![]() |
Cytat:
Kogoś chyba z tym 8000 to poniosło :dizzy: |
Teraz doczytałem że za robotę...:eek: myślałęm że z częściami uszczelkami i ewentualnie łańcuchami nowymi...
|
Nie ma co traktować tych 8 tys serio. Jak Redrobo już pisał, pewnie chciał żeby się odpier..ć od niego i dał cenę zaporową. Ilu z nas tak nie robiło? :D
|
Cytat:
|
Tak będąc dokładnym to motocykl już jest w trakcie, także dzięki za propozycje.
Trochę z doopy wyszło bo i zakres prac (sama reg. zaworów) i cena inna była dogadana, ale skoro uszczelniacze popuszczają a moto rozdłubane... Mechanik twierdzi że nie ma takiej opcji by bez wyciągania silnika. Wszystko rozumiem, ale ta cena to mnie trochę zniesmacza. |
Cena pewnie wysoka bo przed sezonem. Jesienią byłoby taniej.
Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
To za regulacje zaworów ile ci powiedział?
Rozumiem że w trakcie regulacji zaworów stwierdził że uszczelniacze zaworowe przepuszczają? |
Jak kol Matjas pisze zmierz ciśnienie to powie wszystko o stanie -nie wolno zdejmować cylindrów -zeby sobie zobaczyć/pomierzyć to nie dwusow z zamkami . Cena zaporowa albo ma w uj łatwiejszej roboty (opony oleje napędy)
|
O ile mnie pamięć nie myli to przy zdjęciu głowic cylindry i tak się poruszą (są na tych samych szpilkach). Trzeba by je czymś docisnąć do karterów,bo to słabo składać je na tych samych uszczelkach.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28. |