![]() |
Gerade bei #Kleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...nt=app_android Znalazłem przypadkiem świeże ogłoszenie |
Cytat:
Pytanko o króćce ssące , mam nieco już sztywne. Larsson nie ma, od czego jeszcze pasują? |
no a od NTV właśnie nie podejdzie???
|
W Larsonie warszawskim chyba nie pracuje kumaty pracownik.
Na moje pytanie czy mają do AT03 odpowiedział że nie a jak zapytałem czy nie mają do NTV bo może być to samo to powiedział że nie ma pojęcia. Jemu muszą się cyferki na monitorze zgadzać , wiedzy praktycznej chyba nie ma wcale. |
I tak i nie. Nie każdy musi się znać na oznaczeniach i nazwach wszystkich marek. Później by ci coś wysłał to byś miał pretensje że nie pasuje.Chciałbyś zwrócić a chłopek by się tłumaczył dlaczego wysyła coś nie do tego motocykla.
Każdego trzeba próbować zrozumieć... |
Tutaj trochę chyba padamy ofiarami naszej pasji.
Zasadniczo chyba nie znam Czarnucha, który jeździ na XRV i nie miałby choć elementarnej wiedzy o tym moto. Niestety dla większości to pstrokate, stare coś, o czym nie mają zielonego pojęcia. Sam się na tym łapałem. |
kup z olx z opcją zwrotu i przymierz. ile można to wałkować.
|
Mam jedną sztukę NTVkową w garażu, przy okazji porównam z oryginałem , będzie wiadomo czy jest alternatywa.
|
Dzieju króćce są od Tourmaxa. Zmieniałam 2 lata temu na nowe.
|
Tak , wiem że ta firma. Tylko chciałem się upewnić czy pasują od innych modeli jak w systemie do 03 im nie wyskakuje.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |