![]() |
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
I w ten oto prosty sposób przykreciłem sam sobie odwrotnie :mur: Pozdro |
A co jesli Off jest na gorze, a komarek nadal na rezerwie sie dusi?
|
Off jest na górze, czyli kranik dobrze siedzi. Na rezerwie też pali, czyli rezerwa nie jest zatkana. Problem nierozwiązany, wyjeżdżę do końca paliwo i zobaczymy czy się sytuacja powtórzy. Jeśli tak to dalej będę pisał. W międzyczasie może komuś coś mądrego do głowy przyjdzie i podzieli się tym na forum. Pozdrawiam.
|
Cytat:
Dla profilaktyki powinieneś i tak wymienić styki , bo masz przeszło 30 tys |
Franz rozumiem że mam wziąć skrzynkę piwa i Cię odwiedzić;) Ostatnio pół dnia zajęło mi zakładanie gmoli a Ty mi tu o stykach;) Ale poważnie, przeczytam raz jeszcze wszystko co o stykach było i trzeba się będzie zabrać do rzeczy.
|
1 Załącznik(ów)
:)
Cytat:
Gmole mają wszystkie, nawet te które nie miały :) Przy okazji mała reklama: Afra 1996 32Tkm ; zakładanie gmoli, kontrola wałka zdawczego-wymiana zębatek, wymiana oleju itd |
Cytat:
Oskar_z tak dla pewności dotknij pompy i sprawdź czy prawidłowo rytmicznie puka.To samo w czasie jazdy, będziesz miał pewność czy nie ma arytmi membrany czyli migotania przedsionków co oznacza np klejenie styków. |
Takie są pompy w Rd07
Ta z foty powyżej , pompę miała wymienianą przy 30 tys. Padła gościowi w Austrii. Jako ,że nie był Czarnuchem a tylko użytkownikiem nic nie wiedział o awaryjności. Do domu wrócił pociągiem a póżniej z przyczepą po Afrę i nazad . Była to jedyna awaria motocykla podczas całej eksploatacji. Gość był dość gadatliwy...:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |