![]() |
A co powiecie na moją samoróbkę. Trochę włókna i żywicy i duużo wolnego czasu.
Wstawiłem bak od Rd3 i wykorzystałem części połamanych afrykańskich boczków. Podstawą zrobienia dobrej owiewki jest dobre kopyto na które wykłada się materiał. Warto też przy okazji pomyśleć o większym zbiorniku. Początkowo miał być acerbisa od apri tuareg, ale rama w trampku za szeroka. Światła star/fiat oczywiści :) http://picasaweb.google.pl/lh/photo/...eat=directlink |
Byłaby super gdyby nie była tak "zdziwiona":)
W sensie te gały ma za wielkie jak na mój gust. Ale szacun tak czy inaczej:Thumbs_Up: |
na jakich lampach robisz tą owiewkę?
|
od jakiego dzika masz amortyzator z przodu? :)
|
lampy są kupione na allegro od jakiegoś strita po 11cm każda a przodek z pułkami kayaby od yz z2003r stelaż musiałem też dorobić.Dlatego taka przeruba bo afra była po dzwonie.
|
Cytat:
ZERO pracy amora . Siądzie całkiem jak usiądziesz , zalejesz paliwem. Chyba ze dorobisz extra sprężyny? |
Cytat:
YZ ma ... set-y oraz sprężyny pod lekkie moto Jeśli myślisz, że zmieniając tylko sprężyny uzyskasz pracę zawieszenia tak jak trzeba to grubo się mylisz. |
to co w takim razie trzeba jeszcze zmienić?
|
jak ci powiem, to potem będę musiał Ciebie zabić :D :D :D
nie wytłumaczę Ci zasad działania settingów, doboru sprężyn itp Początkowo też myślałem, że to jest proste ... wymienić sprężyny, i dać gęsty olej ... nic bardziej mylnego |
Upiję Cię w Borku, sam powiesz:).
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:48. |