![]() |
Cytat:
Cytat:
Z wózkotechniki to mamy tam paru duuużo lepszych fachofców niźli mła. Cośtam na pewno się wypłodzi :) Zdrowaś :hello: |
Jeszcze jedna metoda, gięcia rur z zachowaniem jako takich przekrojów to- wsypanie do giętej rury suchego drobnego piasku i zaspawanie końcówek (co by sie piasek nie wysypywał). reszta to imadło i odpowiedni moment gnący.
P.S. Jeszcze nie praktykowałem :) więc nic sobie nie dam uciąć. |
:bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow: :bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow:
|
Pastor, tego sie nie da czytać, przynajmniej do połowy. Zmusilem się, bo Cię lubię, nawet moją żoną miales być.
Inaczej bym to zamknął po trzecim zdaniu. Reszta mi pasuje do Ciebie. Zwłaszcza KONTAKT:) |
Cytat:
to tylko moje 3 grosze. stronka piękna ;) matjas |
Trochę nie w temacie ale jak Wielebny sobie raczy to zdradzę mu jak można małą pompeczką rowerową napompować bezdętkówkę bez używania benzyny czy innego dynamitu. Dla nas dętkarzy to nie potrzebne. Jak dotąd jeszcze nie widziałem żeby ktoś na to wpadł.
Nie to że się chwalę ale może przydać się do betoniarek i innych motorów na nowoczesnych kołach. Kontakt OSPEL. To jakiś nowy portal? hahahaaa |
Aplauz się należy :D
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A wogóle to zdrowia :hello: |
UWAGA!!!! Zagrożenie!!!
Normalnie musze Was ostrzec że w tej pisaninie co się z nią tak lansuję na prawo i lewo są ukryte reklamy!! I owe reklamy mogą czytającemu skoczyć do gardła albo zrobić inną szeroko rozumianą krzywdę ogólną. Na szczęście są ludzie którzy to w porę wykryli i zareagowali ze stosowaną stanowczością. Np. Admin pewnego forum, który zrobił jakieś czarymary i teraz jak próbuję na owe forum podstępnie wleźć to wyskakuje taki monit: Zostałeś na zawsze wyrzucony z tego forum. Skontaktuj się z administratorem w celu uzyskania dalszych informacji. Powód: reklama sklepu kolegi + autoreklama Zbanowano Twój login. :D:haha2:;) Takowoż prosze wszystkich, a nasza Moderancję w szczególności o wzmożoną czujność :D Zdrowia! :hello: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |