![]() |
Dzisiaj go podpytam i postaram się napisać
|
nie no za 4k tez bym nie kupił
pierwsze wrazenia : kurtka jest bardzo fajna , najbardziej zaskoczył mnie wbudowany kamel bag ( miejsce na zbiornik , przelotki do prowadzenia wezyka) wentylacja bardzo dobra wszystko sie łatwo zapina, odpina itp z tyłu fajna kieszeń odpinana z paskiem którya po odpieciu przyczepiamy sobie na pas. za pomaca jednego zamka pozbywamy sie kamizelki z ochraniaczami i mozemy załozyc pod kurtke zbroje lub dopiać goretex. w podpince gorotexowej jest polar wiec jak pada deszcz co wiaze sie przewaznie z zimnem powinno byc ciepło. spodnie nie powaliły mnie na kolana i nie zaskoczyły niczym, chodz wszyta z boku na kolanach skóra jest mieciutka i daję duzy opór jesli zajdzie potrzeba przytrzymania sie baku ;) troche brakuje mi kieszeni z boku (ala bojówki) jesli chodzi o całośc widac ze włozono troche pracy w zapewnienie bezpieczeństwa ridera. ochraniacze sa jak z plasteliny po scisnieciu po chwili wracaja do swojego kształtu absorpcja uderzeń musi być znakomita sa zaskakujaco grube i duze . spodni bym nie kupował po raz drugi ale kurtkę mogę szczerze polecic jesli chodzi o wygodę the best zobaczymy jak z trwałościa:) |
Cytat:
|
Cytat:
masz namiary?? jakies stronki? |
Ja mam te ciuchy i są rewelacyjne. Na ciepłe dni super mnóstwo wentylacji no i jasny kolor. Jednak poniżej 10 stopni pomimo podpinki z goretexu jest chłodnawo i trzeba coś pod spód ubrać. Ciuchy rewelacja
|
Cytat:
|
...Dla ciekawych (Nie tylko "Rallye..."), cen z "Królestwa", sklep wysyłkowy z 10% upustem (widoczne dopiero przy "check out").
http://www.john-clark.co.uk/acatalog/Suits.html Kurtka: 415 funt. upust -41,50 spodnie: 310 funt. upust -31,00 Nie sprawdziłem cen paczki do RP. Brać Pany, brać...Hurtowo :haha2: |
Cytat:
BMW Motorrad Park Lane - tel. 020 7409 3355 South London Motorcycles - tel. 01883 349433 SBW Motorrad - tel. 01992 583135 :) Pozdro Chomik |
...Końcówka do Park Lane Londyn BMW "Branch Rider equipment", znaczy się kurna bezpośredni ponoć wg laski w recepcji:
0044 207 819 26 12 :lol8: Jak to jest Chomick, że ostatnio wpieprzam się w postach zaraz za Tobą? :lol8: :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |