Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Archiwum (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=237)
-   -   TCX Comp2-TCX Pro 2.0-TCX Pro 2.1 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=9862)

myku 14.07.2011 21:12

Ogranicze sie do wilgotnej sciereczki :D

Wolo 14.07.2011 22:43

A ktoś wie, jak mają się te TCXy do Sidi Crossfire? Lepiej się w TCXach chodzi? Które później przeciekają? Które zapewniają lepszą ochronę? Cenowo wypadają podobnie...

Lepi 15.07.2011 08:28

Myku, możesz polać wodą. Tylko demineralizowaną, żeby zacieków nie zostawić :D
Butki są fajne i są na mojej liście jako kolejne. Jak tylko zdrowie wróci. Więc tymczasem testuj.

myku 15.07.2011 09:11

Znajac zycie,to predzej bedziesz jeszcze ze trzy razy poskladany,niz one zakoncza faze testow :D.Ale jakby nie mowic,mysle,ze sa najlepszymi butami na rynku.

GrzesiekM 15.07.2011 10:08

Ja mam TCX 2.0 PRO
Moje strasznie skrzypią. Z poruszaniem nie ma większych problemów. Da się w nich wytrzymać bezboleśnie cały dzień. Moim zdaniem jak na endurowe laczki to są bardzo wygodne. Przeciekają szybko - wtedy przestają skrzypieć :) Bardzo solidne alu klamry.
Poza wkurzającym skrzypieniem przez które ludzie się dziwnie gapią na stacjach paliw i w sklepach wszystko na najwyższym poziomie.

Lepi 15.07.2011 12:36

Cytat:

Napisał myku (Post 187516)
Znajac zycie,to predzej bedziesz jeszcze ze trzy razy poskladany,niz one zakoncza faze testow :D.Ale jakby nie mowic,mysle,ze sa najlepszymi butami na rynku.

Cham, gbur i prostak :lol8:
Właśnie zjadłem pierwszy obiad prawą ręką. Spróbujcie to zrobić nie odrywając łokcia od boku :)

puszek 15.07.2011 13:06

To Ty możesz jeść???? A mówiłeś ,ze miałeś silnego dzwona... ..po czyms takim to na rurkach sie żyje:D:D:D... A Ty proszę nóż, widelec..oj Lepi, Lepi ściemniacz z Ciebie..Zdjęcie pewnie z neta zakosiłeś ..
Zdrów jak ryba znaczy sie...Szuter party Cie potrzebuja...:at::at::at:
A ..jeszcze jedno...co to za koń Cię zrzucił??? Czas wybrać jedynie słuszna opcję...:at::at::at::at::at::at::at::at::at::at:

Ola 15.07.2011 13:42

Cytat:

Napisał Wolo (Post 187478)
A ktoś wie, jak mają się te TCXy do Sidi Crossfire? Lepiej się w TCXach chodzi? Które później przeciekają? Które zapewniają lepszą ochronę? Cenowo wypadają podobnie...

Może i lepiej się chodzi w TCXach, ale fo jazdy off nie ma lepszych butów niż Crossfire. Ja bym się nie zastanawiała ani chwili. W TCXach przejeździłam całe te pół roku na wyprawie i dały radę (choć po 6 miesiącach non stop to już tak sobie z nimi było). No ale tam właśnie trzeba było czegoś też do chodzenia. Jednak gdyby tylko był na mnie numer Crossfire (bo niestety z dorosłych najmniejsze są i tak sporo za duże, a juniorskie są po prostu za niskie) to na pewno byłby to mój numer jeden przy zakupie butów.

Pozdr

Wolo 15.07.2011 14:20

Dziękuję Olu

Czyli Sidi lepsza ochrona- tcx lepsza mobilność.

myku 15.07.2011 17:52

No wreszcie watek sie rozwinal,nawet Lepi zaczal jesc :lol8:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40.