![]() |
dobra wiadomość :)
mail poszedł :Thumbs_Up: |
Czy jest jeszcze miejsce do spania na zamku?
|
Jest. Miejsce do spania na zamku = kawałek podłogi. Tej raczej nie zabraknie ;)
|
Wielkimi krokami zbliżamy się do końca zapisów na IZI MEETING.
Ci, którzy chcieli zmienić rozmiar koszulek na XXXL i jeszcze tego nie zrobili - dziś ostatnia szansa - proszę o maila na priva |
Mam nietypową prośbę :D. Jako, że moja babcia Xla stacjonuje w Stajni u Szparaga potrzebuję się dostać w środę(09.05) wieczorem lub w czwartek(10.05) rano z całym ekwipunkiem motocyklowym i biwakowym z Koła(woj. wielkopolskie) do Wrocławia by stamtąd ze Szparagiem dobić na Izi. Może ktoś z Was dobrzy ludzie jedzie akurat autem przez moje okolice do Wro i zabrał by mnie za drobną opłatą? Jak nie to bydę atakował PKSem ok 4godz.:dizzy:
|
jak nikogo nie znajdziesz poszukaj tutaj http://www.carpooling.pl/
|
Czy wszyscy uczestnicy otrzymali nocne informacje zlotowe? Jesli tak, to dobrze. Rozgrzewajcie silniki, pas startowy wolny. Do zobaczenia w piatek od godz. 12.01
szerokiej drogi fazik |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Piękna pogoda. Czekamy. Przybywajcie
|
10 Załącznik(ów)
Witam
Parę fotek: |
Serdecznie dziękuję wszystkim organizatorom, do zobaczenia za rok!
|
10 Załącznik(ów)
Dzięki wszystkim za wszystko.
|
Niezmiernie miło nam było Was gościć!
Powroty bez przygód? Czekamy na ciekawe fotki... pozdrawiam! |
Powrót wraz z Jarkiem Garwoliniakiem bez przygód. Bardzo dziękuję organizatorom i uczestnikom za wspaniałą atmosferę.
|
My też bezpiecznie dojechaliśmy :) Dziękujemy wszystkim za wspaniałą zabawę , ale...
no właśnie! gdzie jest Jagna?! JAGNA! Składam zażalenie! Impreza była.. ZA KRÓTKA!!! :D :D :D fotki później, jak już będę wiedział co robię :D |
Dziękuję za piękną imprezę. Jestem pod wrażeniem super organizacji i pomysłów na trasy i czas popołudniowo - wieczorny. Z klasą udało Wam się połączyć trudne, bo sprzeczne ze sobą elementy:
- po raz kolejny pomogliście Rodzinie Iziego; - był czas na wspomnienia i zadumę: aż mi się łezka kilka razy w oku zakręciła - mogłam zwiedzić kawałek pięknej okolicy: nie znam za bardzo tego rejonu Polski, a jest tam naprawdę cudnie - muzyka była po prostu rewelacyjna - był też czas na zabawę, tańce, śpiewy, ogniska - udało mi się w końcu poznać osobiście mnóstwo ludzi, których znałam wirtualnie - pomysł z warsztatem sprawdził się doskonale - jedzenie pierwsza klasa - filmik Pastora, Szparaga i Lupusa z tegorocznej zimowej wyprawy... hm jak to powiedzieć: odjęło mi mowę. Chłopaki po raz kolejny chylę czoła :bow: - podobał mi się też międzynarodowy klimat uczestników: trochę humowru z różncyh stron Europy fajnie się komponje razem. No i w ogóle było super. Nawet pogoda, która wydawało się, że chce popsuć szyki, odpuściła i było zupełeni przyjemnie. Dzięki Wszystki za wspólne dwa dni. Roomyanek - wielkie dzięki za XTka: bardzo przyjazy sprzęcik. Chciałam też dodać, że w na zlot specjalnie z Canady przyleciał Phil - kolega, z którym ostatnio widzieliśmy się w dniu wypadku Iziego, i oczywiście rozstaliśmy się w bardzo smutnych i dramatycznych okolicznościach. Pozdrawiam i powodzenia na przyszłość. |
Dziękuję Wszystkim za wspaniałe spotkanie, za walkę na trasie offowej, wyrozumiałość dla mojej osoby (Jemniom) :), wspólne piwkowanie.
ps Wieczorem postaram się podesłać fotografie z offu, i napisem IZI. |
Ja tez dziękuje wszystkim w swoim i Ofelii imieniu za wspólną świetną zabawę, ciekawą trase offową (dzięki Matjas), za dobre towarzystwo ...
Na początek dwie foty z napisem IZI, reszta później jak ogarnę: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...30808146_n.jpg http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...90607042_n.jpg |
JEMNIOM !!!! ;) :) :) :) :)
wspaniale było z Tobą znowu jeździć Kowal! szalenie się cieszę z mozliwości ponownego uczestnictwa w tym wydarzeniu. dzisiaj w sumie opowiadając znajomym zastanowiłem się nad wyjątkową atmosferą tego miejsca - morze alkoholu i zero ekscesów. gdziekolwiek człowiek popatrzy same przyjazne i uśmiechnięte twarze - nie do pomyślenia raczej na zlotach otwartych. off zaskoczył mnie samego - nie kurzyło się :D ale było bardzo bardzo przyjemnie. miny wszystkich uczestników /w tym roku jechało nas 21 osób!/ mówiły same za siebie :Thumbs_Up: WIELKIE BRAWA dla Basi z Rzeszowa - pojechała z nami jako rodzynek, jedyna babka na małym dominiku i dzielnie dała sobie radę z błotem, brakiem przyczepności i mnóstwem wody na trasie. BRAWO!!! niech to będzie zachętą dla innych pań w roku następnym! na męską grupę OFF można liczyć ;) wrzucajcie foty! pozdrawiam matjas |
11 Załącznik(ów)
Ja również dziękuję za przybycie, wspólne przejażdżki, tańce i rozmowy przy ognisku do świtu.
Kilka fotek z wyjazdu grupy krajobrazowej. Mam nadzieję , że się podobało, a ilość zamków i pałaców Was nie przerosła :dizzy: Zoltan, marudo jedna...:D Pałac Lenno: Załącznik 30741 Załącznik 30742 Załącznik 30743 Ruiny zamku Wleń: Załącznik 30744 Załącznik 30745 Załącznik 30746 Załącznik 30747 Kościół w Świerzawie: Załącznik 30749 Załącznik 30750 Załącznik 30751 Malena & Bliźniak - czekamy na fotki z przejazdów (ach, ten rzepak... :D) |
Pytanie dla grupy offowej:
Kto to i co porabia ? ;) http://www.travelmoto.pl/cache/com_z...c772623c2b.jpg |
Zespół DIRTY 30 dziękuje Wam wszystkim za wspaniałą zabawę, dobrą organizację i ciepłe przyjęcie !!
Zapraszamy do 'polubienia' naszego profilu na Facebooku i na następne koncerty... http://www.facebook.com/BandDirty30 http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...06631743_n.jpg Zapraszamy do krótkiego albumu dokumentującego nasz wyjazd :) http://www.facebook.com/media/set/?s...1512016&type=3 Do zobaczenia !! |
Również bardzo wszystkim dziękuję za przybycie na imprezę. Kasztelan podkreśla, że to jedyna impreza w roku po której zamek wygląda lepiej niż przed nią. Choć w niedzielę nie byłem pewien czy wieża w piątek nie była wyższa ;)
Zapraszamy na kolejną imprezę 10-12 maja 2013. |
1 Załącznik(ów)
Jagna: dziękujemy bardzo za piękną trasę i wyrozumiałość dla naszego braku formy, zabytki pooglądamy na fotkach :P
Sambor: bo w piątek patrzyłeś na wieżę z innej perspektywy ;) jakość zdjęcia nieciekawa, ale dramaturgia się liczy- poświęcenie fatografa widoczne: prawie mu się czapeczka zapaliła :D ciekawy jestem, co tam było widać w samborowym aparacie ;) |
Cytat:
-- J. |
Skład w postaci Malena, Tropiciekla, Bliźniak - melduje bezpieczny powrót do domu.
Wielki ukłon w stronę wszystkich pomarańczowych ludków :bow: za przygotowanie, organizacje i ogarnięcie całości :Thumbs_Up: Wszystkim współpiwkującym i współnalewkującym ;) - tu w szczególności parze Basia-Kwintal, za niesamowitą atmosferę :friday: i zabawę do rana :kumbaya:. Fotki wrzucę jak tylko będę w stanie poderwać aparat z podłogi ;) Jagna, trasa jak zawsze pierwsza-krasa ;) :at:, Sambor - film mi odebrał mowę :Thumbs_Up:, głos straciłem nieco później. Zespół Brudnych 30-tek i Acedesi po polsku - :rules: pełną parą :) Jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczenia! |
zdjęcia
Widzę, że karty pamięci [i niepamięci] powoli się odnajdują... Z niecierpliwością czekam na Wasze fotki z minionego weekendu. Przesyłajcie proszę te najfajniejsze na adres izimeeting@gmail.com zrobimy wspólną galerię wspomnień.
ps. Aparat parę postów w górę wygląda na mój, ale jeszcze tam nie zaglądałam. ;) |
Zlot był pod każdym względem wyjątkowy, atmosfera niepowtarzalna i super pozytywna.:):Thumbs_Up:
Ja nie zapomnę tego wyjazdu chyba nigdy- i to nie ze względu na rozbity motocykl tylko dzięki temu, że przekonałem się jak fantastycznych Przyjaciół mam wśród forumowej Braci. Lupus i Lupusowa Rodzinka, Pastor i Szparag oraz Maciek - jeszcze raz dziękuję za pomoc i wszystko co zrobiliście. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś zrewanżować za tą serdeczność i dobre serce. :bow: |
Świetna atmosfera, rewelacyjni ludzie! Wielkie brawa dla organizatorów, bo impreza przygotowana na bardzo wysokim poziomie. Do zobaczenia za rok :)
|
Cytat:
Napier.... wściekłego kata. Swoją drogą - gratuluję ujęcia. R |
Co za reporterskie wyczucie chwili - ma na myśli fotki biesiadne kolegi Czarek40 ;-))))
|
Cytat:
Było SUPER!!!! Ja chcę takie kałuże koło domu!!! :) Warto było pojechać! :D Za rok też jadę z Wami!!! Dzięki za wspaniałą atmosferę i świetną imprezę. Do domu dotarłam szczęśliwie - przez Warszawę do Rzeszowa - jakby mi mało jazdy było :-) WIELKIE DZIĘKI! Do zobaczenia! |
Africa twin
Twin Africa ... lalala jeszcze mi szumi w głowie Jak tu teraz żyć hm ? W piątek jak dojechałem do Grodźca, było już ciemno to poczułem się jak bym do Hogwartu przyjechał. Strażak listę wielką rozwinął, nazwisko znalazł, skinieniem głowy zezwolił na wjazd. Ja patrzę a motocykli setki, namiotów pełno, języki obce i znane szok, ognisko!!! Rany Julek magia !!! Ciemno, ciepło, mokro, muza, światła, piwo, żarcie, warsztat, scena kurde no nie mam słów żeby określić stan w jaki mnie to wprawiło. Poznałem ludzi fajnych, miłych, wesołych baaardzo hahaha :) Wycieczka krajoznawcza z Jagną i ekipą bardzo pouczająca bardzo !!! Jak tu teraz wysiedzieć w robocie ??? P.S. Stoję sobie po piwko, coś im tam nie szło beczki się skończyły trochę to trwało, za mną kolo dziwnej urody, w okularkach, czapce, miał długie włosy. Myślę, ale ludzie dziwni, fajnie !! Minęło trochę czasu, a kolo na scenie w zamienił się bestię haha super 4 Szmery ! |
Dziękczynnie :)
Z mojej strony również :bow: :bow: :bow: dla całej ekipy organizatorskiej i wszystkich pozytywnie zakręconych uczestników tej imprezy! Kolejny rok i kolejne wspomnienia! :Thumbs_Up:
A jeśli wspomnienia to i mała fotorelacja - z pozdrowieniami od Maleny i Bliźniaka! https://plus.google.com/photos/10173...O2-17mDioqGiQE :D |
Dziękuję za bardzo udany weekend - od powrotu, niezmiennie na moim pysku widnieje głupkowaty uśmiech zadowolenia.
Dziękuję wszystkim za fajną zabawę, wspólne rozmowy, tańce i sobotnią jazdę w grupie. Ale największe wyrazy uznania składam pod adresem organizatorów, którzy z poprzedniej, bardzo zresztą udanej imprezy wyciągnęli wnioski i mocno się postarali, żeby poprawić zeszłoroczne niedoskonałości. Niezmiennie duży szacunek za konsekwentną realizację trudnego celu, jakim jest połączenie szczytnego celu z fajną zabawą i to w międzynarodowym gronie. Podoba mi się również, że pomarańczowe T-shirty, mimo swoich obowiązków, znakomicie się bawią - wygląda to trochę tak, jakbyście zasuwali na dwa etaty - jako organizatorzy oraz jako uczestnicy, w dodatku najbardziej zabawowi i aktywni. Tak trzymać i do zobaczenia za rok! Bud P.S. Kudos dla Dirty 30 i Szymka. Daliście chłopaki ognia. |
6 Załącznik(ów)
My z powodu głębokiego snu, niezdecydowania w podjęciu trudu wypełznięcia z namiotu tudzież nazbyt powolnego przeżuwania zestawu śniadaniowego w towarzystwie miłych osobników obojga płci, spóźniliśmy się na OFFA.
Osieroceni przez Matjasa i jego drużynę szukaliśmy pocieszenia w przemierzaniu zielonych łąk Ziemi Kaczawskiej, które po całonocnym deszczu obfitowały w wielce rasowe błoto. |
Dunia:Thumbs_Up::D:bow:
|
Dunia - błoto widzę nawet bardziej rasowe niż na trasie offowej :Thumbs_Up:
|
witam Was wszystkich,
nie miałem okazji być tam z Wami, zresztą od niedawna mam Afrykę, od niedawna korzystam z tego forum. Muszę przyznać, że sprawiacie wrażenie bardzo zgranej społeczności. Chwali się też fakt, że spotykacie się w szczytnym celu. Z ciekawością śledzę kolejne wpisy i zdjęcia. pozdrawiam Mirek |
Cytat:
Cytat:
Dziękujemy również i polecamy się waszej uwadze :) Do zobaczenia... |
Reszta fotek: http://www.travelmoto.pl/informacje-...category_id=43
|
Dziekuje za fajna impreze i mile spotkanie.Ten kto nie byl niech zaluje.
Ps.dzieki spozo za swietna trase powrotna;) |
Link do mojego albumu z imprezy:
http://tinyurl.com/dxj3568 https://lh5.googleusercontent.com/-9...-k/WOM3399.jpg |
Cytat:
Ps. Paluch do zobaczenia w przyszłym roku.... |
10 Załącznik(ów)
Kilka szybkich fotek, głównie zlotowych twarzy;)
|
6 Załącznik(ów)
I jeszcze parę
|
Cytat:
|
Mówią, że nie sposób wejsć do tej samej rzeki. Że nic nie zdarza się dwa razy. W paru kwestiach przeczy temu ostatnie nasze spotkanie. Bo jak powtórnie nie nazwać pełnią szczęscia obcowania z Wami. Jak nie zachłysnąć się klimatem miejsca, które powtórnie przynosi nirwanę i ukojenie mysli, radosć każdej chwili i poczucie braterstwa. Chwilę zadumy nad ludzkim życiem i swiadomosć jak ono jest ulotne. Własnie to wszytko znów poczułem, po raz drugi upchałem w pamięci. Każda przygodna rozmowa, taniec, wspólny toast każą mi pamiętać i czekać następnego spotkania.
Patrzę na zdjęcia i widzę tych, którym chciałbym podziękować. Zwłaszcza Milenie i Szparagowi. Wy wiecie za co. Reszcie pomarańczowych ludków za organizację i "normalnosć". Całej ekipie kręcącej się wiecznie w okolicy warsztatu za każdy łyk ognistej wody. Nie sposób dziękować wszystkim :dizzy:. ps. Mam też przeprosiny. Dla pana którego z piątku na sobotę po całej imprezie molestowałem flachą wódki na schodach zamku. Nie chciałem :D. ps2. Grzela masz do mnie zakaz zbliżania na rok ;). ps3. Za patetyczny ton nie będę przepraszał. Zrzucam to na karb kilku głębszych pewnego rodzinnego wynalazku, który własnie powtórnie pokochałem :D. Houk. |
10 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |