Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Uklad paliwowy i wydechowy (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Wydech firmy "MIG" pytanie... (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6579)

Południowiec 01.12.2010 20:24

Czyli bez większych kombinacyj wchodzi :) To dobrze :D i głos odpowiedni. db killer musi być. Głowa jest tylko jedna. A oliwy nie zaczyna wciągać po tym? Moje serducho między wymianami nie wciąga nic i nie ukrywam, że chciałbym żeby tak pozostało, jednocześnie mając węższy ciupke wydech.

Kuba 01.12.2010 20:29

mam kumpla który lubi taki hałas i zawsze jeździ ostatni ;)

Południowiec 01.12.2010 20:33

Cytat:

Napisał Kuba (Post 147168)
mam kumpla który lubi taki hałas i zawsze jeździ ostatni ;)

Wiem o co chodzi :D ale ja mam orydżinal co się już rozpada etapowo. A chcę coś węższego. No i z db killerem bo wiem co się dzieje jak go ni ma :dizzy:

Jaro-Ino 01.12.2010 21:00

Od razu tam hałas ;p Największe wrażenie ma ten co siedzi na moto. Jak jechałem za afrą to przy 80km/h nie słyszałem nic poza wiatrem :)

Kuba 01.12.2010 21:56

Cisza jest fajna ;) arrow dakar z DB korkiem jest do zniesienia :Thumbs_Up:

Marcin.111 02.12.2010 22:53

Ja mam w TL1000R z przelotowymi Yoshimurami i muszę przyznać że jak dla mnie muzyka dla ucha i wszyscy znajomi potwierdzą ale turystycznie z tymi kominami bym nie pojechał a i współtowarzyszom podroży by szybko zbrzydło napewno. Przyznam że jak pierwszy raz nią jechałem to przy odejmowaniu gazu myślałem że grzmi i patrzyłem na boki z której strony burza idzie :D. Wada jest jedna policja z suszarką czeka 5 minut aż przyjadę i trzeba uważać przy wyprzedzaniu żeby ktoś do rowu nie wjechał ze strachu. Podobno raz prawie zabiłem na zawał jakąś kobietę na rowerze odwijając na jej wysokości gaz.:mur:

rArek 04.12.2010 16:12

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał Kuba (Post 147185)
Cisza jest fajna ;) arrow dakar z DB korkiem jest do zniesienia :Thumbs_Up:

Z DB-killerem chodzi jak Polonez z wyprutym wydechem :mur: jeżdzę bez . Są zakresy prędkości obrotowych że super gada :rules: dziwnie tylko metalicznie "beczy" przy hamowaniu silnikiem z wysokich obrotów . Ale wygląda wg. mnie świetnie Załącznik 17251

Mat 05.12.2010 21:12

Cytat:

Napisał rArek (Post 147685)
Z DB-killerem chodzi jak Polonez z wyprutym wydechem :mur: jeżdzę bez . Są zakresy prędkości obrotowych że super gada :rules: dziwnie tylko metalicznie "beczy" przy hamowaniu silnikiem z wysokich obrotów . Ale wygląda wg. mnie świetnie Załącznik 17251

Podobno te Arrowy się wypalają i trzeba dobijać wełną - wtedy jakoś brzmią. Jest jakiś fachura w Wawie, który to robi. Bedę oddawał.
Zdjąłem chyba ze 2 razy db-killera i zwątpiłem. Polonez przy tym to pikuś. Pan Pikuś.

rArek 05.12.2010 21:18

Mój miał dopiero co zmienianą watę , przynajmniej tak twierdził sprzedający :rolleyes: porozbieram ją niedługo to sprawdzę :)

ŁukaszBIA 06.12.2010 20:00

1 Załącznik(ów)
Jeśli miałbym polecić to z czystym sercem ARROW-a. Zawsze mam ciarki jak odkręcam swoją babcię. Dodatkową zaletą jest niewielka waga, ok 1,5kg.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58.