![]() |
Cytat:
|
Witam babeczki
Buraj dzięki za przywitanie na forum TA i skierowanie tutaj. Mam nadzieje ze się na wiosen gdzieś spotkamy :) pozdrowienia dla wszystkich Pań :) |
Witam serdecznie!!! :kumbaya:
Burja przyznam się że też kilka tygodni temu przeglądając ten dział brakowało mi powitalni. Szkoda, że na Pomorzu jest mało Afrykańskich Lejdis, bo ja na wiosnę planuję ostre treningi i będę potrzebowała towarzystwa :) Pozdrawiam |
Cytat:
Wątek przyklejony :). Niech to będzie babska powitalnia. |
Cytat:
cała przyjemnośc po naszej stronie :D a pewnie ze gdzies sie spotkamy-mam nadzieje :) a gdybyś przypadkiem byla w okolicach-zapraszamy do wrocka ;) chyba ze wybierzemy sie z lejdisami potaplac sie błocie i pola orac motongami-tzn pojezdzic enduro(w moim przypadku-jak beda chcialy mnie troche pouczyc, ale jak je znam-pewnie beda, mam nadzieje :D)-chetnie, tylko niech troche snieg zelzeje-pomysl o tym:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
witam Wszytkie, na których użytek Burja stworzyła ten wątek...pomysł przedni...chciałabym i ja aktywnie bywać w tym niezwykłym gronie, z największą przyjemnością czytam, poznaję i wciąż się uczę :), eva
|
Witaj Eva. Cieszy, że coraz więcej jest Lejdis. Jest problem na zlotach - panowie nie mają z kim tańczyć ! Jeszcze trochę i problem się sam rozwiąże.:haha2::);)
|
Hello Lejdis!
Wrocław się kłania, jeszcze nie jestem brudasem :mur: jak Wy (jak ja Was podziwiam ) ale mam nadzieję, ze przy waszej pomocy jakieś pierwsze kroki uda mi się zrobić. Latam na GS 12, ale w planach coś małego się kluje :) Pozdrówka! (Ucek buziol dla Ciebie) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |