![]() |
Acewell. Bierz jak możesz
|
Cytat:
|
Touraech bardziej odpowiada mi do mojego projektu ale troszkę poczytalem nie tylko na naszym forum i innych i te same opinie ze za tą cenę jakość kiepska.
Musze zmienić projekt. A co do samego Touratecha , to na kilka części jakie posiadam od nich do każdej mam zastrzeżenia. Co mnie tym bardziej przekonuje. |
Cytat:
Jest jeszcze opcja zamontowania licznika TrailTech, też fajne zabawki i mają dobrą opinię i w miarę normalne ceny. W TrialTechu kupowałem właśnie osprzęt do AceWella. http://www.trailtechproducts.co.uk/ |
oczywiście... walory estetyczne.....rozumiem ....ale czy to ..to..wyżej wymienione będzie pełniło jakaś większą rolę nisz oryginalne zegary friki ,czyli prędkość,obroty i przebieg czy to tylko przerost formy nad treścią ?
|
No , w afrze i trampku często pada plastykowa przekładnia napędu.
Co przydatne a Ace i Touratechu to woltomierz . Jak się pokombinuje to możnaby uzyskać poziom paliwa ( da się żyć bez) Inne bajery średniopotrzebne |
za 3963 da się zrobić coś koło 500 z tendencja na mniej :)
transglobal acwell wazy sporo mniej niż obrotomierz i prędkościomierz z afry a resztę miejsca na kokpicie można wygospodarować na GPS albo Holder |
Rozumiem ze jeśli odchudzę portfel i afre o trochę gramatury to pozwoli mi się to wzbić w powietrze i oderwać wreszcie koła od ziemi.Biorę w ciemno... a stare zegary to se nad drzwiami powieszę a z tripa zrobię minutki do gotowania jajek;)
|
jak chcesz to zmuszę ten twój motor do latania :) bez wydawania zbędnego grosiwa na upgrade :)
|
Obrotomierz w tripmasterze KTMowym trzeba podłączyć pod przewód wyzwalający z cewki. Jakby ktoś chciał to mogę podesłać schemat wiązki elektrycznej ADVki z takim ustrojstwem.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |