![]() |
Cytat:
|
Rób swoje. Szkoda gadać.
|
1 Załącznik(ów)
przez przypadek mialem to w garazu. jest to GŁÓWNY i jedyny przewód zasilający CAŁĄ xtz750 z głównym bezpiecznikiem. zyla ma srednice 1,27mm co daje nam z bido nieco ponad 1mm2 przekroju. glupi japonczycy co nie czytaja polskich forow internetowych zastosowali taki kabelek i tenery jezdza juz ponad 30 lat bez zadnych znanych mi problemow z instalacja. wiec na pytania czy daje kable grube jak pały odpowiadam: nie - daje takie jakie maja sens.
|
Szynszyl źle mówisz dajesz gruby kabel taki jak powinien być, niech fachowcy sprawdzą jaki jest przekrój w przewodach rozruchowych co sprzedają w supermarketach. :D
Kiedyś na tych przewodach nie udało się odpalić motocykiela. |
I wszystko jasne.
Aby reklama była dobra nie zapomnij dopisać Heavy Duty na rozdzielaczu :D Co do kabli to prawda. Na forum kamperowym często ludzie polecają przekroje jak dla mnie z kosmosu. Na lampki LED w kabinie dają po 1mm2 lub 2,5mm2 ... na zapas :D Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
1 Załącznik(ów)
kolejny rozdzielacz gotowy - w pierwszym zapomnialem o diodzie zabezpieczajacej - w tym dioda juz jest i bedzie w kazdym kolejnym. szczegoly ceny i wysylki w poscie otwierajacym watek.
|
Kolego z BB ktoremu zginela paczka InPost zakrec do mnie 787987960
|
1 Załącznik(ów)
pierwsza partia rozeslana - czekam na relacje z montazu. lepie nastepne i czekam na obudowy z Kradexu bo maja jakas obsuwe
|
3 Załącznik(ów)
yo!
po ponad 2 tygodniach firma Kradex sie zlitowala i zrealizowala zamowienie na obudowy IP67. jest seria nowych rozdzielaczy. dodatkowo jezeli ktos ma potrzebe to moge za 10pln dorobic bypass do AT-TA do kluczyka, do wpiecia w obwod czujnika hamulca tył, lub założyć za 8pln złącze Sumitomo HM 6 pin do CRF1000. na złącza do CRF1100 czekam - na chwilę obecną brak. cena bez zmian - 200pln + kw. p.s. mam tez spory zapas złącz Sumitomo HM 4pin - to te ktore ida pod czachę w CRF1000 |
2 Załącznik(ów)
yo!
szybka akcja :D zdobylem przez przypadek 8 sztuk obudów Kradex Z24A: https://www.kradex.com.pl/product/ob...e/z24a?lang=pl zostalo mi kilka niewykorzystanych płytek starego typu i mimo, ze przeszedlem na inne płytki, obudowy IP67 i przekaznik ( o nich na poczatku wątku), to poskladalem ile mialem zapasów, takie małe rozdzielacze w wersji 4 linie po kluczyku i w wersji 3 linie po kluczyku + 1 linia zawsze. przekaznik 30A i 10A na kanał. cena: 120pln z kosztami paczkomatu. w zestawie szczypce. pzdr |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |