![]() |
Cytat:
|
ja bym chyba żygnął gdybym miał dwa obrazy jeden rzeczywisty a drugi z kompletnie inną mańkę... a poza tym to jest kolejny element który przy kraszu idelanie wbija się w łepetynę i oczęta :D
|
Cytat:
Cytat:
w tym kasku, z tego co zrozumialem jest zamontowany system luster, a nie wyswietlacz. zreszta, u mnie i tak wszystko zaslanial by pasek od gogli.. |
System luster.
|
dokladnie 3 lustra, konstrukcja prosta i nie wiem co mialo by sie wbic w glowe.
|
Ja wiem jedno. Najszybszy na drodze nie potrzebuje lusterek :).
Ba. Gdyby każdy jechał szybciej od jadącego za nim nie byłoby wypadków. |
Ja jeszcze w sprawie tych luster. Obraz na wyświetlaczu przeszedł już przez jakąś optykę i uległ spłaszczeniu, tu rzecz jasna na jaką odległość trzeba wyostrzyć. Obraz w lustrze, przynajmniej idealnym, jest identyczny jak obraz widziany np. przez szybę. Czyli zachowuję pełną głębię. Nie wiem tego na pewno ale kiedyś miałem fizykę w szkole i tak coś kojarzę.
Co do kasku, to w pierwszej chwili pomyślałem, że fajnie, bo skończy się urywanie lusterek co drugi wyjazd. Ale po namyśle widzę w tym tyle wad, że nie warto moim zdaniem próbować. I nie mówcie, że nie można oceniać zanim się nie spróbuje. Nie można w życiu wypróbować wszystkiego. Po to mamy łeb, żeby odrzucać już na wstępie to co nie rokuje nadziei kalkulując oczywiście możliwość pomyłki. pzdr. |
Nowa generacja kaskow...............Wynalazł je zdecydowanie motocyklista (chyba jedzacy tylko na konsoli). Gzdzet totalnei beznadziejny wg mnie
|
Zanim oglądnąłem filmik (i to nie cały, bo całego nie zdzierżyłem) byłem gotów się założyć, że to angolski wynalazek. Oni są mistrzami w pierdołach zwiększających rzekomo bezpieczeństwo. I angole na pewno będą kupować ten badziew, tak samo jak chodza na spacery do lasu w żółtych kamizelkach, albo jeżdżą po polach na koniu ubranym na żółto. Dla mnie masakra
|
Cytat:
Jak spada snieg to dzeiciom w szkole ani po sie nie wolno sniezkami naparzac bo h&s!!!! Musi byc w takim kasku milo w nocy sie jezdzic.............jak to jzu zreszta bylo napisane:Thumbs_Down: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |