![]() |
Ogranicze sie do wilgotnej sciereczki :D
|
A ktoś wie, jak mają się te TCXy do Sidi Crossfire? Lepiej się w TCXach chodzi? Które później przeciekają? Które zapewniają lepszą ochronę? Cenowo wypadają podobnie...
|
Myku, możesz polać wodą. Tylko demineralizowaną, żeby zacieków nie zostawić :D
Butki są fajne i są na mojej liście jako kolejne. Jak tylko zdrowie wróci. Więc tymczasem testuj. |
Znajac zycie,to predzej bedziesz jeszcze ze trzy razy poskladany,niz one zakoncza faze testow :D.Ale jakby nie mowic,mysle,ze sa najlepszymi butami na rynku.
|
Ja mam TCX 2.0 PRO
Moje strasznie skrzypią. Z poruszaniem nie ma większych problemów. Da się w nich wytrzymać bezboleśnie cały dzień. Moim zdaniem jak na endurowe laczki to są bardzo wygodne. Przeciekają szybko - wtedy przestają skrzypieć :) Bardzo solidne alu klamry. Poza wkurzającym skrzypieniem przez które ludzie się dziwnie gapią na stacjach paliw i w sklepach wszystko na najwyższym poziomie. |
Cytat:
Właśnie zjadłem pierwszy obiad prawą ręką. Spróbujcie to zrobić nie odrywając łokcia od boku :) |
To Ty możesz jeść???? A mówiłeś ,ze miałeś silnego dzwona... ..po czyms takim to na rurkach sie żyje:D:D:D... A Ty proszę nóż, widelec..oj Lepi, Lepi ściemniacz z Ciebie..Zdjęcie pewnie z neta zakosiłeś ..
Zdrów jak ryba znaczy sie...Szuter party Cie potrzebuja...:at::at::at: A ..jeszcze jedno...co to za koń Cię zrzucił??? Czas wybrać jedynie słuszna opcję...:at::at::at::at::at::at::at::at::at::at: |
Cytat:
Pozdr |
Dziękuję Olu
Czyli Sidi lepsza ochrona- tcx lepsza mobilność. |
No wreszcie watek sie rozwinal,nawet Lepi zaczal jesc :lol8:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |