![]() |
bo nie podam Ci wiążącej odpowiedzi
cena waha się od 250 euro - samochód+ driver + pasażer do 300 z hakiem w obie strony - tak było w zeszłym roku a jak jest ?? |
To łatwiejsze pytanie.
Ile Ty płaciłeś? |
zabij mnie ale nie pamiętam - nie mam w notatkach
może przesadziłem z tymi 250 euro - było to chyba c.a. 200 euro ale z tego co pamiętam to są i droższe oferty i tańsze ale może się to zmieniać - dosyć paliwa idą w górę w europie - w Hiszpanii teraz ropa już po 1,3 euro |
W styczniu 2011 - samochód+przyczepa+4osoby typowa cena (do Ceuty) w obie strony to było 520euro, ale wystarczyło pochodzić po okienkach i znalazła się oferta za 365euro (zabrakło czasu na szukanie jeszcze niższej ceny). Czyli najlepiej być tam z rana, przed pierwszym promem, mało chętnych więc sprzedawcy są elastyczni, im bliżej do odjazdu promu tym ceny korzystniejsze
|
czyli dobrze pisałem - że wszystko zależy od .....
"Luczi" - a nie pamiętasz ile w tej cenie wynosiła oplata za osobę - chodzi mi ile można odjąć bop jedzie 1 samochód+przyczepa+driver :) z tego co wiem - z Tarifii dopłata za przyczepę wynosi 98 euro |
za motor i kierowce placilismy za pierwszym razem 122 eur... ale to było w porcie kupowane...mozna kupic na autostradzie przed portem... sambor wtedy wynegocjowal cene na poziomie 71 eur
|
Ach, Wy z przyczepami latacie.
Intere 4x4 solo plus dwa osobniki. |
Cytat:
|
Cytat:
I gdzie na autostradzie można podpytać o te bilety. Na stacjach paliw ? |
W obie w obie, znajde namiar GPS to Ci podesle...
Aha, mowimy o trasie Algeciras -Tanger Med. To w tej chwili najbardziej rozsadne. No i oczywiscie bilet powrotny open. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |