![]() |
Cześć wszystkim,
tutaj będą wrzucane wszystkie fotki przesyłane mms-ami przez jednego z uczestników trwającej właśnie wyprawy do Maroko, Puszka :) Nie znam szczegółów wyprawy także mogą pojawić się pewne nieścisłości przy opisach zdjęć :eek: Miłego oglądania Punkt przesiadki ( Madryt ) w trakcie lotu do Malagi : http://img388.imageshack.us/img388/6...0420101037.jpg |
Ja dostalem info od Kajmana ze maja opoznienie i beda w Maladze o godz 19. Alberto zas poinformowal mnie, ze zarezerwowal im nocleg w Tarifie na campingu Torre de la Pena.
|
potwierdzam mają opóźnienie
|
trzymamy kciuki, czekamy na informacje
|
Mega wypas chłopaki już żal mi d..... ściska, powodzenia i uważajcie na kobry plujki :P
Norbi ty byłeś łysy czy tak się zgoliłeś , że nie poznaje :P |
Ahoj,
nasza ekipa właśnie dobija do Tangeru i zaczyna przygodę w Afryce:-) Na morzu sztorm, wieje, że łeb urywa, ale na horyzoncie widać już słońce na czarnym lądem! Trzymamy kciuki. Powodzenia! |
c.d. relacji Afrykańskiej Podosa:
"Meldujemy się z Fez, wykonanie planu 100%. Dzis głównie asfaltowa dojazdówka 300 km:at:. Po początkowej zawieji nad morzem po ok. 100 km pogoda się zmieniła na lampa +25 st. C tak, że rozebraliśmy się do gołej zbroji. Trochę pojechaliśmy boczną zółtą - droga jak w Terce w Bieszczadach przed remontem. Zaraz idziemy sie pokrecić po medynie i na dobra kolację:kumbaya::kumbaya:. Jutro zwiedzanie i o 15-tej spadamy do lasów cedrowych. Pozdrowienia dla forumowej braci!!!!. |
Piszcie chopaki,piszcie.Juz podoba mi sie ta wycieczka.Powodzenia i ostroznosci!:at:
|
Cytat:
Szkoda ze Podos pojechal bez zony, Irma robi lepsze zdjecia :) |
Cytat:
Pewien znajomy Berber, sugeruje noszenie kamieni w kieszeni(sami to robią), bo to czas wylęgu jadowitych stworzeń i rzucanie w nie, zmniejsza ryzyko przykrej niespodzianki. I że namiot, to słaby pomysł wtedy, tym bardziej, że noclegi pod dachem to koszt około 10eu, i żmij już dostępu nie ma. To takie tam ciepłe informacje od autochtona. Bawcie się dobrze, i wracajcie cali:Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |