![]() |
Ooo fajne fajne a i cena wyborna. A jak się w użytkowaniu sprawdzają? Gdzieś tu chyba wyczytałem, że takich używasz
|
diadorki (jak już pisałem) dorwałem w Honda Kawaler w Katowicach bo mieli (mają?) obniżkę 25% na ich buty.
|
Pany - nie internaty tylko tyłki ruszyc do salonow - coraz wiecej posezonowych wyprzedazy jest ... a i cos fajnego w oko wpadnie :)
|
a wie kto może czy jest sklep w poznaniu jakiś gdzie można to przymierzyć?
|
ja mam DIADORY model GT2...to bardzo podobny model do MUD.
Pewnie drugi raz bym nie kupił.... Jakoś tak ten but źle skrojony na moją nogę...w okolicach kostki jakaś się fałda robi i to mnie trochę irytuje.... Z drugiej strony w tej cenie nie znalazłem niczego lepszego/wygodniejszego |
Cytat:
|
W poznanskich sklepach niestety nie bardzo można znaleźć buty, które chciałbym przymierzyć lub chociaz na żywca zobaczyć...chyba ze sie mylę a koledzy z Pyrlandii poradzą gdzie szukać
|
Ja używam klonów Diador pt "Forma ATV One" i złego słowa nie mogę o nich powiedzieć.
|
przeceny w sklepie Kawaler Kat.
Ello,
moze ktos znajdzie cos dla siebie, niezle przeceny sa w Kawalerze w Katowicach:drif:, przynajmniej na stronie:dizzy: http://www.kawaler.com.pl/category/18,kurtki-tekstylne |
no racja, takie ceny to mi się podobają...tylko jakoś bardzo nie chce mi się jechac do Katowic :P
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |