Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Ciuch Afrykańczyka (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=130)
-   -   Komu jajka w deszcz nie mokną-czyli o spodniach rzecz.. (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=1189)

rafcio 27.05.2009 23:42

do butów -olej silnikowy

Blady Hassel 28.05.2009 01:13

Cytat:

Napisał rafcio (Post 59971)
do butów -olej silnikowy

a na buty? :p

Dzieju 29.05.2009 08:28

:haha2:...widać że spodnie amerycańskie bo i rozcięcie na bokach mają jak
kiedyś kowboje na koniach używali

Kotrrin 05.06.2009 08:59

Wczoraj po południu przelciałem Krakowską od 17 stycznia do Yanek i co MOKRO..... (dokładnie ja w tytule wątku) Modeka jest do D.. a może nie tylko do kosza.
Dodam, że mam szybkę z krótkich ale to było z 10 minut między puszkami i mokro...
Prtki były bez membrany ale 10minut bez prędkości....
lipa

rambo 05.06.2009 10:19

Nie no zaraz, modeka jest do kosza ;) ale bez membrany tez jeździłem wczoraj i miałem jaja 4 razy przemoczone :)

nie ma bata

Marcin SF 05.06.2009 11:33

ja z kurtki modeki jestem zadowolony, pomijając fakt "oddychających materiałów" które są raczej oddychające inaczej ;)

Natomiast mój brat mam spodnie modeki które co miesiąc praktycznie oddaje do reklamacji bo mu się rozjeżdżają na szwach.

Generalnie uważam, że nie ma co porównywać ciuchów Modeki za 1000 - 1200 komplet do ciuchów HG/BMW czy nawet innych słabszych ale z półki cenowej 2000 - 4000 komplet ogólnie rynek się trochę ustabilizował i cuda sie skończyły. Kupno sprzętu high-end za cenę klasy średniej już się nie zdarza, no chyba że komuś się palec omsknął jak wystawiał na aledrogo

Okazje w stylu kurtka HG na bajzlu za 400 (bez podpinki i membrany) no dla mnie to żadna okazja bo na co komu kurtka bez membrany i podpinki :) za takie pieniądze podonych kurtek jest dużo

PARYS 05.06.2009 12:29

Cytat:

Napisał Marcin SF (Post 61530)

Okazje w stylu kurtka HG na bajzlu za 400 (bez podpinki i membrany) no dla mnie to żadna okazja bo na co komu kurtka bez membrany i podpinki :) za takie pieniądze podonych kurtek jest dużo

Dobrze gadasz!! Dać mu vutki!! :zdrufko:

W temacie ja mam spodnie buse te droższ jakieś z katalogu i kurna jestem mocno zadowolony.
Raz jechałem w ulewie konkretnej i nic! Znaczy się jeśli chodzi o wodę na cojones.

Ja jeszcze tylko jedno dodam motto: "Nie jestem na tyle bogaty, żeby kupować tanie rzeczy".

Mat 05.06.2009 12:54

Cytat:

Napisał Marcin SF (Post 61530)

Czasami można trafić ciuch za fajną kasę. Na ostatnim bajzlu kupiłem gacie HG - osobno gore i podpinka za 450 zeta :rules:

rambo 05.06.2009 18:02

szkoda tylko że rozmiar 62 :haha2: bo był łyknął :)

Dzieju 07.06.2009 21:27

Cytat:

Napisał Mat (Post 61551)
Czasami można trafić ciuch za fajną kasę. Na ostatnim bajzlu kupiłem gacie HG - osobno gore i podpinka za 450 zeta :rules:

oczywiście że to możliwe,sam takie widziałem.
Obserwowałem sobie na ostatnim bajzlu przez prawie 5 godzin zaintetresowania klienteli i powiem że ogólnie spadło.
Ktoś coś tam kupuje ale większość tylko ogląda i spaceruje.
Także i ceny muszą spaść żeby coś sprzedać.

skarp 24.09.2012 21:34

odświeżam temat, właśnie na jajkach puściła membrana, jakieś pomysły do naprawy, nie wiem czy to się szyje czy co ..., odpada zakup nowych, spodnie to sinisalo enduro,

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25.