![]() |
Cytat:
:haha2: trzymam kciuki za powodzenie tej szaleńczej wyprawy! matjas p.s. pełna zgodność co do jakości foty na tle PKiN. zajebongo. |
Najnowsze wieści trasy :
3 wrzesień 23.00 Elutka Dotarliśmy po 6godz lightowej jazdy do Katowic karton szedł jak przeciąg :) Kuba ustawicznie łapał mnie za kolano i tłumaczył się że to siła przyzwyczajenia :o ?! Pokochaliśmy naszą wyścigówkę wystarczyło tych parę chwil by poczuć się w niej jak w domu :) nocleg zapowiada się krótki cały akademik pełen Złombolowców śpiewających "jak się Tu bawicie ... :)" oj będzie wesoło :) 4 wrzesień 13:38 Elutka Po wesolym starcie w Katowicach i uzupelnieniu zapasu tytoniu do shishy :) zblizamy sie do Myslenic forumowe zlogi trzymaja sie razem predkosc dyktuje Karton Power przelotowa 75 MZ leca 90 serdecznie dziekujemy chlopakom z grupy Slask za doping w przyszlym roku musicie jechac z nami a tym czasem trzymajcie kciuki! Trzoda dzida! 5 wrzesień 01:20 w nocy Felek Mokrzy na wylot. Pijani w sztok. Weseli do granic możliwości zaliczyliśmy pierwsz etap. Debrecen. 5 wrzesień 08:20 Felek Leje. Zamienie etke na miejsce w zuku. Nigdzie nie jade. Chyba nas lubia. Dostalem sucha bluze lizaczka i foliowe ponczo. Chyba jednak pojade. Trzymajmy za nich kciuki :D |
oj dzieje się!
|
Kolejne gorące wieści :
Felek odpowiada na pytanie czy wziął goretexy ;) Nam tylko takie analogowe. Przemokly. Rumunia jest slomko jedziemy prawie na koncu za nami tylko zuki ferdek i ostachy Elutka: Pokonalismy porannego OSa - udalo nam sie wyjechac z campingu o 10 i dzida! Po drodze trzoda - wjechalisny w pole slonecznikow i nasz Karton wyglada teraz jak kwiaciarnia chyba przerzucimy sie z 1/2syntetyka na slonecznikowy :) od wjazdu do RO mkniemy z predkoscia swiatla Kiub wyprzedza wszystko co tu jezdzi przestalo padac wiec nastroje co raz lepsze mimo ze chwilowo bez alko pozdrawiamy z Oradei przed nami Transfogarska hmm a moze Urdele? |
kurcze, nieźle prują..... może dociągną w tym tempie i zapale do Syrii a może nawet Jordanii?
|
Najnowszy nius od Felka:
Urwal sie beben hamulcowy a dzwignia zawinela wokol osi. Reanimujemy. Co nie zabija - wzmacnia. Zajecbiscie ze nie pada |
urwał się bęben hamulcowy? nawet nie mogę sobie tego wyobrazić :D
|
Myślę że urwało się uchwyt bębna do wahacza i go obróciło ...
|
a to jeśli nie pocharatało bebechów i elementów zewnętrznych to zrobią..... czyżby jakieś ostre hamowanko na przełęczach?
|
Godz 19.50 Felek
Walczymy.jeszcze ze dwie godziny.jade bez hamulca. Na szczescie to nie bmw. Drugi jeszcze dziala. Urwalo mi kufer chyba odpuscimy urdele. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |