![]() |
XT 600 3TB z zawiasem z przodu z TT 600 59X, tył Ohlins z TT 600S, na plus jest rozrusznik i dużo lepsze zawieszenie od serii
|
XT660Z - podpaliłem się swego czasu.
Nie wiem w jaki sposób ludzie robią tym długie trasy. Na jeździe testowej czułem się jak zakuty w dybach przez kanapę. Pozycja ciągle taka sama, zero zmiany położenia dupy w żadną ze stron, jedyne co można zrobić dla chwili ulgi to stanąć na podnóżkach. I to irytujące poszarpywanie przy stałej prędkości. Nie wiem czy to była przypadłość sztuki, którą miałem okazję jechać (praktycznie nówka), ale wszelkie wiązane z tym modelem nadzieje turystycznego enduro prysły jak bańka mydlana.... |
Był dawno temu produkowany motocykl, który spełniłby Twe oczekiwania, nazywa się XT 600 Z Tenere ma wszystko co potrzeba do jazdy po paryjach jak i podróżowania .
|
Xt660r
Ten ma już normalną kanapę i wagę zmniejszoną do 180kg. MZ baghiraz taką samą masą ma ,na plus, uczciwe zawieszenie. Silnik, dobry, jak w Aprilla Tuareg, pewnie trochę słabszy, ale nie mniej, jednak. |
1 Załącznik(ów)
No wiesz?
|
XT660R to jest ciężki kloc powyżej 180 kg. Do tego gumowy zawias i nędzny prześwit.
|
Kiedyś to byłby LC4 640 Adventure, teraz z nowszych to Aprilia albo 701.
|
Aprilia jest ciężka i nie spełnia założeń. Aczkolwiek jestem bardziej niż bardzo pozytywnie zaskoczony tym motocyklem. Bardzo fajnie to jedzie.
|
Jak Aprilka to i 890...nie spełnia tez założeń (pewnie kilku) ale nie wiem czy oglądaliście co ludzie wyprawiają na tych motocyklach ( patrz ostatni zlot u Kadafiego)
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:59. |