limit wyczerpany?
moge rozbić za bramą, koło śmietnika..... |
Cytat:
Ps. ...a wy chopy Lepi i Voyytas pakujta graty i przyjezdzajta :chleje: Jak sa jakies pytanka to kreccie 506-090-223 Kajt. |
Kajtek a traska będzie taka sama jak w zeszłym roku ?
|
Cytat:
|
cisza w temacie że w uszach piszczy....;)
|
co z ta lista bo nie wiem czy mój przelew zaksięgowano ;)
|
a kto wylatuje z wawy ? w piątek i o której?
|
Ja w piątek po pracy ..
|
ja to sie modle żeby dziś gipsa zdjeli:mur: , to będzie choć szansa przyjechać jako pasażer
|
Heloł ludziska. Poniżej podaję listę osób, które wpłaciły pieniądzę za nocleg:
* W OŚRODKU: MISSYOU- 2 os.- 320zł BARTOL- 2 os.- 320zł HUBERT- 1 os. - 160zł MACIEK TRZEBNICA- 2 os.- 320zł LASKA- 1 os.- 160zł CHINOL- 1 os.- 160zł ROSOMAK- 4 os.- 640zł LIDKA- 2 os.-320zł PIOTREK WROCŁAW- 2 os.- 320zł PUSZEK- 2 os.-320zł KROPEK- 2 os. -320zł ADAGIO- 1 os.- 160zł MARIUSZ- 1 os. -160zł ELUTKA- 2 os. -320zł JOJNA- 2 os.- 320 (czekam na przelew) GREG- 2 os. -320zł KUZAJ- 1 os. - 160zł KRZYSIEK BRZEZ.- 1 os.- 160zł ERVIN- 3 os.- 480zł (wpłata na miejscu) *W NAMIOCIE: VOOJTAS- 1 os.- 110zł MAC GS- 1 os.- 110zł Osoby, które przyjadą pod namiot (trochę Was będzie :)) a nie są na liście, z racji braku wpłaty, osobiście załatwiają wszelkie formalności z właścicielką ośrodka (pani Ania). SZEROKIEJ DROGI I DO PIĄTKU!!! |
Jolciu jeszce my :haha2:
|
bede mial projektor, mam zdjecia - sa chetni czy tylko bedzie najepka?
PS: ktos by nie wzial tego sprzetu z Krakowa puszka? |
Super Podosku! Pewnie znajdzie się kilka osób, które chętnie pooglądaja Wasze foty :). Izi pewnie też się podzieli swoimi kamczackimi wrażeniami :). Ale żeby seans zdjęciowy miał sens, do kącika "ogladaczy" tylko z piwem Karmi ;).
|
Podos, kiedy planujesz ten pokaz ? Bo może bym chociaż na chwilę podjechał zobaczyć slajdy :)
Pozdr newrom |
Stary siadaj na moto i wpadaj na imprze..To ze nie ma miejsc w pokojach nie znaczy ,ze sie nie mozesz sie rozbic z namiotem... A jakby lało to sie przewaletujesz...
|
|
Cytat:
pozdro |
może przyjadę w sobote z KTMem zobaczyć coto chłopaki czarnuchy wymiatają w off roadzie ;)
|
Podos może jest projektor w ośrodku ;) eh i wszyscy zapragną znowu gdzieś pojechać :drif:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |