![]() |
160 milioników przelane na konto, opcja piątek-niedziela. Wstępnie jadę sam bo moja ukochana jeszcze sie namyśla. Jakby co to będzie można w dniu imprezy dopłacić?
|
Cytat:
ps wezme kask i kufajkę i mam nadzieje ze zalapie sie z kims jako plecak ale ciiiiiii nikomu nie mów:) Wasyl ja zapłacę na miejscu za opcję piątek - niedziela czy może tak być???? |
Reinchardt - wiesz po cichu liczyłem na Ciebie. Pamiętam, że jeszcze na starym Forum wspominałeś, że pewnie stawisz się puszką. Gdybym jednak miał do tego czasu Afri, to zapraszam na jej pokład :friday:
|
Witam - przesłałem kasę za FAZIEGO (pełna opcja, dwa noclegi) który przyjedzie razem z nami PanEuropą.
Wiem, że przyjmiemy go godnie. To całą duszą Afrykaner !!! Pozdrawiam ... zakwateruj go proszę do domku razem z nami :) |
Cytat:
|
Pieniądzory zostały przelane,Lysy+Ola,wersja Kajetanowa;)
Przyjazd w piatek wieczorem-do zobaczyska:) |
doturlam sie z łyskiem...kasa przelana
|
Kasa popłynęła dzisiaj za 3 os, wersja pt.-nd. bez wyżywienia. Jeśli jest jeszcze możliwość to prosilibyśmy o 4-os domek, razem z Kiubem mamy wówczas pełen skład:-)
do zobaczenia |
Wasilczuk, czy jeszcze można wepchać się na wyjazd?
Dla mnie opcja pt-nd. z wyżywieniem. |
jeszcze moszna
|
:)
To dziś przelewam piniądze. |
Kasa poszla-namiot, piatek-niedziela, bez paszy
:zdrufko:do zobaczenia |
kasa poszla dzisij z ranca ,opcja z zarciem ,2 osoby .Sorki ze tak pozno.
|
aaaaaa pewnie przyjadę + 1 o ile przygarniecie kobitkę nie afrykańską :) postaram się dzisiaj dać odpowiedź czy z michą, czy bez, o ile w ogóle da się jeszcze załatwić michę.
O wyro się nie martwię, ostatecznie mogę sie z nią podzielić :drif: |
dla mnie 2 miejsca poprosze
|
Niestety nie wiem czy będe mogl przyjechać. Ale bardzo bym chciał.
W związku z tym mam pytanie. Ile jeszcze jest wolnych miejsc w pokojach/domkach? Czy jeżeli się zdecyduję w ostatnim momencie to mogę liczyć na jakieś "przytulenie"? |
U mnie podobnie jak u 7grega wszystko rozstrzygnie się w czwartek rano. Przyłączam się do pytania.
|
panowie proszę o czytanie wcześniejszych wpisów bo już któryś raz napiszę że jest około 100 osób a ośrodek jest na 150 więc miejsca są. można zapłacić na miejscu.proszę tylko o cynk najlepiej w tym temacie że planujecie przyjechać. może być problem z wyżywieniem ale jest sklepik i da sie poradzić.
kasę możecie wysyłać na moje konto do środy żeby w czwartek wszystkie przelewy były u mnie na koncie. w piątek jedziemy już na miejsce. |
Cytat:
Ok. Dzięki i sorki za zamieszanie :) jakby co będę dawał znać. :) |
:beer2:Sorki za termin.
Przyjade ze szwagrem w piątek. Wpłaciłem 160 za siebie jako Vooytas. Szwagier wpłata jako Skórzański GS. Dzięki Wojtek.:chleje: |
towarzyszu W. czy zabrać płytę z mp3 liube i innych wschodnich skocznych kawałków czy oprawa muzyczna będzie miejscowa ???? mam kilka fajnych wschonich dżwięków na kompie :) umcy umcy :P
|
mamy w składzie organizacyjnym człowieka od wschodnich klimatów ale weź.przyda sie.
dobra muza to stopa sama chodzi ;) |
Takie pytanie czysto techniczne: od której godziny można się meldować?
|
powiedzmy od południa.
będziemy wcześniej ale musimy wypić jakąś flaszkę dla kurażu ;) |
Cytat:
|
ihihihih no przecież może być zimno...
|
Czesc
Właśnie mi się wyklarowało, że nie jadę . No to Q... bawcie sie dobrze , a nieh to H.... . ( chyba Ch się pisze ). No nie będę się nad sobą roztkliwiał. Dużo zdjeć poproszę. Padre mocno wkurwiony , ale na siebie. |
Cytat:
To Ja będę królem nocy Ps. Wasilczuk, nie to zebym się czepiał, ale czy Ty naprawdę tak wyglądasz jak na awatarze ?:haha2: |
będziesz miał okazję sprawdzić naocznie ;)
|
Cytat:
|
chomik masz domek między szambem a śmietnikiem ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zacznę Może Pisać O Sprawach Organizacyjnych.
Dojazd Do Ośrodka. Jadąc Od Strony Drohiczyna I Warszawy Na Rondzie Przed Siemiatyczami Skręcacie W Prawo Na Lublin (droga Nr 19)jedziecie Nią Ok. 5 Km. 200 M Przed Mostem Na Bugu We Wsi Turna Mała Skręcacie W Prawo (znak Wólka Nadbużna, Jest Też Tablica Ośrodka "pod Sosną"). W Wiosce Jest Znak "^" (kemping)w Lewo Asfaltem Przy Zielonym Sklepiku Do Końca Uliczki. Będziemy Siedzieć W Białym Budynku Po Lewej Z Napisem "kawiarnia" ;) Jadąc Od Strony Lublina Drogą Nr 19 Po Przejechaniu Przez Most Na Bugu 200 M Dalej Skręcacie W Lewo Na Wólkę Nadbużną A Dalej Tak Jak Wyżej. Tankowanie. Wszyscy Niech Tradycyjnie Zatankują Pod Korek. Od Strony Lublina Ostatnią Stację Macie We Wsi Sarnaki (całodobowa) Od Strony Warszawy Ostatnia Stacja Jest W Drohiczynie Ale Otwarta Do Wieczora. Jeżeli Już Będzie Zamknięte To Można Też W Siemiatyczach Na Rondzie Skręcić W Lewo I 100 M Po Prawej Jest Stacja "pater Firma".po Tankowaniu Nawrót, Przez Rondo Prosto Na Lublin I Przed Mostem W Prawo Do Wólki. Przez Cały Czas Zlotu Prosimy O Noszenie W Widocznym Miejscu Identyfikatora. Tłumaczenie że Zgubiłem Albo Zapomniałem Nie Będzie Uwzględniane. To Samo Dotyczy Talonów Na Posiłki- Szczególnie Nie Zapomnijcie W Sobotę Wziąć Ze Sobą Talony Na Posiłek W Trasie. Z Uwagi Na To że Będziemy Jechać W Strefie Granicznej Prosimy O Spokojną I Rozważną Jazdę. Jest To Obecnie Wschodnia Granica UE I Pracuje Tu Kilka Tys Osób W Straży Granicznej. Traktują Surowo. Proszę Nie Robić Samowolnego Offroadu, Mają Ktm I Quady Więc Są Wszędzie. Każdy Odpowiada Za Siebie. w domkach są prysznice ale nie wiem czy w ofercie będą ręczniki i inne podobne artykuły. proszę wziąć ze sobą. |
Da rade namiar GPS-owy na ośrodek ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
szymon miał gps i ma jakieś tam punkty zapisane. wieczorkiem wam dopisze w temacie.
|
waldek i beniamin sie meldują ze zamierzaja przyjechac. tylko my robbinsonie bedziemy poznym wieczorem. nie wiem o ktorej uda sie nam wyjechac. do zobaczenia
|
Może jeszcze namiary na palmtopa bo nie wszyscy są od Garmina
|
Cytat:
Boje sie ze te kresy to mnie wykończą nerwowo ciągle coś gubię i miało byś disco agro a tu jakieś agro granico ;) |
hhahah
cicho siedzieć. łukaszenka patrzy |
Lwear zrób Wasilczukowi zdjęcie niech i ja wiem jaki On jest.
Natomiast Lewar wyglada tak jak na awatarze. No może troszkę gorzej. Bede z Wami Duchem - uważajcie , żeby mnie nie potrącić. No Q..a muszę sobie dorobić jakąś ideologję, bo mnie nosi. Pozdrawiam Padre |
Mój Quest mówi że ośrodek leży:
N 52*21.693' E 022*50.560' |
Cytat:
jak se w CN sprawdziłem to wyszło mi ze Agro disco winno sie znajdowac: N 52.21.710 E022.50.556 |
Cytat:
|
Oj pany pany od tych giepeesów to wam sie kiedyś w głowach poprzewraca. Mapy w łapę i szukać!! Toż to agro ma być a nie komputro- disco A jak nie to lokalersów pytać i czytać co na forum się pisze, to będzie wiadomo gdzie jechać. O...
|
Jak bym za dnia przyjechac miał to bym sie autochtona spytał, a ze dojade o takiej porze ze najtwardsi już do snu sie połoza to elektronikie musze użyć:)
|
TEN KOD nie działa, google kazało mi płacić chorą kasę za niego obecnie
|
dzięki ramires. to właśnie ta wólka
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |