![]() |
A to niby dlaczego?????
Przecież 03 ma ok 4.5kg/KM a 07 tylko 4 kg/KM to właśnie 07 powinny się dobalastować!! Czyli 03 na rezerwie a 07 pod korek...... a te 5 cegieł w 07 już podaruję żeby bardziej przykro nie było i tekstów ze to przez te cegły nie dały rady :p |
Dzieju, olej z paliwem w komorze spalania nie poprawia osiągów. Nie wiem czy ta Twoja 03 będzie taka dzielna :).
|
Luz chłopaki ;) - osiągi wszystkich Afryk są tak porównywalne że tu raczej decydują umiejętności kierownika ;)
|
Cytat:
Zostawiam pole młodszym którzy porobili remonty silników lub mają Afryki na dotarciu czyli poniżej 100000km :D Mi naprawdę wystarczy że parę razy złoiłem tyłek mocniejszym AT. Jak bym ewentualnie zmnienił na świerzynkę 03 to może z raz czy dwa odkręcę manetkę co by mocniejsze Afryki nie czuły sie tak pewnie ;) Lubię się delektować jazdą i spalaniem 4 litry ( przy średniej utrzymywanej ok 110) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzieju a na jakich przelożeniach ty robisz takie fantastyczne wyniki z poborem paliwa na 100km?? Te licznikowe 110 to w rzeczywistosci 103:):osy:
|
Cytat:
Ale czy to ważne ;) ważne ile ubywa i jak często.....trzeba tankować. |
Cytat:
|
Cytat:
Na 130 jakby przy mocno się wali w zakrecie ( tak przynajmniej odebrałem testując Bablową AT) ale na 140 jest mi dobrze :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |