![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
1. Blob
2. Zbyszek 3. Ropuch 4. Jendrus 5. Gucio 6. Rysiek z Krosna 7. Lena 8. Wojtekm72 9. motormaniak 10. Jaro-Ino Tak jak poprzednicy pytają :) Co to za tłumaczenie, na jaki język to chyba na rosyjski, zielona karta, skąd to wziąć, ile kosztuje, o jakie dolary chodzi, USA, czy o te hrywny. :) Zapowiada się kozacko :D |
Kurde... a ja tak zapytam bez kozery... Jak trzeba być doświadczonym żeby sobie ładnie i przyjemnie wziąć udział w takiej sympatycznej imprezie? Rozumiem że skoro trasy są dla "plecaczkowych" to też nie będzie jakoś "hardoff"? A jeszcze jedno pytanie... w poprzednich edycjach ile średnio schodziło kasy na wahę?
|
Jaro-Ino
Tłumaczenie użyczenia motocykla przez osobę przysięgłą języka rosyjskiego. $ czyli hrywny, jednak zielona USA też są mile widziane i za nie też kupisz prędzej jak za Euro Zielona karta od ubezpieczyciela. AmberBamber Dasz sobie radę będzie bardziej lajtowo jak na ST II. Niewiem jak Ci a mi pali ok 6. Ostatnim razem track miał 300 km |
1. Blob
2. Zbyszek 3. Ropuch 4. Jendrus 5. Gucio 6. Rysiek z Krosna 7. Lena 8. Wojtekm72 9. motormaniak 10. Jaro-Ino 11. Lidke |
ale KOZAK!!! :at: :rules:
|
1. Blob
2. Zbyszek 3. Ropuch 4. Jendrus 5. Gucio 6. Rysiek z Krosna 7. Lena 8. Wojtekm72 9. motormaniak 10. Jaro-Ino 11. Lidke 12. Janusz K |
No to zajebiście:at:
1. Blob 2. Zbyszek 3. Ropuch 4. Jendrus 5. Gucio 6. Rysiek z Krosna 7. Lena 8. Wojtekm72 9. motormaniak 10. Jaro-Ino 11. Lidke 12. Janusz K 13. AmberBamber |
Czyli jak jadę swoim to nie muszę ;)
Ja się nie wpisuję na listę bo tak dalekosiężnych planów nie mogę poczynić ale jak się okaże , że sa miejsca i będę mile widziany to na pewno przyjadę ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |