![]() |
ceny niezłe... z tego co wiem to autobus na 45os to koszt od 2,5-3zł/km - na łba poniżej 0,10gr/km. Lepsze dla większej ekipy.
W taki sposób można zorganizować zlot forumowy w Rumunii ;) tylko zamiast AT pocket bike:D |
Korzystałem dwukrotnie z usługi bike-CAT (http://www.groupecat.pl/)
-390 zł na terenie całego kraju niezależnie od odległości Z Wawy do Otwocka się nie opłaci ale ze np ze Szczecina w Bieszczady.... |
Cytat:
|
Cena all-inclusive. Przynajmniej tak było jeszcze w maju tego roku.
|
Wszystkie propozycje są dobre , każda w swoim rodzaju. Mnie jednak chodziło i cos takiego jak Moto-kuszetka. Wchodze z moto do pociągu, spaceruje po wagonach, zagladam do Warsu położę sie na wyrku itp.itd -no po prostu pełen luz. Rano dojeżdzam na miejsce wyciągam moto i hajda po górach i dolinach przez tydzień czasu.
Jesli chodzi o dowóz to mam swoją motoprzyczepkę ALE NIE O TO MI CHODZIŁO! Widziałem w Swiat Motocykli reportaz z AlpenTour Goldasów no i tam przejeżdzano sobie pociagiem przez góry- jak ja zazdroszczę niektórych pomysłów tym ludziom. Tak swoją droga to jest to niezły biznes- dlaczego nie można puscic Tirów przez Augustów do ruskich na platformach kolejowych? Toz to kupa kasy leży odłogiem a i Rozpuda pozostałaby nienaruszona. |
Swoje przygody z Moto- Kuszetką opisałem powyżej. Może coś się zmieniło- przespaceruj się na najbliższy dworzec PKP i zasięgnij tzw języka. Może nawet podjedź Błękitnym Gromem?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |