![]() |
Cytat:
|
Sambor, mogę podpytać Yamahe w Katowicach czy nie zechcieli by zrobić jakiejś prezentacji, w ubiegłym roku były u nich drzwi otwarte i można było zjeździć troszkę Tenere, w końcu to ich interes.
Pozdro!!! Może Katowicki okręg będzie przydatny w przygotowaniach ? się przyłączymy jak coś |
Sambor, nie to żebym się czepiał ale plan macie taki jakby spotkanie miałoby być z dwa dni dłuższe. Wiem, wiem kto mi zabroni czcić trzecią furię dwa dni dłużej;) Pewnie wyrobiłbym się z tym wszystkim, gdyby nie przyjechali Węgrzy i Słowacy...Z tych pierwszych wszystko wyłazi u nas, u siebie grzeczni jak aniołki:)
Program taki że dla każdego coś miłego. |
szkoda, że nie będzie autobusu :( no ale może organizatorzy wezmą pod uwagę pociąg -PKP teraz zrobiła promocję -jedzie się dwa razy dłużej niż na rozkładzie jazdy ale płaci się normalny bilet............ żartowałem podoba mi się;):Thumbs_Up:
|
profeska normalnie
wielki brat jest pod wrażeniem :) pozdrawiam |
Czyżby kolejna atrakcja: Chuck Noris kontra Turbodymamoment?
|
Intensywne niczym impreza firmowa , nawet nie będzie czasu się wys....pać. Ale i tak nie mogę się doczekać.
|
Cytat:
|
Sambor napisał: "Bezpośrednio po pojedynku odbedzie się publiczna egzekucja GTW."
Co to jest??? Brzmi strasznie, szczegolnie dla nowicjusza:) |
Organization of the Hungarian detachment!
We'll be there! :at: :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |