![]() |
Jaka dama, obrażasz mnie :D
Ja jestem diabeł w ludzkiej skórze, chłopaki Ci powiedzą przy najbliższym spotkaniu :lobby: Pozory czasami są mylące :haha2: |
Cytat:
|
Cytat:
vini |
Jak widziałem machmeda Afri, na fotkach to coś czuje że żal mu będzie wjeżdżać z nami w teren. Zreszta mam nadzieję że jej tak nie zmasakruje jak nasz koleżka Yuris :)
|
Ja również widziałam Afri i jest śliczna, nareszcie jakaś w normalnym malowaniu.
Oj pierwsza ryska będzie baaaaaaaardzo boleć :D |
oj tam oj tam ja nie z tych co sraja ze sie sprzecik porysował... zgodnie z przeznaczeniem bedzie uzytkowana
|
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 |
Cytat:
|
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 |
Cytat:
W kwestii koszulek zdecydowanie wolę zwykłe rozwiązania. To mi ułatwia sprawę i pozwala całość jako tako opanować. |
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz |
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz 13. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe |
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będą mi wyciągali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta i oczywiście kochanka 10. Arturro007 11 Grzegorz rd04 12. Specnaz 13. Zygawujo - szczęśliwa trzynastka hehe Ludzie gdzie reszta polski na razie widzę tylko Gorzów :D:D:D |
Jaki Gorzów :P 8 to Bydgoszcz i Toruń :P Grzeszysz Panie :)
|
Cytat:
Rzeczywiście słabo z frekwencją z innych części kraju. Wrocław zaliczy absencję? Ich jest wszędzie pełno, czyżby tym razem nie miało być nikogo? |
Tak, ale na forum TA jest osobna lista ;) Szkoda, że na forum Tenere nie daliście nic znać, może ktoś by też się wybrał :)
|
1 Załącznik(ów)
Siedlisko czeka
|
Zwierzyniec. Czy na 100% będzie można spać w kaplicy?
|
Czy ma ktoś może wskazanie dla GPS?
|
czy to nie ta brama gdzie wołali ;
Orzeszko, otwórz. Orzeszko O rzesz ku... ma. |
Cytat:
Wczoraj dogadane ostatnie szczegóły. Spanie w kaplicy - tak Kibelek - tak Woda z węża - tak Sklep zaopatrzony - tak (sklepik naprawdę dobry, nie ma co się "okopywać":):) ) Warunki jak na polu namiotowym więc wziąć trzeba śpiwór, matę, namiot, i swoją d... Czy macie jeszcze dodatkowe życzenia ?:) Przybywajcie :at::at::at::at: www.motozwierzyniec.pl :):):):):):):):):):):) |
Spanie w kaplicy powinno być zabronione... Jak tylu chłopa zacznie chrapać, to ściany popękają.
|
wojtekk:
15º48'20.42" E 51º45'59.71" N |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kaplica ma dach i niesamowitą akustykę :) więc jeśli chcecie się wyspać:spac::spac:, i nie wysłuchiwać dziwnych dzwięków , to może lepiej wziąć namiot. :):):):):) |
Cytat:
|
Cytat:
|
a przez ta brame to autem się wturlam gdyby co ??
|
Wturlasz się, ale kto Cię wpuści bez motoru :):):)
|
ci co sa w srodku :) tak mysle
|
pany padł mi kat i jak nie znajdzie się jakiś dobry samarytanin to bede musiał stawić się autkiem jak nie zrobię go do 10tego. chyba to nie będzie żaden problem?:)
|
mastad85 znowu ?:lol8:
|
jechal yurisowi pizze zawiesc i znow remont
|
Cytat:
|
no znów ale jeszcze nie jechałem do yurisa, tym razem pomyślałem ze się do niego wybiorę:) fabrizio dawaj namiary na dominatora:)
|
Cytat:
|
czego wy odemnie chcecie ?? przecież ja jestem fajny chłopak:haha2:
jeżeli mastad85 nie naprawi kata to kazdemu kto tylko zechce oczywiście oprócz mastad85 mogę pożyczyć Afri bo ja z facetem Hejnalistki jedziemy lasami tak więc kat ma trasę:rules: |
Ty przystojniaku :D a strzała Herego Potera już Ci zeszła z czoła :haha2:
Mimo wszystko nie ominie Ciebie naprawianie mojej wanny :haha2: |
Mam nadzieję, że wasze samochody to nie auta dostawcze, bo takie nie wjadą :):) Chyba, że ktoś chce wpuścić swojego do lochu w bardzo efektowny sposób:):)
|
A jak sprzedałem At i kupiłem wroga ST, to mnie wpuścicie? :dizzy:
|
Cytat:
|
Z tym to może być gorzej, kobity i motocykla nie pożyczam ;) Ale macanie wskazane (sprzętu, yyyyyy..... znaczy się motocykla) ;)
|
Cytat:
Przybywaj !!! :):) |
Cytat:
ooo yuris76 napisałeś z facetem?? a nie korciło Cię żeby przypadkiem napisać coś innego?? :) a tak poza tym jak zrobisz temu facetowi moto to będziecie jechać lasem:) |
Dr 800
Witajcie,
droga społeczności:) czy jeden duży garnek może zawitać na powyższe spotkanie? Chętnie bym do was zawitał się zapoznać;):bow: |
Cytat:
Zaproszenie dla zalogowanych na pierwszej stronie :):) przybywaj kolego :):) Jeszcze wczoraj kustosz, który zarzeka się, że nie wierzy w duchy, opowiadał jak zwątpił już trzykrotnie podczas pięcioletniego "panowania w zamku" Biała Dama ugości każdego :drif::vis::D:drif: :) |
Zapowiada się ciekawie. A bunkry jakieś będą? :D
|
Cytat:
|
Skoro wszyscy zalogowani mają wstępa to ja też chętnie zapoznałbym Was odrobinę lepiej. Mam nadzieję, że "cztery w rzędzie" niekoniecznie na terenowych kołach też da radę wjechać?
Pozdrawiam, malina. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:13. |