![]() |
Czyli bez większych kombinacyj wchodzi :) To dobrze :D i głos odpowiedni. db killer musi być. Głowa jest tylko jedna. A oliwy nie zaczyna wciągać po tym? Moje serducho między wymianami nie wciąga nic i nie ukrywam, że chciałbym żeby tak pozostało, jednocześnie mając węższy ciupke wydech.
|
mam kumpla który lubi taki hałas i zawsze jeździ ostatni ;)
|
Cytat:
|
Od razu tam hałas ;p Największe wrażenie ma ten co siedzi na moto. Jak jechałem za afrą to przy 80km/h nie słyszałem nic poza wiatrem :)
|
Cisza jest fajna ;) arrow dakar z DB korkiem jest do zniesienia :Thumbs_Up:
|
Ja mam w TL1000R z przelotowymi Yoshimurami i muszę przyznać że jak dla mnie muzyka dla ucha i wszyscy znajomi potwierdzą ale turystycznie z tymi kominami bym nie pojechał a i współtowarzyszom podroży by szybko zbrzydło napewno. Przyznam że jak pierwszy raz nią jechałem to przy odejmowaniu gazu myślałem że grzmi i patrzyłem na boki z której strony burza idzie :D. Wada jest jedna policja z suszarką czeka 5 minut aż przyjadę i trzeba uważać przy wyprzedzaniu żeby ktoś do rowu nie wjechał ze strachu. Podobno raz prawie zabiłem na zawał jakąś kobietę na rowerze odwijając na jej wysokości gaz.:mur:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
Zdjąłem chyba ze 2 razy db-killera i zwątpiłem. Polonez przy tym to pikuś. Pan Pikuś. |
Mój miał dopiero co zmienianą watę , przynajmniej tak twierdził sprzedający :rolleyes: porozbieram ją niedługo to sprawdzę :)
|
1 Załącznik(ów)
Jeśli miałbym polecić to z czystym sercem ARROW-a. Zawsze mam ciarki jak odkręcam swoją babcię. Dodatkową zaletą jest niewielka waga, ok 1,5kg.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |